- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
B Bugunneselibirgun biz eşimin ailesiyle görüşmüyoruz bu ilişkiler nasıl yürütülür pek bilmem ama altın konusunda şunu söyleyeyim biz düğünden çıkarken tüm takıları anneme verdik. İşlerimiz kötüye gidince parça parça çeşitli bahanelerle aldık ve harcadık. Sonra annem kalanlara el koydu ve kendi adına bankaya koydu. Ev alana kadar bir gram bile vermem dedi. O dönem eşim hatta ben bile çok kizmistik, bizim altınının onda ne işi var diye ama şimdi iyiki vermemiş diyoruz. Çünkü biz onlari da kullanacaktik ve yerine koyamazdik.
senin annenemi birakmistiniz vallla benimki asla izin vermezdi .annemde almazdi
Anladim bacım. Çayı denemem gerek. Afiyet olsun . Baya da iş yapmisssinkgokce ben tadını seviyorum ama geçen sene zayıflamak için de kullanmıştım:)
Eve gelirken markete uğradım. Mandalina unutmuşum pazardan onu aldım. Çift jel 5.20 idi ondan aldım. Ekmek aldım.
Canım yemekten yemek istemedi. Karışık kızartma yapiyorum. Köfte çıkardım.
Makinada da beyazlar yıkanıyor.
Biraz ortalığı da topladım. Süpürge açtım.
Yemekten sonra mutfağı da toplayıp dinlenme faslına geçebilirim.
Benim anneme verdik salondan çıkarken başka verecek kimse yoktu zaten.senin annenemi birakmistiniz vallla benimki asla izin vermezdi .annemde almazdi
tabi ki var, kimse yatırım tavsiyesi yapamaz, uzmanlar tv de bile yapmıyorlar,çok çekiniyorlar...o yüzden yatırım ile ilgili fikrimizi yazdığımızda sonuna ytd (yatırım tavsiyesi değildir) ibaresini koyuyoruz canımKızlar bundan haberiniz var mi
Kanunun tamamı Resmi Gazete'de yayınlanmıştır, yatırımcıları ilgilendiren bölümse aşağıda yazılı olan kısımdır.
Buna göre sitemizin Ekonomi-Finans-Borsa bölümünde yazanlar, kişilerin kararlarını doğrudan etkileyecek yorum ve tavsiyelerden kaçınmalıdırlar.
Sermaye piyasası araçları: Borsa, Vob, Altın, Döviz piyasası vs. vs.
6362 sayılı SPKn. md.107/2
Sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları yayanlar iki yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılırlar.” hükmüne yer verilmiştir.
Dene beğenirsin bence :)Anladim bacım. Çayı denemem gerek. Afiyet olsun . Baya da iş yapmisssin
Çok çok iyi etmisssiniz annneme harika valllaBenim anneme verdik salondan çıkarken başka verecek kimse yoktu zaten.
Erkek tarafı misafir gibi geldi. Bir copumuze dahi katkıları olmadı. Ya onlara birakacaktik ya anneme. Eşim onlara vermemizi istemedi. Alirken olay olur, sorun çıkar dedi. Yanımıza alalım ya da annene ver dedi. Annemi gelin odasına çağırınca uygun olmaz dedi ama
Düğün sonrası tatil ayatlanmisti kalıp onları bankaya götürecek zaman yoktu, anneme bıraktık.
Sonrasinda annem birkaç kez söyledi alın benden, ben evden adım atamıyorum korkuyorum dedi. O zaman para bol olduğu için önemsemedik.
İşyeri kapanıp borçlar ustuste gelince annem anladı kalanların da çarçur olacağını vermedi.
İyiki vermemiş yoksa şu an ev alma niyetimiz hayal bile olamazdi
Maaşallah canım pek bi faalsin. Nedir bu hamaratlıkkkrica ederim canım..her saat açık değildir tabi ama metro akşam 10 a kadar açıktır herhalde..
canım ananasın kabuklarını ne için kuruttun?
10 gün bence de çook :)))))
iyi bari rahatın yerindeyse sıkıntı yok...
ben bugün bi ara yürüyüşe çıktım, marketlerin hiç birine uğramadan döndüm çok şükür...kendime bakım yaptım biraz, kışa girmeden kese ve tüm cilt + yüzüme nemlendiricili maske yaptım, iyi oldu..
en son yemek yaptım..bu hafta markete gitmek istemiyorum evdekilerden idare edeyim diyorum..buzluktan z.yağlı barbunya yaptım, bulgur pilavı, ızgara tavuk ve cacık, birazda acıbiber,salatalık turşu var.. Allah bereket versin, Rabbim aratmasın bu günümüzü... 2 gün yeter bu yaptıklarım. perşembe günü de tarhana çorba, tonbalıklı makarna ve salata planlıyorum..evdeki domates , marul sebzeler de iyice tükensin cumartesi ya da pazar toplu alırım artık...
şimdi dizi izlemeyi düşünüyorum..yine hareketli ve keyifli geçen bir gün yani...
Aâa öyle bir ytd diye bir kısaltma mi varmış... Ay hiç rastlamadımtabi ki var, kimse yatırım tavsiyesi yapamaz, uzmanlar tv de bile yapmıyorlar,çok çekiniyorlar...o yüzden yatırım ile ilgili fikrimizi yazdığımızda sonuna ytd (yatırım tavsiyesi değildir) ibaresini koyuyoruz canım
Sorma bir hafta kalmayız diyolardı şimdi 1ü gün oldu. Valla bayılıyorum diyemicem ama napim hadi siz gidin diyemezsinki. Bende memnun olmaya çalışıyorum :)))))on gün müçok değil mi ya
gerçi sen memnunsan sorun yok
ben bugün çok yoğunum akşam olsa da eve gitsem diye saat sayıyorum
Dinlenebildin mi barion gün müçok değil mi ya
gerçi sen memnunsan sorun yok
ben bugün çok yoğunum akşam olsa da eve gitsem diye saat sayıyorum
Erkekler genel anlamda böyle sanırımCanim benim asla kullanma çarçur etme derdim yok. Ama sanirim esim hic edebilirdi tum takıları.
Bizde ev harici bise icin kullanmayi dusunmuyoruz ama esimde altnlara guvenip ve suanki isi de aile isi oldugu icin birikime yanasmiyor.
Ben artk bana ne verdiyse asgari duzeyde kullanıp biriktirmeye çalışıyorum
20 lira veriyor gunlk
Yemek yol ekstra not alcaksam para gidiyor
Yoksa en az 8 9 lira kenarda birikiyor
Ay bende hiç sevmiyorum ütüyü. Eşimde bayılıyor boyna ütü çıkarmayabenim de ütü hariç ev işlerinde genel bir düzenim var da haftasonu evde olmayınca aksadı işler
ütüyü eşimin son gömleği kalıncaya kadar yapmıyorum, sevmiyorum ütü yapmayı(((
ben az önce pazara uğradım meyve ve yeşillik aldım 20 TL gitti bitti
yarında evimin oradaki markette kış indirimi varmış oradan yağ alacağım stok için, eksikleri de akşam listelemem lazım
Maaşallah canım pek bi faalsin. Nedir bu hamaratlıkkk
Aâa öyle bir ytd diye bir kısaltma mi varmış... Ay hiç rastlamadım
3 5 gün dediler 10 oldu 15te olabilir herhalde :)
Benim altınlarda çarçur oldu dediğin gibi. Annen en iyisini yapmış valla K kahvemsi mutluluk
ben de diyorum Zeynep nerde 10 gün mü neyse sayılı gün erken geçer diyelimAy ne biriktirmişim be koca gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?