Varyemez seviyorum seni...
o kv den bir tane de bende var. ama benimki oğluma pek bir şey vermez ki zaten oğlum da pek tanımıyor kendisini.
sen şu nişan meselesinden beri konuşmuyorsun değil mi
nasıl yani kendi nişanından mı ?ben de seni seviyorum canım
evet nişan zamanlarından bu yana konuşmuyorum
merhaba kızlar
çok yoğun bir haftasonu geçirdim
cumartesi kayınbabam felç geçirdi, hareket edebiliyor şükür ama hiç gücü yok. kayınvalidemler bizde kaldıkları için ev doldu taştı sağolsun gelenlerden. ama ben yoruldum valla, şimdi de bekliyoruz nolucak bakalım.
tatsız tuzsuz bir haftasonuydu yani, sağlık olsun da artık bu ay birikim zor yaparım ben malum hastane masrafları falan da olacak. demek ki hiç plan yapmamak gerekirmiş, ben de bu ay kenara iyi bişeyler koyarım diyodum kısmet artık
delicik keşke hemen pes etmeseydin. sonuçta buna ihtiyacı olan sensin hoca değil ki. az daha sabretseydin. bir kaç sefer gidpte hala aynı muameleyle karşılaşınca çıkardın...
ama tabi bu benim fikrim. bilemedim ki...
merhaba kızlar
cumartesi kayınbabam felç geçirdi, hareket edebiliyor şükür ama hiç gücü yok. kayınvalidemler bizde kaldıkları için ev doldu taştı sağolsun gelenlerden. ama ben yoruldum valla, şimdi de bekliyoruz nolucak bakalım.
tatsız tuzsuz bir haftasonuydu yani, sağlık olsun da artık bu ay birikim zor yaparım ben malum hastane masrafları falan da olacak. demek ki hiç plan yapmamak gerekirmiş, ben de bu ay kenara iyi bişeyler koyarım diyodum kısmet artık
hayır canım benim nişanım değilnasıl yani kendi nişanından mı ?
Kizlar belki veya kesinlikle haklisiniz ama ortami gormeniz lazimdi annemle konustm teyzmler az cok elimi kircak kadar ogretcekler sagolun fikirleriniz ucinAllah acil şifalar versin amcaya
aynı fikirdeyim
Cnm gecmis olsun rabbim acil sifalar versin inslhsağolun kızlar yatırmışlar bugün boyun damarlarında tıkanıklık varmış, hakkımızda hayırlısı olsun çok da severim kayınbabamı. inşallah biran önce düzelir
ha tamam canım ya. yoksa dedim bizim farmasimiz öyle küs kalmaz kayınvalidesine. inş sorunlar çözülür.hayır canım benim nişanım değil
kaynımın nişanından bu yana papatya konuyu biliyor malum arka bahçede yazışıyoruz ya orada uzun uzun yazmıştım bazı meseleleri
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM. ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH.merhaba kızlar
darkçım yazmaya kalksam herkesinki gibi benim de roman olurha tamam canım ya. yoksa dedim bizim farmasimiz öyle küs kalmaz kayınvalidesine. inş sorunlar çözülür.
kayınvalideyle sorun yaşamayan yoktur. ben de neler neler yaşadım. eşim altı ay yurt dışındaydı bir kez arayıp da sormadılar bile ama ben bayramda gittim ellerini de öptüm, her türlü insanlığımı yaptım. onlar utansın ya. ya da utanmasalar da çok umrumda değil ben aile huzuruma bakarım. kapımı kapatınca herkes herşey dışarıda kalır...
merhaba kızlar
kıyamam kuzucuğa belki çişini tutmuş durmuştur sonra da iyice sıkışmıştırYeniden merhaba..bende mola verdim ev işine bi bakayım dedim. Iyiki yakın oturmuyoruz yoksa siz böyle birarada olunca aklım kalır
yazıyodum ki size öğretmeni aradı oğlumun. Altını ıslatmış yavrum. iki yaşında en son kaçırmıştı altına,haliyle çok utanmış,ağlıyo acil gelin diye. Ben işe başlamadan saçı başı yağlayıp ev işine koyulmuşum,kafa sarılı..neyse hemen yıkadım en acilinden. Buradaki metrobüs durağı bakım yüzünden servis dışı. Şansıma bir minibüs geçmiyo,geçse durağa kadar gidicem hiç değilse. Ağlaya ağlaya,koşuyorum. gören der çocuğun başına felaket gelmiş. Altı üstü utanmış. Ben yaşlanıyorum galiba..
kuzum kıyamam yaDüğmesini açamamış farmasi. Revirdeydi gittim,kötü olmuş epey yavrum. Beni görünce bi kapandı göğsüme,hiç kaldırmıyo başını. O an tek düşündüğüm burda bi konu okumuştum dün gece,üvey evladıyla ilgili bi konuydu. O geldi aklıma. Annesi olmayan çocukların Rabbim yardımcısı olsun
Öğretmenimizden izin alıp geldik eve. Öğretmeni çok akıllı maşallah. Emire hadi çantanı toplayalım deyip sınıfa götürdü. Banada aslında kalsa onun için daha iyi olur dedi ama nasıl bırakayım,ayakkabısından bulaşmış. Üstelik 4 buçuğa e kadar nasıl duracak öyle diye aldım. Inşallah yarın sende gel diye tutturmaz
çok geçmiş olsun.Rabbim sağlık versin gerisi olur nasıl olsamerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?