BİRİKİMCİ HATUNLAR

O ay özel bişey varsa 500 yoksa350-400 canım. ay sonunda artani da bi sonraki aya harclik yaparım, o ay daha az harclik ayiririm.
Kuaför kozmetik kiyafet ve pazar alisverisini bu paradan yaparım. Market ve benzini ise ayrı
bizdede liste tutma işi vs.eşim ilgilenir.hesap kitap yapıldıktan sonra kendimize bizde bu şekil harçlık ayırıyoruz.o ayki ihtiyacıma göre değişiyor benim

O ay özel bişey varsa 500 yoksa350-400 canım. ay sonunda artani da bi sonraki aya harclik yaparım, o ay daha az harclik ayiririm.
Kuaför kozmetik kiyafet ve pazar alisverisini bu paradan yaparım. Market ve benzini ise ayrı
aaaa biz daha fazla harcıyoruz. ayırdığımız harçlık hiç yetmiyor bize. ne güzel ya.
Varyemez çok geçmiş olsun. ben de ders anlatırken hep ayakta kaldığım için oturduğum an belim ağrıyor.

geçmiş olsun papatyacım

cnm dikkat et kendine,ALLAH kabul etsin b arad

ah ah ben de ne paralar verdim bekarken ve evliliğin ilk yılları,ta ki burayı görene kadar,sonra kendimize çeki düzen verdik,ben de ayakkabıyı çantayı çok seviyorum ama hamilelikten sonra kilo aldığım için o kibar ayakkabıların içine giremiyor ayacıklarım
günaaaydııııııııııın kızlar
mutlu huzurlu bereketli bir gün bizlerle olsun inşallah

aylık 400 tl gun abartımı dıye dusunuyorum
15 ay boyunca.
sonuc 6000 tl ama :S

Sıkılmadan,daralmadan 400 her ay verebileceksen hiç abartı değil bence. Ama 15 ay uzun bi süre. Hastalığı var bilmem nesi var. Sizi etkilemşyosa gayet güzel

Sıkılmadan,daralmadan 400 her ay verebileceksen hiç abartı değil bence. Ama 15 ay uzun bi süre. Hastalığı var bilmem nesi var. Sizi etkilemşyosa gayet güzel
aylık 200 tl gırdık esasen
akraba gunu buarada
ama esım benım adımada gır dıyor.
400 tl kredı kartı taksıdı gıbı bogarmı benı dıye dusunuyorum.
araba kredımız var 780 yanı ortalama 400 tl fatuamız var , suan borclarımız var ama kapanmak uzere onlar, ayrıca suanda cocuk özel okulda okuyor hazırana kadar odeme yok ama ya sonra
korkuyorum ıste

CuteMom çok geçmiş olsun inşallah hiç bir şey olmadan atlatır...

DonukPudra çok teşekkür ederim iyi dileklerin için sağlıklı bir şekilde verirsin inşallah kiloları da...

karamera umarım sıkıntı olmaz, eşim benim pek anlamaz hesap kitap işinden o yüzden tüm maaşı birleştirip her türlü harcamayı ödemeyi de ben yapıyorum

Bu arada 34 tl su parası gelmiş bize.. Biraz daha düşse daha iyi olacak inşallah..

Beni sıkar açıkcası. 400 değil 40 bile olsa. 15 ay bana çok. Hele çocuk özel okuldaysa zor. Bak bize şimdi bu yıllık etkinlik listesi vermişler. Uludağ dan Erciyes'e bir sürü etkinlik düzenliycekler. Tabiki zorunlu değildir ama,fırsat gibi düşünüyorum ben

Geçmiş olsun farmasi, bel ağrısı çok kötü. Hem işte hem de evde sürekli ayaktayız, Allah kolaylık versin.
Ben bir niyetim için salat-ı tefriciye okuyorum, şu anda 2800 lerdeyim. İnşaallah bitiririm ve Allah kabul eder.
Sonra başka bir niyetim için Ya Latif esmasını çekmek istiyorum. Zaman zaman başka esmalardan da çekiyorum. Sizler hangi tesbihleri çekiyorsunuz kızlar?

...............

15 ay boyunca.

Canım birkaç sene önce aynı zamanda bir tane 500, bir tane de 250 lik güne girdik arkadaşlarla ama sizin kadar kalabalık değildik, daha çabuk bitti. Baya yüklü bir para gelmiş oldu, çok güzel oluyor. Ödeme gücün varsa bence hiç abartı değil.

15 ay boyunca.

Geçen yıl hem 500 hem de 300 gününe girmiştik. Özellikle yakıtın çok geldiği aylar zorladı ama sonuçta güzel parala geçti elimize.

Bu yıl da 1000lik güne girmiş eşim. kişiler ama tur dönecek gün. Ben seviyorum gün işlerini.

Valla ben 400'e güne girecek birilerini bulsam direk girerim. Bizimkiler 200'e bile girmek istemediler o yüzden sadece ben 200 getireyim bari diye anlaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…