BİRİKİMCİ HATUNLAR

Varyemez seviyorum seni...
o kv den bir tane de bende var. ama benimki oğluma pek bir şey vermez ki zaten oğlum da pek tanımıyor kendisini.
sen şu nişan meselesinden beri konuşmuyorsun değil mi

ben de seni seviyorum canım

evet nişan zamanlarından bu yana konuşmuyorum

sağolun kızlar yatırmışlar bugün boyun damarlarında tıkanıklık varmış, hakkımızda hayırlısı olsun çok da severim kayınbabamı. inşallah biran önce düzelir

Allah acil şifalar versin amcaya

aynı fikirdeyim

cok gecmis olsun canim sanada Allah kolaylik versin acil sifalar....

nasıl yani kendi nişanından mı ?
hayır canım benim nişanım değil

kaynımın nişanından bu yana papatya konuyu biliyor malum arka bahçede yazışıyoruz ya orada uzun uzun yazmıştım bazı meseleleri

hayır canım benim nişanım değil

kaynımın nişanından bu yana papatya konuyu biliyor malum arka bahçede yazışıyoruz ya orada uzun uzun yazmıştım bazı meseleleri
ha tamam canım ya. yoksa dedim bizim farmasimiz öyle küs kalmaz kayınvalidesine. inş sorunlar çözülür.
kayınvalideyle sorun yaşamayan yoktur. ben de neler neler yaşadım. eşim altı ay yurt dışındaydı bir kez arayıp da sormadılar bile ama ben bayramda gittim ellerini de öptüm, her türlü insanlığımı yaptım. onlar utansın ya. ya da utanmasalar da çok umrumda değil ben aile huzuruma bakarım. kapımı kapatınca herkes herşey dışarıda kalır...

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM. ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH.

darkçım yazmaya kalksam herkesinki gibi benim de roman olur
umrumda değil vicdanen rahatım 13 senedir fazlasıyla insanlığımı yaptım diye düşünüyorum artık çıkardığım gibi tepeye indirmenin zamanı gelmiş geçiyor diye düşünüyorum ve de öyle yaşıyorum...
eşim zaten ailesinin nasıl bir yapıya sahip olduğunu ilk günden beri biliyor ve de uyardı ama benim aile yapım ve yetişme tarzım gereği önce bana düşeni fazlasıyla yapmaya çalıştım sonra baktım olmuyor sayfayı çevirdim gitti

bayramda da bayramlaşmaya bile gitmedim
ilk zamanlar yaşanılan bir tatsızlık esnasında bile bayramlaşmaya gitmişti de elini vermemişti alsın elini ..... bir şey demiyorum
bu kez 13 sene sonra öyle bir denk geldi ki işte yanar döner keser döner sap döner misali bu kez ben gitmedim

Yeniden merhaba..bende mola verdim ev işine bi bakayım dedim. Iyiki yakın oturmuyoruz yoksa siz böyle birarada olunca aklım kalır

yazıyodum ki size öğretmeni aradı oğlumun. Altını ıslatmış yavrum. iki yaşında en son kaçırmıştı altına,haliyle çok utanmış,ağlıyo acil gelin diye. Ben işe başlamadan saçı başı yağlayıp ev işine koyulmuşum,kafa sarılı..neyse hemen yıkadım en acilinden. Buradaki metrobüs durağı bakım yüzünden servis dışı. Şansıma bir minibüs geçmiyo,geçse durağa kadar gidicem hiç değilse. Ağlaya ağlaya,koşuyorum. gören der çocuğun başına felaket gelmiş. Altı üstü utanmış. Ben yaşlanıyorum galiba..

Yanlız istanbul kart diye bişey varmış(10 yıldır ist yaşıyorum annca haberim oldu.)gidiş geliş 8 lira verirdim. O kartı aldım 3.50 ye gidip geldim.

Çok geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin

kıyamam kuzucuğa belki çişini tutmuş durmuştur sonra da iyice sıkışmıştır

eve gittiğinizde o yaşta hemen hemen herkesin başına geldiğini çok normal filan olduğunu söyleyerek olayı unutmasını onda yara bırakmamasını sağla canım daha olmadı
üstünü değiştir çıkar sokağa aklını dağıt unuttur

Düğmesini açamamış farmasi. Revirdeydi gittim,kötü olmuş epey yavrum. Beni görünce bi kapandı göğsüme,hiç kaldırmıyo başını. O an tek düşündüğüm burda bi konu okumuştum dün gece,üvey evladıyla ilgili bi konuydu. O geldi aklıma. Annesi olmayan çocukların Rabbim yardımcısı olsun
Öğretmenimizden izin alıp geldik eve. Öğretmeni çok akıllı maşallah. Emire hadi çantanı toplayalım deyip sınıfa götürdü. Banada aslında kalsa onun için daha iyi olur dedi ama nasıl bırakayım,ayakkabısından bulaşmış. Üstelik 4 buçuğa e kadar nasıl duracak öyle diye aldım. Inşallah yarın sende gel diye tutturmaz

kuzum kıyamam ya

ben bile burda pc başında ağlamaklı oldum sinirlerim bozuldu

sen onun şöyle kafasını dağıt unuttur canım
götür bir yerlere sevdiği birşeylerle meşgul et

Zytncm insl unutur bu olayi oglun cnm nedicemi bilemedim farmasinin ddedigi gbi yap cnm

çok geçmiş olsun.Rabbim sağlık versin gerisi olur nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…