- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
ben de bu aralar bu şekildeyim. tamamen duygusuz buz gibi. kırgınım üzgünüm. yıllarca çözülebilecek bir problemi neden çözmez ki insan....bazen insan yıllar öncesinde boş bir bardak ama gelinen noktada artık
yıllar öncesinin en basit şeyini bile içine alamayacak kadar dolu hissediyor kendini
ve bazen inceldiği yerden kopsun deyiveriyor kendine
bu sene bu duyguyu çok sık yaşar oldum inan
ben bu aralar kötüyüm ama evlilik kötüdür demem. eşimle birbirimizi çok seviyoruz. ben bunu biliyorum. üstelik çok kötü bir ailesi olmasına rağmen.böyle sizleri görünce evliliğe o kadar uzak bakıyorum ki bir an diyorum ki sonu belli neden evleneyim ki çünkü erkekler hep aynı bir yerde değişiyorlar ve kabalıkları başlıyor düşüncesizler biz kadar fedakar değiller bazen ben erkek arkadaşımda da deniyorum o da öyle düşüncesiz davranıyor ki eminim ki bir çok erkeğe göre görmüş geçirmiş iyi bir aileden geliyor ama sonuç ortada bana göre onun gibi erkek az ama o da bir yerde çıldırtıyor beni kahır çekip idare etmek için mi evleneyim diyorum kendi kendime o da bu aralar çok niyetli ev diziyoruz düğünde takacağı altınları alıyor vs.. ama bakalım zor iş
olsun 9 ay sonra aldığında koyarsın ya da sor arkadaşlarına belki sennle yer değişmeyi isteyen olabilirkızlar bahsettıgım gunde sıralamam tam tamına 9
yanı 9 ay sonra demek
halbukı paramı alıp vadelıye koymayı ne coook ıstemıstım ama olmadı : D
Vadeli paranın bereketi olmuyor canım. Tabi bu benim düşüncem. Tecrübeyle sabit...sadece fikir vermek istedim.kızlar bahsettıgım gunde sıralamam tam tamına 9
yanı 9 ay sonra demek
halbukı paramı alıp vadelıye koymayı ne coook ıstemıstım ama olmadı : D
papatya belki de hiç çözülemeyecek bazen kabullenmekte gerekebiliyor. bekarım belki daha kolay geliyordur ama evdeki huzur her şeyden önemli. bu akşam barşacaksınız bence :)ben de bu aralar bu şekildeyim. tamamen duygusuz buz gibi. kırgınım üzgünüm. yıllarca çözülebilecek bir problemi neden çözmez ki insan....
ben bu aralar kötüyüm ama evlilik kötüdür demem. eşimle birbirimizi çok seviyoruz. ben bunu biliyorum. üstelik çok kötü bir ailesi olmasına rağmen.
eşim çok iyidir. bana yardım eder çocuğumuzla ilgilenir. o olmasaydı ben işimde bu kadar hızlı yükselemezdim. her zaman her konuda bana tam destektir.
fakat bu kırgın olduğum konunun çözümü ondan geçiyor. yıllarca çözmedi. kırgınlığım ondan...
emek kıymet bu işte canım . çok duygulandım ya mutluluklar. inşallah enişte iş bulur en kısa zamandanezamandır tost makinası almak istiyodum. çok güzel hemde kırmızı homend
erkek arkadaşım alıp göndermiş
doğum günüme yetişememiş. doğum günümde çiçekte göndermişti.
ben çok mahçup oluyorum. çalışmıyorda. 2aylık bir kurs verecek. kredi kartı borcuda vardı biliyorum..
güle güle kullan canım erkek arkadaşın ne kadar düşünceliymişnezamandır tost makinası almak istiyodum. çok güzel hemde kırmızı homend
erkek arkadaşım alıp göndermiş
doğum günüme yetişememiş. doğum günümde çiçekte göndermişti.
ben çok mahçup oluyorum. çalışmıyorda. 2aylık bir kurs verecek. kredi kartı borcuda vardı biliyorum..
bilmezmiyim markette çalışan biri olarak :)kızlar marekete gittim çok az şey almama rağmen bir sürü para tuttu. hayat ne kadar pahalıymış. tek kişi bu kadar harcıyorsam ailelere kolaylık versin rabbim.
:) ya sucuklara uzaktan baktım geldim kıyamadım para vermeye :) ben markette çalışamazdım herhalde çok oburum çok :)bilmezmiyim markette çalışan biri olarak :)
bereketli olsun bende eşime bikaç bişey aldırıcamKizlar bnde matketten esime 2paket makarna 1kucik paket tuz ve ortaboy yogurt alabldk gunluk kazanciyla bereketli olur insl
yok insan alışıyo onları yiyecek olarak görmüyosun:) ya sucuklara uzaktan baktım geldim kıyamadım para vermeye :) ben markette çalışamazdım herhalde çok oburum çok :)
canım konuyu hiç seans sırasında konuştun mu ? olayı bilmiyorum ama sana bakış açısı kazandırması konusunda faydalı olabilir. bazen karşıyı değiştiremyoruz . üzülmeyin ama ne güzel bi çiftsiniz Allah çocukta nasip etmiş bak ne güzel :)Y yesil_zeytin_ güle güle kullan. Erkek arkadaşın çok düşünceli imiş.
minerva1988 sanmıyorum canım ya. Bu sefer çok kırgınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?