BİRİKİMCİ HATUNLAR

Farmasi güle güle kullan paranı, haftanın ilk süprizini sen yaşadın darısı bizlerin başına

Günaydın kızlar

Bugün faturalar günü...

Annemlerin ve bizim faturalarımız 200 lira falan topluyor.. Birazını eşim aldı birazını da ben.. saat 2 gibi ders vermeye gidicem. 2 hafta boyunca günde 1 saat dersim var.. Evler toparlanıcak temizlenicek ohooo çok çalışmam lazım çokk...

Kumbarayı saydık dün eşimle 100 lira birikmiş bu ay sonuna bir küçük altın alabiliriz inşallah.

Dün 50 liraya 4 kitap aldım, market alışverişi fln derken 200 lira harcamışız. 50lira da mazot koyduk. Bitmiyor ki masraflar.. Eşim halaa araba derdinde , en azından yılbaşına kadar erteledim bakalım ne yapıcaz

çocuklara öğlen için

karnabahar yemeği
makarna yapmıştım

annemden telefon geldi misafiri gelmiş acele bükme katmer alıp gelir misin diye
çocukların gelmesine yakın bir vakitti büyük oğlan beni evde bulamayınca deyim yerindeyse kaynanacuğumu öpmüş para alıp çarşıdan ekmek arası birşeyler yaptırıp gelmiş

böylece akşam yemeğim şimdiden hazırlanmış oldu

ben eve gelirken kaynanacuğumla merdivende karşılaştık ben konuşmadım bana laf attı büyük oğluşuma para verdiğini ekmek arası almaya gittiğini bekleme diye diyorum diye iyi etmişsiniz tamam dedim çıktım yukarı

arkamdan küçük oğlanla yeşil fasulye ve de ceviz içi yollamış
işte o kadar

merhaba canım
kendiniz bilirsiniz de yalnız ülkenin ekonomik ve siyasi açıdan nasıl günlere gebe olduğunu kestirmek güç o nedenle yüklü borç altına girmek ya da hayatımızda ani değişiklikler yapmak için baya cesaret gerektiren bir dönemden geçiyoruz ... tabi bu benim düşüncem

Merhaba kizlar artk kursu biraktm hoca berbat bi hoca sadece eski ogrencisiyle ilgilendi 5/6kisi yeni gelendik bi kere gosterdi o kadar aksi gubi benle yeni gelenler ilerledi benden once bende yap yap olmadi gosteriyorlar arkadaslar ama olmuo iste elime alinca surfilemi neymis yaptigimiz elime hic igne almadan kursa gitmem hata zaten bidd hocanib bizletle daha cok ilgilenmesi lazim
neyse kizlar evdeyim 10tlden 4tl harcamisim gerisini kumbaraya koydum
6tl 2pogaca 1,5 ve yol parasi harcadim
pudra hayirli olsun spor salonun,farmasicim gule gule harca canim
bende burda hava gunesli nevresim attm bi kac camasirimda var salina asarim dedm basladim yikamaya

Farmasi bende aynı düşüncedeyim.. Durduk yere birikmlerimizden olmak ve üzerine kredi çekip borç altına girmek bana mantıklı gelmiyor.. Fakat eşim arabayı satıp üzerine 30 bin lirayı koymaya ve sıfır araba almaya kararlı.. Erteleyebildiğim kadar erteleme çabasındayım ama vazgeçicek gibi durmuyor

İnşallah vazgeçer.. Sıfır araba gerçekten çok güzel ama şu an bence hiç mantıklı değil. Sonuçta kenarda o kadar bir birikimimiz olsa neyse.. Kredi çekip birşeyler almak bana mantıklı gelmedi hiç bir zaman.. Çekerken iyi de öderken cok sıkıntı yaşanıyor.. Zaten kiracıyız her ay başı geldiğinde kira veriyoruz bir de kredi ??? Niye 2 yıl borçlu kalalım ki ? Ayrıca 12 - 15 bin kredi çekmek için hiçte az bir mebla değil doğrusu...

Bende senin gibiyim once keyif sonra iş sonrakine keyif yap yap aynı bugun yap ertesi gun sanki yapmamış gibi ev işi nankör iş....

Güle güle kullan canım paranı...

Bende su spor işini bir yola koyamadım evde yapıyım diyorum ama maalesef olmuyor..iyi yapmışsın spora yazılmakla...

Sen yeni başlamadın mı kursa bir iki kere gitseydin sonra bakardın duruma göre o kadar masraf yaptın...

Cnm biraz evde alistircam kendimi o masraflarida evde degerlendircem teyzemler falan biliyor onlardan biraz kaparim bisiler eger gene yapamazsam yapamam ne yapiyim ya kaderim degil ya :) ceyiz hazir nasilsa zaten elisi beerimde hic yoktur

Ya erkeklerin araba sevdası bitmiyor. Aynı durum bizim içinde geçerli ama farmasi çok haklı. Bu durumda araba almak hiç akıl karı değil. Bizde değiştirmek istiyoruz ama en azından yaza kadar bekleyip görmek lazım. Hem birikem de yapmış oluruz en azından kredi miktarını düşürürüz.

merhaba kızlar
çok yoğun bir haftasonu geçirdim
cumartesi kayınbabam felç geçirdi, hareket edebiliyor şükür ama hiç gücü yok. kayınvalidemler bizde kaldıkları için ev doldu taştı sağolsun gelenlerden. ama ben yoruldum valla, şimdi de bekliyoruz nolucak bakalım.
tatsız tuzsuz bir haftasonuydu yani, sağlık olsun da artık bu ay birikim zor yaparım ben malum hastane masrafları falan da olacak. demek ki hiç plan yapmamak gerekirmiş, ben de bu ay kenara iyi bişeyler koyarım diyodum kısmet artık

Geçmiş olsun inşaallah kalıcı bir hasar olmamıştır.

geçmiş olsun ya arkadaşım inş kalıcı bir şey olmaz...

Aynen oyleydi cnm aynen oyle ama olmuyor baska para kazanma yollari bulurum insl nasip degilmis
delicik keşke hemen pes etmeseydin. sonuçta buna ihtiyacı olan sensin hoca değil ki. az daha sabretseydin. bir kaç sefer gidpte hala aynı muameleyle karşılaşınca çıkardın...
ama tabi bu benim fikrim. bilemedim ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…