bizdede liste tutma işi vs.eşim ilgilenir.hesap kitap yapıldıktan sonra kendimize bizde bu şekil harçlık ayırıyoruz.o ayki ihtiyacıma göre değişiyor benimO ay özel bişey varsa 500 yoksa350-400 canım. ay sonunda artani da bi sonraki aya harclik yaparım, o ay daha az harclik ayiririm.
Kuaför kozmetik kiyafet ve pazar alisverisini bu paradan yaparım. Market ve benzini ise ayrı
aaaa biz daha fazla harcıyoruz. ayırdığımız harçlık hiç yetmiyor bize. ne güzel ya.O ay özel bişey varsa 500 yoksa350-400 canım. ay sonunda artani da bi sonraki aya harclik yaparım, o ay daha az harclik ayiririm.
Kuaför kozmetik kiyafet ve pazar alisverisini bu paradan yaparım. Market ve benzini ise ayrı
geçmiş olsun papatyacımGünaydın kızlar
Şu hastalıktan bir türlü kurtulmadım. Yine boğazım acıyor. Bugün de full dersim var. Akşam da var. Doktora gitsem zaman yok
@zytn_lmn bunlar çok normal semptomlar. Dayanmaktan başka çaren yok. Şimdi içersen tüm emeğimi çöpe aymış ve o kısır döngüye yeniden girmiş olacaksın. Sakın pes etme
cnm dikkat et kendine,ALLAH kabul etsin b aradbugün nöbetçiyim
toplamda 4 saat dersim var
sabah ilk iki saat boş
soğukta ayakta taşımalı öğrenciyi beklerken benim bel kaldığı yerden ağrımaya başladı
Allah'ım beterinden korusun AMİN
Derslerin az olması da güzel
öğretmenler odasında oturuyorum bir yandan size bakıyorum
bir yandan tesbihlerimi çekiyorum yetiştirmem gereken :)
ah ah ben de ne paralar verdim bekarken ve evliliğin ilk yılları,ta ki burayı görene kadar,sonra kendimize çeki düzen verdik,ben de ayakkabıyı çantayı çok seviyorum ama hamilelikten sonra kilo aldığım için o kibar ayakkabıların içine giremiyor ayacıklarımGünaydınlar herkese, hayırlı ve bereketli bir gün diliyorum.
Dün 12 tl ye penye eşofman 10 tl ye da spor salonunda kullanmak için 2 adet havlu aldım.
İlk gün diye mi ne bir azim bir heves gittimbenim gibi kilolu insanları görünce motive oldum ve fit insanları görünce azim geldi. ve tabii ne kadar ham oldugumu da gördüm daha bu yaşta
Zeytin pes etmek yokAzimle işeyen duvarı delermiş sen ne zamandır sabrediyorsun. Şeytana kanma.
Papatya ,çok geçmiş olsun..
Farmasi , havalar serinledi sıcak tutmak gerek. Bir de annemde bel fıtıgı vardı ameliyat olmuştu hatta sabahları yatakta kalkmadan bacaklarını beline dek 10 kere çek bırak yapıyor. Kasları gevşeyip açılsın diye öneririm. Ben de belimden hassasım çok en ufak birşeyde ağrır ya da fazla ayakta durmama gelmez. Bazı sabahlar yapıyorum o hareketi iyi geliyor.
Yesa ,eşin iyi günlerde kullansın.
Ben bekarken kıyafete ,ayakkabıya ,çantaya ne para veririmişimşimdi kotlara hiç o dadar para vermiyorum gidiyorum Kotondan falan o paraya 3 tane değişik kot alıyorum.
Ayakkabı klasik tarzda ise Hotiç ve Kemal Tancanın indirimlerini ya da internette markafoni vb. siteleri takip ediyorum ..
Aynı şekilde giyimi de enmoda ,markafoni vb.. mağazanın yarı fiyatına ayagıma geliyor hem de..
Ahhh zamanında verdiğim paralara yanıyorum.
Şu sıralar birşey alasım yok hiç. İçimden gelmiyor. Belki zayıflayınca gelirbir sürü giyilmeyi bekleyen içine sıgamadım kıyafetlerim var. Onlara bakıp azmedeceğim.
Evlenince nasıl oldu anlamadım 10 kg aldım
aylık 400 tl gun abartımı dıye dusunuyorum
15 ay boyunca.
sonuc 6000 tl ama :S
ve bize dua edın arkadaslar
babam anjıyo olacak 2.stent takılacak bugun
ıyı gecsın kotu seyler olmasın ınsallah
aylık 200 tl gırdık esasenSıkılmadan,daralmadan 400 her ay verebileceksen hiç abartı değil bence. Ama 15 ay uzun bi süre. Hastalığı var bilmem nesi var. Sizi etkilemşyosa gayet güzel
bugün nöbetçiyim
toplamda 4 saat dersim var
sabah ilk iki saat boş
soğukta ayakta taşımalı öğrenciyi beklerken benim bel kaldığı yerden ağrımaya başladı
Allah'ım beterinden korusun AMİN
Derslerin az olması da güzel
öğretmenler odasında oturuyorum bir yandan size bakıyorum
bir yandan tesbihlerimi çekiyorum yetiştirmem gereken :)
...............Beni sıkar açıkcası. 400 değil 40 bile olsa. 15 ay bana çok. Hele çocuk özel okuldaysa zor. Bak bize şimdi bu yıllık etkinlik listesi vermişler. Uludağ dan Erciyes'e bir sürü etkinlik düzenliycekler. Tabiki zorunlu değildir ama,fırsat gibi düşünüyorum ben
15 ay boyunca.
15 ay boyunca.
çok geçmiş olsu cute.400 çok geldi bana ya..ve bize dua edın arkadaslar
babam anjıyo olacak 2.stent takılacak bugun
ıyı gecsın kotu seyler olmasın ınsallah
bu sene artık masrafı yok bıze yanı esktralarda zorlanmam sanıyorum ama sankı rısk gıbı ayretten 15 aya kadar ben dogurmayı bıle dusunuyorum...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?