BİRİKİMCİ HATUNLAR

İşte bana zor geliyor biraz bu tarz şeyler . Çünkü kendi düzenimiz oluyor o düzenden çıkınca yoruluyorum hep

İşte bana zor geliyor biraz bu tarz şeyler . Çünkü kendi düzenimiz oluyor o düzenden çıkınca yoruluyorum hep
Aynen tabi bende kendi düzenimi seviyorum. Kendi annem olsa neyse. Çok zor gerçekten. Allah kimseyi evinden ayırmasın. Kv kp de sağlık sıhhat versin evinde yaşasınlar inş. Kimse bayılmaz sanırım yani

Aynen tabi bende kendi düzenimi seviyorum. Kendi annem olsa neyse. Çok zor gerçekten. Allah kimseyi evinden ayırmasın. Kv kp de sağlık sıhhat versin evinde yaşasınlar inş. Kimse bayılmaz sanırım yani
Ayyy kesinlikle
Herkes sağlıklı sıhhatli olsun kendi evinde olsun
Ben bazen anneme gittiğimde bile evimi özlüyorum
Kendi düzenin, kendi yatağın, herşey kendinin azıcık asim kaygısız basım :)
Sonra diyorum kayinvalideyle yaşayanlar nasıl yapıyormuş
Gerçekten zor

Öyle canım. Ev üstüne ec olmaz derler yani. Gelecek hafta sonu sınavlarım var ders bile çalışamıyorum. Alt üst oldum. 3 gün misafir dediğin. İnş uzatmazlar kabak tadı veriyor. En büyük sıkıntı kendi evinde rahat edemiyosun. Yoksa Allah var zararları yok.

Günaydın birikimci hatunlar :)))

Ev toplandı, akşamdan kalma çay bardakları yıkandı,mutfak düzenlendi,banyo domestoslandi :) koyu renkler makinede yıkanıyor..

Duş alıp hazırlanıp 10 gibi yürüyüşe çıkacağım.markete mecbur gideceğim Nescafe ve sigara için..umarım çok açılmam..

Bu arada geçen gün eşimin rengi solmuş bir pantolonunu boyamaya verdiğimi yazmıştım.sonuc harika olmuş.ilk kez verdiğim için sonuctan endişeliydim ama çok memnun kaldım.hatta bugün bir pantolon daha götüreceğim.25 TL ödedim ama, 150 TL'lik pantolonu tekrar kullanıma sokmayı başardığım için buna değerdi kesinlikle.

günaydın kızlar
aynen katılıyorum evimde özgür olmalıyım
bazen kalabalık da güzeldir ama Z zeyneper

sabah erkenden kalkıp bunları nasıl yapıyorsun? ben sabah zorla kalkıyorum en büyük sorunum uyku-suzluk. oğluma aperatif bir şeyler koyup kahvaltı ettiriyorum, beslenmesine de meyve-kuru yemiş süt ve suyunu koyuyorum, beslenmesi fena değil de sabah düzgün bir şeyler hazırlayamadığım için kendime kızıyorum. ben ve eşim kahvaltı yapmadan çıkıyoruz. hafta içi kahvaltı alışkanlığımız yok.

nescafe ve sigara olayına gelelim. evde nescafenin bitmesi ekmeğin olmaması gibi bir durum bizde. çay içme alışkanlığımız hiç yok, misafir gelirse çay yapıyoruz. ama nescafe olmazsa olmaz ve tabi sigara. geçen gün sigarayı bırakmak için hastaneye gittik, bugün de gidip bırakma ilacını alacağız. ayın 20 sini de sigara bırakma günü seçtik. bakalım artık.

bütün mesajın şu anki durumumla örtüşüyor. kıyafetlerim hep siyah, geçenlerde ütü yaparken bir baktım, siyah ve lacivert pantolonlar adeta parlıyor ütülenmekten. boyatmayı ben de düşünüyordum, hatta yolumun üstünde de bir yer var. önümüzdeki hafta bu işe bir el atsam iyi olacak.

sabah nasıl kalkıyorsun, ilham bekliyorum

İlacın sonuçlarını beklicezzz

Neskafenin sigaradan da zararli olduğunu düşünenlerdenim
Içinde gercek kahvenin cok cok az oldugunu. Geri kalaninin yanmis kavrulmus maddeler oldugunu okumustum
Aynen ben de öyle okudum birçok yerde gerçek kahve ve reishi mantarlı moringa extratlı kahveler var hem mtok tutuyor hem enerji veriyor

@planlı sabah nasıl kalkıyorsun, ilham bekliyorum
kendimce cevap vereyim istersen naçizane
planlı olarak ::))
saatimiz sürekli olarak 6.30 a kuruludur ailecek kalkarız kahvaltı hazırlarım hemencecik pratik birşeyler( gözleme, tost, sigara böreği, kızarmış ekmek, krep vs)akşamdan hazırlığım olur zaten hep.kızım ve eşim hazırlanırlar ben mutfakta iken sonra kıızm 7 gibi servise binmek için çıkar evden eşim de ona eşlik eder ekmek alır eve çıkar tekrar..ben genelde kahvaltı yapmam onlarla pek propolisli suyumu içer sabah namazı kılarım, çamaşır atarım bazen,çiçeklerime bakarım yemek yaptığım da olur duruma hgöre işte, bazen de yarım saat tekrar uzanırım.
8 - 8,30 arası işyerinde olacak şekilde hazırlanır çıkarım
çok yakın zaten,
bünye alışıyor zamanla saat çalmadan ezan okunmadan birkaç dakika önce uyanmaya başladım artık mesela

Neskafenin sigaradan da zararli olduğunu düşünenlerdenim
Içinde gercek kahvenin cok cok az oldugunu. Geri kalaninin yanmis kavrulmus maddeler oldugunu okumustum

nescafe de bir bağımlılık tıpkı kola gibi. gazlı içecek ve hazır meyve sularını eve hiç almıyoruz ama nescafe durumu öyle değil. evde envai çeşit de türk kahvesi var aslında. sigarayı bırakma çalışmalarında nescafe, sigara çağrıştırdığı için şekersiz türk kahvesine geçiş yapmayı düşünüyorum.

İlacın sonuçlarını beklicezzz

ben o ilacı 6 yıl önce kullanmış ve sigarayı da bırakmıştım. fakat ilacın yan etkileri var. kullanmam gereken ilacın tamamını kullanmadan ilacı da bırakmıştım. bir yıl sonra sigaraya yeniden başlamıştım. şimdi yaşayacağım süreci çok iyi biliyorum, o yüzden başarılı olacağımı düşünüyorum. beni sigaraya yeniden başlatan durum eşimin yeniden başlamış olmasıydı. o içince ben de başladım. şimdi gözüm üstünde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…