BİRİKİMCİ HATUNLAR

Anladım canım. Guzel bir karar verip uygulamışsınız. Az kalmış feraha cıkmanıza da. O da uzulmuştur tepkisine, sınırle hareket etmiştir.

Kartı almasına canım sıkıldı.. Onun benim canımın sıkıldığından haberi bile yok @Snowyy " yok sana artık kart " dedi gülerek aldı kartı bende sesimi çıkartmadım

Kartı almasına canım sıkıldı.. Onun benim canımın sıkıldığından haberi bile yok @Snowyy " yok sana artık kart " dedi gülerek aldı kartı bende sesimi çıkartmadım

Aldıgı gibi verır merak etme. Düşünmeden hareket etmiş. Hayatım daha dikkatli olalım da diyebilirdi. Ama buyutecek bir konu degil. O unutmuştur bile

Aldıgı gibi verır merak etme. Düşünmeden hareket etmiş. Hayatım daha dikkatli olalım da diyebilirdi. Ama buyutecek bir konu degil. O unutmuştur bile

Aynen canım büyütülecek birşey değil ama işte canım sıkıldı tepkisine... Ki ben normalde alacağım şeyleri bile ertelerim birikim yapalım.. 1-2 ay sonra bebek düşünüyoruz onun için kenara para koyayım diye bakıyorum.. hatta her ay maaşta alır biraz kenara atarım , kumbarada bozukları biriktiririm.. Biriktirdiğim bozuklarla küçük altın yaparım.. İhtiyacım yoksa almam.. Mümkün mertebe her ay en az 50 en fazla 350 kenara koymaya çalışırım..

Canım çikolata istedi sadece almanyadan ithal kinderler gelmiş migrosa bende aldım.. Bunun için kızması canımı sıktı.. Parayı harcamak için kazanıyoruz.. Canım ufacık bir şey istediğinde alamayacaksam ne anlamı kalır ki.. Bende biraz büyütüyorum olayı farkındayım ama daha önce günde 100 -200 lira harcasam birşey demeyen adam şimdi sadece karttan aldım diye kızdığı için canım sıkıldı

Eminim unutmuştur takmaz o ufak şeyleri benim gibi kafasına..

Allah kabul etsin canım hayrını

kızlar koruyucu aile hakkında bilgisi olan varmı?
yada aile ve sosyal politikalar müdürlüğünde çalıştığınız tanıdık falan

Erkeklerin tabiatı öyle canım. Bizim kadar "yogun" duşunmuyorlar. Arada bir onlar kadar "sıg" olmak istiyorum:)

tek derdim bu olsun.. siz iyi olunda..
onuda atlatırsın.. yine içmezsin bak ben o yüz 4 5 tane içtim. şuan yine içmiyorum
bugun kacıncı gunun pekı?
kızlar koruyucu aile hakkında bilgisi olan varmı?
yada aile ve sosyal politikalar müdürlüğünde çalıştığınız tanıdık falan
hayırdır ya nolduki?
benım kuzenlerım bır kac aya kadar basvuracaklar ama koruyucu aıle ıcın degıl tamamen almak ıcın

bugun kacıncı gunun pekı?

hayırdır ya nolduki?
benım kuzenlerım bır kac aya kadar basvuracaklar ama koruyucu aıle ıcın degıl tamamen almak ıcın
5.gün içmedim 6. gün içtim..
bugun yine 5. günüm..

Son düzenleme:

canımcım :))
ben de kumbara almıştım :)
yaklaşık 2 aydır biriktiriyorum ne kadar oldu akşam sayacagım artık dayanamıyorum maalesef
ay sizin tecrübelerinize çok ihtiyacım var..
eşim de bende çalışıyorum :) ammavelakin ev kirası faturalar kartlar harcamalar derken bi bakmışım gelirden çok gider var

böyle bir durumda sosyal hizmetlere başvuruyorsunuz ve gelip uzmanlar araştırma yapıyorlar annenin başka bir yerde çalışmama şartıyla 700 küsür lira aylık gelir bağlanıyor . koruyucu aile kapsamı bambaşka senn o çocukları alma gibi bir durumun yok önce o çocukları yazdırmanız gerekiyor ve sıra kimdeyse ona verirler

kesinlikle kuzucum nakit en güzeli...paran varsa harca yoksa harcama..
ben eşime sürekli birşeyler beğenip alıyorum o da bana alıyor aldırmaya çalışıyor...
yani maddi harcamalarımız artıyoreeeeee

alıntıladığın yazımı editlermisin. kalsın istemiyorum olurmu. üst tarafaki yazının için diyorum..

uzmanlar gelip araştırma yapıp"red" devabı vermişler. buna itiraz edicem bende.
herhangi bir geliri yok. ilkokul diploması yok. bazen yengem saf iyi niyetli biri. 28 yaşında 4çocuk annesi. köyde büyümüş.. gidip bir yerde çalışamaz. çalışssa bile 2aylık bebeği var..
yengeminde annesi babası vefat etmiş..
bakurdan 500TL tl geliri var. bu yüzden mi red cevabı verdiler bilmiyorum.

yazıyı editlermisiniz.

merhaba kızlar
havadan mıdır nedir içimde bir sıkıntı var. hayırlara çıkarsın rabbim. hiç çalışmak gelmiyor içimden. oysa çok işim var. sabahtan beri nette öylesine vakit öldürüyorum. eşimle de bozuğuz biraz. onsan galiba bu ruh halim. azıcık daha zaman geçsin de eve gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…