BİRİKİMCİ HATUNLAR

Canim benim asla kullanma çarçur etme derdim yok. Ama sanirim esim hic edebilirdi tum takıları.
Bizde ev harici bise icin kullanmayi dusunmuyoruz ama esimde altnlara guvenip ve suanki isi de aile isi oldugu icin birikime yanasmiyor.
Ben artk bana ne verdiyse asgari duzeyde kullanıp biriktirmeye çalışıyorum
20 lira veriyor gunlk
Yemek yol ekstra not alcaksam para gidiyor
Yoksa en az 8 9 lira kenarda birikiyor

Anladim bacım. Çayı denemem gerek. Afiyet olsun . Baya da iş yapmisssin

Kızlar bundan haberiniz var mi

Kanunun tamamı Resmi Gazete'de yayınlanmıştır, yatırımcıları ilgilendiren bölümse aşağıda yazılı olan kısımdır.

Buna göre sitemizin Ekonomi-Finans-Borsa bölümünde yazanlar, kişilerin kararlarını doğrudan etkileyecek yorum ve tavsiyelerden kaçınmalıdırlar.
Sermaye piyasası araçları: Borsa, Vob, Altın, Döviz piyasası vs. vs.

6362 sayılı SPKn. md.107/2
Sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları yayanlar iki yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılırlar.” hükmüne yer verilmiştir.

senin annenemi birakmistiniz vallla benimki asla izin vermezdi .annemde almazdi
Benim anneme verdik salondan çıkarken başka verecek kimse yoktu zaten.
Erkek tarafı misafir gibi geldi. Bir copumuze dahi katkıları olmadı. Ya onlara birakacaktik ya anneme. Eşim onlara vermemizi istemedi. Alirken olay olur, sorun çıkar dedi. Yanımıza alalım ya da annene ver dedi. Annemi gelin odasına çağırınca uygun olmaz dedi ama
Düğün sonrası tatil ayatlanmisti kalıp onları bankaya götürecek zaman yoktu, anneme bıraktık.
Sonrasinda annem birkaç kez söyledi alın benden, ben evden adım atamıyorum korkuyorum dedi. O zaman para bol olduğu için önemsemedik.
İşyeri kapanıp borçlar ustuste gelince annem anladı kalanların da çarçur olacağını vermedi.
İyiki vermemiş yoksa şu an ev alma niyetimiz hayal bile olamazdi

tabi ki var, kimse yatırım tavsiyesi yapamaz, uzmanlar tv de bile yapmıyorlar,çok çekiniyorlar...o yüzden yatırım ile ilgili fikrimizi yazdığımızda sonuna ytd (yatırım tavsiyesi değildir) ibaresini koyuyoruz canım

Çok çok iyi etmisssiniz annneme harika vallla

Maaşallah canım pek bi faalsin. Nedir bu hamaratlıkkk

Aâa öyle bir ytd diye bir kısaltma mi varmış... Ay hiç rastlamadım

on gün mü çok değil mi ya
gerçi sen memnunsan sorun yok
ben bugün çok yoğunum akşam olsa da eve gitsem diye saat sayıyorum
Sorma bir hafta kalmayız diyolardı şimdi 1ü gün oldu. Valla bayılıyorum diyemicem ama napim hadi siz gidin diyemezsinki. Bende memnun olmaya çalışıyorum :)))))

Erkekler genel anlamda böyle sanırım
Sen kendin ve bebeğin için küçük bile olsa birşeyler yap onlar biriktikce çok olacak

Ay bende hiç sevmiyorum ütüyü. Eşimde bayılıyor boyna ütü çıkarmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…