sabah sabah internet bankacılığı ekranımda 335 tl yi görünce şaşırdım
ekders almadığım için hemen müdür yardımcısını aradım sordum meğerse yaz dönemi ekdersiymiş ben unuttum gitti ,ekders almamaya da şartlandırınca kendimi
bir tuhaf oldum sabah sabah güzel sürpriz oldu bana
merhaba canımGünaydın kızlar
Bugün faturalar günü...
Annemlerin ve bizim faturalarımız 200 lira falan topluyor.. Birazını eşim aldı birazını da ben.. saat 2 gibi ders vermeye gidicem. 2 hafta boyunca günde 1 saat dersim var.. Evler toparlanıcak temizlenicek ohooo çok çalışmam lazım çokk...
Kumbarayı saydık dün eşimle 100 lira birikmiş bu ay sonuna bir küçük altın alabiliriz inşallah.
Dün 50 liraya 4 kitap aldım, market alışverişi fln derken 200 lira harcamışız. 50lira da mazot koyduk. Bitmiyor ki masraflar.. Eşim halaa araba derdinde , en azından yılbaşına kadar erteledim bakalım ne yapıcaz
merhaba canım
kendiniz bilirsiniz de yalnız ülkenin ekonomik ve siyasi açıdan nasıl günlere gebe olduğunu kestirmek güç o nedenle yüklü borç altına girmek ya da hayatımızda ani değişiklikler yapmak için baya cesaret gerektiren bir dönemden geçiyoruz ... tabi bu benim düşüncem
Günaydın..
evim şuan savaş alanı gibi. Hafta sonu hiç iş yapmıyorum beylerin rahatı kaçmasın diyeOnlarda maşallah sanırsınız ordu varmış bu evde. Ama şimdi çay keyfi yapıyorum millet işi bitince yapar keyfini,ben başlamadan Olsun...bitince yine yaparım ne olmuş yani
sabah sabah internet bankacılığı ekranımda 335 tl yi görünce şaşırdım
ekders almadığım için hemen müdür yardımcısını aradım sordum meğerse yaz dönemi ekdersiymiş ben unuttum gitti ,ekders almamaya da şartlandırınca kendimi
bir tuhaf oldum sabah sabah güzel sürpriz oldu bana
Günaydın herkesehayırlı haftalar.
Geceler uzadı artık gece kaç kere uyandım amasabah da kalkmak bilemedim.
Dün spora yazıldımbaşka türlü bu göbek ve basenin önüne geçemeyecektim çünkü. Evde bir gün yap 4 gün salla yapıyordum.Burda bari gaz gelir.
Hem evime yürüme mesafesinde yol ücretim olmayacak. Hem de bayanları teşfik icin 3 ay 150 tl kampanya yapmışlar.
Diğer araştırdıgımız yerlere göre en nezih ve güzeli buydu. Benim de eşimin de içine sindi. Normalde aylık 100 tl imiş.
2 gün zumba 2 gün plates diger günler aletlerle bakalım bugün kg ölçümü ve program yapacağız hocayla... en kısa sürede sıkılaşıp zayıflatacak hangisi ise razıyım. işten yorgun da dönsem gitmeye çalışacagım..
Ve eşofman alayım diye çıktık. Begenemedim kahve aldık eşimle 21 tl oraya gitti.
dünkü masraflarım bu kadar.
bugün arada eşofman bakacagım olmadı evde var. onun biraz beli düşüyor rahat edemem diyordum ilk gün idare edecegim artık bakalım.
Merhaba kizlar artk kursu biraktm hoca berbat bi hoca sadece eski ogrencisiyle ilgilendi 5/6kisi yeni gelendik bi kere gosterdi o kadar aksi gubi benle yeni gelenler ilerledi benden once bende yap yap olmadi gosteriyorlar arkadaslar ama olmuo iste elime alinca surfilemi neymis yaptigimiz elime hic igne almadan kursa gitmem hata zaten bidd hocanib bizletle daha cok ilgilenmesi lazim
neyse kizlar evdeyim 10tlden 4tl harcamisim gerisini kumbaraya koydum
6tl 2pogaca 1,5 ve yol parasi harcadim
pudra hayirli olsun spor salonun,farmasicim gule gule harca canim
bende burda hava gunesli nevresim attm bi kac camasirimda var salina asarim dedm basladim yikamaya
Cnm biraz evde alistircam kendimi o masraflarida evde degerlendircem teyzemler falan biliyor onlardan biraz kaparim bisiler eger gene yapamazsam yapamam ne yapiyim ya kaderim degil ya :) ceyiz hazir nasilsa zaten elisi beerimde hic yokturBende senin gibiyim once keyif sonra iş sonrakine keyif yap yap aynı bugun yap ertesi gun sanki yapmamış gibi ev işi nankör iş....
