sağolasın canım benimohhhh süper olmuşVaryemez . güle güle harca ben de bi bakayım belki bizim ücretlerde yatmıştır asma daha cuma günü sekreter ücret formlarının peşinde koşuyormuş.
Bereketli olsun canım:)sabah sabah internet bankacılığı ekranımda 335 tl yi görünce şaşırdım
ekders almadığım için hemen müdür yardımcısını aradım sordum meğerse yaz dönemi ekdersiymiş ben unuttum gitti ,ekders almamaya da şartlandırınca kendimi
bir tuhaf oldum sabah sabah güzel sürpriz oldu bana
Allah razı olsun karameracımBereketli olsun canım:)
buda benden sana asmunikalcımselam kızlar..
işe bu hafta başlayabildim. nasılsınız? sigarayı bırakanlar başladımı tekrar?
tatildeyken neredeyse hiç içmedim.. ama şimdi yine içmeye başladımgünde 2 3 bunuda bıraksam iyi olacak
buda benden sana asmunikalcım
oh ne güzel olmuşş farmasi.güle güle harcasabah sabah internet bankacılığı ekranımda 335 tl yi görünce şaşırdım
ekders almadığım için hemen müdür yardımcısını aradım sordum meğerse yaz dönemi ekdersiymiş ben unuttum gitti ,ekders almamaya da şartlandırınca kendimi
bir tuhaf oldum sabah sabah güzel sürpriz oldu bana
mrb asmu.nasılsın.sen kullanıyormuydun sigaraselam kızlar..
işe bu hafta başlayabildim. nasılsınız? sigarayı bırakanlar başladımı tekrar?
tatildeyken neredeyse hiç içmedim.. ama şimdi yine içmeye başladımgünde 2 3 bunuda bıraksam iyi olacak
amin inş ya ortalık toz duman.herkese günaydın arkadaşlar.
inşallah güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir ve yine inş öncelikle vatanımız için sonrada bizler için güzel bir hafta olması dileğiyle....
spor olayını çok ii etmişsin pudra.fiyatta gayet ii bence..ii incelmelerGünaydın herkesehayırlı haftalar.
Geceler uzadı artık gece kaç kere uyandım amasabah da kalkmak bilemedim.
Dün spora yazıldımbaşka türlü bu göbek ve basenin önüne geçemeyecektim çünkü. Evde bir gün yap 4 gün salla yapıyordum.Burda bari gaz gelir.
Hem evime yürüme mesafesinde yol ücretim olmayacak. Hem de bayanları teşfik icin 3 ay 150 tl kampanya yapmışlar.
Diğer araştırdıgımız yerlere göre en nezih ve güzeli buydu. Benim de eşimin de içine sindi. Normalde aylık 100 tl imiş.
2 gün zumba 2 gün plates diger günler aletlerle bakalım bugün kg ölçümü ve program yapacağız hocayla... en kısa sürede sıkılaşıp zayıflatacak hangisi ise razıyım. işten yorgun da dönsem gitmeye çalışacagım..
Ve eşofman alayım diye çıktık. Begenemedim kahve aldık eşimle 21 tl oraya gitti.
dünkü masraflarım bu kadar.
bugün arada eşofman bakacagım olmadı evde var. onun biraz beli düşüyor rahat edemem diyordum ilk gün idare edecegim artık bakalım.
mrb asmu.nasılsın.sen kullanıyormuydun sigara
spor olayını çok ii etmişsin pudra.fiyatta gayet ii bence..ii incelmeler
bende iim.yoktun sanki bayramdan sonra hiç denk gelmedikçok değil ama kullanıyorum. onuda bırakmak istiyorum. pekte niyetim yok karışık bi durum anlayacağın :)
iyim hamdolsun sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?