BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba
O can sıkıntısı ile çıktım okuldan eve geldim 4 gibi. Bugün hiç birşey yapmadım. Ben günü boş geçirince çok huzursuz oluyorum. Bakalım eşimle ne yapacağız gelince.
Saat 6 Da oğlumun Veli toplantısı varmış. Oraya gideceğim.

Maas az oldugu icin o bile skstiriyor simdi bizi o borctan kurtulmaya calisiyoruz
cok skur yetiyorda esim belediyede temizlik islerinde yol cop koynetnirinda yollari falan yikiyor zemgin kisilerde kapi supurtmek ve yikatmak isteyince 4/10tl geciyor eline ama bole yagmurlu karli havalarda hic kazanamiyor
baznde hurdadan kazaniyorlar arkadaslariyla coptwn cikan hurdalarla gunluk ekmek vs parasi cikiyor

selam kızlar. kend,me sofra kurdum ilk kez mantar çorbası yaptım fırına tavuk attım . yapma kısmı güzel de yeme kısmı sıkıcı.
günüm beklediğimden daha iyi geçti gibi. inşallah kazasız belasız sorunlarımı çözerim.

Anladim canim. Evet haklisin bu zamanda cok zor o maasla gecinmek. Insallah sen de ise baslarsin da rahat edersiniz.

evdekileri değerlendirme amaçlı menüm
az pırasa ve kabak vardı bunlardan tuzlu kek yaptım
birde turşulu falan bir kuskus salatası yaptım
ikisini de ilk defa yaptım az az olan şeyler işe yaradı

Afiyet olsun, ikinize de yarasin canim

Hayirli olsun canim, gule gule kullanin. Kendini guzel tutmussun tebrik ederim.

Iyi aksamlar herkese.. bugun bana da tuhaf gecti.. havadan midir nedir yatip uyumak istiyorum hep..
Aksama da esim cok istedi patates kizartacagim.. ben az yerim ..

Selam kızlar umarım herkes iyidir, bildirim yapıp kaçıyorum malesef pek yoğun bu aralar

83 kumbaradan çıktı

150 altın hesabı

olmak üzere topla 233 tl (Allah bereket versin)

Bu ay başka yok malesef ama gelecek ay dönüşüm muhtesem olacak:)

changelife güle güle kullan aldıklarını.
Benim de oğlana eşohman altı almam gerek. Kartın kesilmesini bekliyorum. Sonra da netten alacağım inşallah
teşekkürler cnm

bayadır yazamadım kızlar bugün 6.50 attım
birde nezle oluyorum galiba kesin olmamam lazım napmalıyım ilaç filan kafama göre içemem sabah dersim var hastaneye de gidemem önerisi olanlar???
cnm ben tarçınla elmyı kaynatıp içiyorum,bir de vikislenip uyuyorum,gece ter atıyorum,az da olsa iyi oluyor
çok geçmiş olsun

Poecum gule gule kullan aldiklarini cnm
sagol snowwcum insl..
teşekkürler cnm

güle güle güzel günlerde kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…