Güle güle kullan canım paranı...
Bende su spor işini bir yola koyamadım evde yapıyım diyorum ama maalesef olmuyor..iyi yapmışsın spora yazılmakla...
Sen yeni başlamadın mı kursa bir iki kere gitseydin sonra bakardın duruma göre o kadar masraf yaptın...
Günaydın kızlar
Bugün faturalar günü...
Annemlerin ve bizim faturalarımız 200 lira falan topluyor.. Birazını eşim aldı birazını da ben.. saat 2 gibi ders vermeye gidicem. 2 hafta boyunca günde 1 saat dersim var.. Evler toparlanıcak temizlenicek ohooo çok çalışmam lazım çokk...
Kumbarayı saydık dün eşimle 100 lira birikmiş bu ay sonuna bir küçük altın alabiliriz inşallah.
Dün 50 liraya 4 kitap aldım, market alışverişi fln derken 200 lira harcamışız. 50lira da mazot koyduk. Bitmiyor ki masraflar.. Eşim halaa araba derdinde , en azından yılbaşına kadar erteledim bakalım ne yapıcaz
merhaba canım
kendiniz bilirsiniz de yalnız ülkenin ekonomik ve siyasi açıdan nasıl günlere gebe olduğunu kestirmek güç o nedenle yüklü borç altına girmek ya da hayatımızda ani değişiklikler yapmak için baya cesaret gerektiren bir dönemden geçiyoruz ... tabi bu benim düşüncem
DonukPudra spor salonu hayırlı olsun :)
Varyemez paran hayırlı uğurlu olsun sevindim.
delimideli kursa biraz daha gitsen sonuçta emek olmadan olmuyor. hocaylada konuşursun
anladım baya hevesliydin de . be öğrenip iş yapup pra kazanmak istediğini düşünmüştüm. o nednele yazdım. o zaman sen bilrisinCnm hocaylada konustum ama yok hoca eski igrencilerle ilgileniyor ne yapiyim becerimde yok
Aynen oyleydi cnmanladım baya hevesliydin de . be öğrenip iş yapup pra kazanmak istediğini düşünmüştüm. o nednele yazdım. o zaman sen bilrisin
merhaba kızlar
çok yoğun bir haftasonu geçirdim
cumartesi kayınbabam felç geçirdi, hareket edebiliyor şükür ama hiç gücü yok. kayınvalidemler bizde kaldıkları için ev doldu taştı sağolsun gelenlerden. ama ben yoruldum valla, şimdi de bekliyoruz nolucak bakalım.
tatsız tuzsuz bir haftasonuydu yani, sağlık olsun da artık bu ay birikim zor yaparım ben malum hastane masrafları falan da olacak. demek ki hiç plan yapmamak gerekirmiş, ben de bu ay kenara iyi bişeyler koyarım diyodum kısmet artık
geçmiş olsun ya arkadaşım inş kalıcı bir şey olmaz...merhaba kızlar
çok yoğun bir haftasonu geçirdim
cumartesi kayınbabam felç geçirdi, hareket edebiliyor şükür ama hiç gücü yok. kayınvalidemler bizde kaldıkları için ev doldu taştı sağolsun gelenlerden. ama ben yoruldum valla, şimdi de bekliyoruz nolucak bakalım.
tatsız tuzsuz bir haftasonuydu yani, sağlık olsun da artık bu ay birikim zor yaparım ben malum hastane masrafları falan da olacak. demek ki hiç plan yapmamak gerekirmiş, ben de bu ay kenara iyi bişeyler koyarım diyodum kısmet artık
delicik keşke hemen pes etmeseydin. sonuçta buna ihtiyacı olan sensin hoca değil ki. az daha sabretseydin. bir kaç sefer gidpte hala aynı muameleyle karşılaşınca çıkardın...Aynen oyleydi cnmaynen oyle ama olmuyor baska para kazanma yollari bulurum insl nasip degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?