BİRİKİMCİ HATUNLAR

Akşam taksitleri hesapladım, kaç ay sürecek ay ay yazdım. Önümü görmem açısından iyi oldu çünkü özellikle ocağa kadar çok taksidimiz varmış öğrenmiş oldum.
Mümkün olduğunca başka taksit yapmamaya çalışacağım.
Sonra Dabba diye bir hint filmi izledim. Samimi bir filmdi. İlginç bir konusu vardı, hem hint geleneklerini öğrendim hem de sefaletlerini görüp güzel ülkem ve nimetleri için şükrettim.
Yeni bir hafta daha başladı, hepimiz için çok güzel, süprizli ve mutlu bir hafta olsun.
İyi geceler...

Benim oğlum 9 yaslarındayken bir ara yerlere basmamaya başladı..atlıyodu..korku vardı..megersem arkadaşında bir gun bombalı oyun oynamışlar...onun okadar etkisinde kalmıski...yerlerde mayın var diye basmıyormuş..çocuklar hayelle gerçeği oyunla gerçeği ayırt edemiyorlar bazen...bizimki bayağı zor atlattı..birde okulda arkadaşları ne konuşuyor acaba..çocuklar bizim yanımızda gözetimimizdeler ama ya okulda....arkadaşları korkunç seylermi anlatıyor..korkutuyormu araştırmak lazım..

Günaydın kızlar
Güzel ve bereketli bşr hafta olması dileğiyle...
minerva1988 canım yazmadım diye bana kırılmadın değil mi ?
suefsan evet gercekten bilmiyoruz okulda ne konuluyorlar. Ne yapıyorlar. Soruyorum aslında hep aynı şeyi söylüyor deprem olursa hırsız girerse diye. Bu akşam biraz daha derine inmeye çalışayım bakalım be çıkacak.

hangi konuda ne yadığımı hatırlamıyorum ki :) bi sıkıntı yok

Günaydın..
evim şuan savaş alanı gibi. Hafta sonu hiç iş yapmıyorum beylerin rahatı kaçmasın diyeOnlarda maşallah sanırsınız ordu varmış bu evde. Ama şimdi çay keyfi yapıyorum millet işi bitince yapar keyfini,ben başlamadanOlsun...bitince yine yaparım ne olmuş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…