İşte bana zor geliyor biraz bu tarz şeyler . Çünkü kendi düzenimiz oluyor o düzenden çıkınca yoruluyorum hepÇok şükür ben çok uğraşmıyorum. Napıcaz diye bile kv ye soruyorum çünkü kültürler biraz farklı. O yapıyor yardım ediyorum. Ama alışveriş tabi sürekli yapmam gerekiyor. Yarın pazar var mesela. Pazar yapılacak. Ben evde yokum gerçi eşimle annesi çıkar artık akşama doğru
Aynen tabi bende kendi düzenimi seviyorum. Kendi annem olsa neyse. Çok zor gerçekten. Allah kimseyi evinden ayırmasın. Kv kp de sağlık sıhhat versin evinde yaşasınlar inş. Kimse bayılmaz sanırım yaniİşte bana zor geliyor biraz bu tarz şeyler . Çünkü kendi düzenimiz oluyor o düzenden çıkınca yoruluyorum hep
Ayyy kesinlikleAynen tabi bende kendi düzenimi seviyorum. Kendi annem olsa neyse. Çok zor gerçekten. Allah kimseyi evinden ayırmasın. Kv kp de sağlık sıhhat versin evinde yaşasınlar inş. Kimse bayılmaz sanırım yani
Öyle canım. Ev üstüne ec olmaz derler yani. Gelecek hafta sonu sınavlarım var ders bile çalışamıyorum. Alt üst oldum. 3 gün misafir dediğin. İnş uzatmazlar kabak tadı veriyor. En büyük sıkıntı kendi evinde rahat edemiyosun. Yoksa Allah var zararları yok.Ayyy kesinlikle
Herkes sağlıklı sıhhatli olsun kendi evinde olsun
Ben bazen anneme gittiğimde bile evimi özlüyorum
Kendi düzenin, kendi yatağın, herşey kendinin azıcık asim kaygısız basım :)
Sonra diyorum kayinvalideyle yaşayanlar nasıl yapıyormuş
Gerçekten zor
Saol kuzum, sana da kolay gelsin.sabah dinç kalkıyorum ama akşam oldu mu pilim bitiyorGünydınlar. Bugün nöbetçiyim. Pantolon için sevindimdamla cikolata gülrçe güle kullansın. Aklımızda da bulunsun. Sabah dinç kalkan insanlara hayranım ben işe geç kaldım bugün
günaydın kızlarAyyy kesinlikle
Herkes sağlıklı sıhhatli olsun kendi evinde olsun
Ben bazen anneme gittiğimde bile evimi özlüyorum
Kendi düzenin, kendi yatağın, herşey kendinin azıcık asim kaygısız basım :)
Sonra diyorum kayinvalideyle yaşayanlar nasıl yapıyormuş
Gerçekten zor
Olsun günün bi kısmı enerjik geçiyorsa sıkıntı yok
Günaydın birikimci hatunlar :)))
Ev toplandı, akşamdan kalma çay bardakları yıkandı,mutfak düzenlendi,banyo domestoslandi :) koyu renkler makinede yıkanıyor..
Duş alıp hazırlanıp 10 gibi yürüyüşe çıkacağım.markete mecbur gideceğim Nescafe ve sigara için..umarım çok açılmam..
Bu arada geçen gün eşimin rengi solmuş bir pantolonunu boyamaya verdiğimi yazmıştım.sonuc harika olmuş.ilk kez verdiğim için sonuctan endişeliydim ama çok memnun kaldım.hatta bugün bir pantolon daha götüreceğim.25 TL ödedim ama, 150 TL'lik pantolonu tekrar kullanıma sokmayı başardığım için buna değerdi kesinlikle.
İlacın sonuçlarını beklicezzzsabah erkenden kalkıp bunları nasıl yapıyorsun? ben sabah zorla kalkıyorum en büyük sorunum uyku-suzluk. oğluma aperatif bir şeyler koyup kahvaltı ettiriyorum, beslenmesine de meyve-kuru yemiş süt ve suyunu koyuyorum, beslenmesi fena değil de sabah düzgün bir şeyler hazırlayamadığım için kendime kızıyorum. ben ve eşim kahvaltı yapmadan çıkıyoruz. hafta içi kahvaltı alışkanlığımız yok.
nescafe ve sigara olayına gelelim. evde nescafenin bitmesi ekmeğin olmaması gibi bir durum bizde. çay içme alışkanlığımız hiç yok, misafir gelirse çay yapıyoruz. ama nescafe olmazsa olmaz ve tabi sigara. geçen gün sigarayı bırakmak için hastaneye gittik, bugün de gidip bırakma ilacını alacağız. ayın 20 sini de sigara bırakma günü seçtik. bakalım artık.
bütün mesajın şu anki durumumla örtüşüyor. kıyafetlerim hep siyah, geçenlerde ütü yaparken bir baktım, siyah ve lacivert pantolonlar adeta parlıyorütülenmekten. boyatmayı ben de düşünüyordum, hatta yolumun üstünde de bir yer var. önümüzdeki hafta bu işe bir el atsam iyi olacak.
sabah nasıl kalkıyorsun, ilham bekliyorum
Aynen ben de öyle okudum birçok yerde gerçek kahve ve reishi mantarlı moringa extratlı kahveler var hem mtok tutuyor hem enerji veriyorNeskafenin sigaradan da zararli olduğunu düşünenlerdenim
Içinde gercek kahvenin cok cok az oldugunu. Geri kalaninin yanmis kavrulmus maddeler oldugunu okumustum
Neskafenin sigaradan da zararli olduğunu düşünenlerdenim
Içinde gercek kahvenin cok cok az oldugunu. Geri kalaninin yanmis kavrulmus maddeler oldugunu okumustum
İlacın sonuçlarını beklicezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?