BİRİKİMCİ HATUNLAR

ben de bu aralar bu şekildeyim. tamamen duygusuz buz gibi. kırgınım üzgünüm. yıllarca çözülebilecek bir problemi neden çözmez ki insan....

ben bu aralar kötüyüm ama evlilik kötüdür demem. eşimle birbirimizi çok seviyoruz. ben bunu biliyorum. üstelik çok kötü bir ailesi olmasına rağmen.
eşim çok iyidir. bana yardım eder çocuğumuzla ilgilenir. o olmasaydı ben işimde bu kadar hızlı yükselemezdim. her zaman her konuda bana tam destektir.
fakat bu kırgın olduğum konunun çözümü ondan geçiyor. yıllarca çözmedi. kırgınlığım ondan...

kızlar bahsettıgım gunde sıralamam tam tamına 9
yanı 9 ay sonra demek
halbukı paramı alıp vadelıye koymayı ne coook ıstemıstım ama olmadı : D

yanı 9 ay sonra demek
olsun 9 ay sonra aldığında koyarsın ya da sor arkadaşlarına belki sennle yer değişmeyi isteyen olabilir

yanı 9 ay sonra demek
Vadeli paranın bereketi olmuyor canım. Tabi bu benim düşüncem. Tecrübeyle sabit...sadece fikir vermek istedim.

Felak Suresi Okunuşu

Bismillahirrahmanirrahim

Kul eûzü birabbilfelak.Min şerri mâ halak.Ve min şerri ğâsikin izâ vekab.Ve min şerrinneffâsâti fil’ukad.Ve min şerri hâsidin izâ hased.

Felak Suresi Anlamı

De ki: Yaratilmislarin serrinden, karanlik çöktügü zaman gecenin serrinden, dügümlere üfleyenlerin serrinden ve haset edenin, içindeki hasedini disariya vurdugu vakit, serrinden; safak aydinliginin Rabbine (Allâh’a) siginirim.

Nas Suresi Okunuşu

Bismillahirrahmânirrahîm.

Kul e’ûzü birabbilfelak. Min şerri mâ halak. Ve min şerri ğâsikin izâ vekab. Ve min şerrinneffâsâti fil’ukad. Ve min şerri hâsidin izâ hased.

Nas Suresi Anlamı

Rahman ve Rahim (olan) Allah’ın adıyla

De ki: Sığınırım ben insanların Rabbine, İnsanların Melikine (mutlak sahip ve hakime), İnsanların İlahına, O sinsi vesvesenin şerrinden, O ki insanların göğüslerine (kötü düşünceler) fısıldar. Gerek cinlerden, gerek insanlardan (olan )bütün vesvesecilerin şerrinden Allah’a sığınırım!

nezamandır tost makinası almak istiyodum. çok güzel hemde kırmızı homend
erkek arkadaşım alıp göndermiş
doğum günüme yetişememiş. doğum günümde çiçekte göndermişti.
ben çok mahçup oluyorum. çalışmıyorda. 2aylık bir kurs verecek. kredi kartı borcuda vardı biliyorum..

papatya belki de hiç çözülemeyecek bazen kabullenmekte gerekebiliyor. bekarım belki daha kolay geliyordur ama evdeki huzur her şeyden önemli. bu akşam barşacaksınız bence :)

emek kıymet bu işte canım . çok duygulandım ya mutluluklar. inşallah enişte iş bulur en kısa zamanda

güle güle kullan canım erkek arkadaşın ne kadar düşünceliymiş

Kizlar bnde matketten esime 2paket makarna 1kucik paket tuz ve ortaboy yogurt alabldk gunluk kazanciyla bereketli olur insl
bereketli olsun bende eşime bikaç bişey aldırıcam
:) ya sucuklara uzaktan baktım geldim kıyamadım para vermeye :) ben markette çalışamazdım herhalde çok oburum çok :)
yok insan alışıyo onları yiyecek olarak görmüyosun

asmu,erkek arkadasın ne kadar düşünceliymiş..
Rabbim onun da yüzüne baksın..
inş. hayırlı bir iş bulabilir.
güle güle kullan.
bu arada kardeşinin ataması ne oldu?

Selam kızlar bende bi kaç eksiğim var ek ders yatınca alacam:) ama 250 lira tekrar direksiyon dersine verecem bakalım değer inşallahta alırım kahvemi:))

asmunikalcim güle güle kullan canım
Allah inşaallah nişanlına da bir iş kapısı açar

Y yesil_zeytin_ güle güle kullan. Erkek arkadaşın çok düşünceli imiş.
minerva1988 sanmıyorum canım ya. Bu sefer çok kırgınım
canım konuyu hiç seans sırasında konuştun mu ? olayı bilmiyorum ama sana bakış açısı kazandırması konusunda faydalı olabilir. bazen karşıyı değiştiremyoruz . üzülmeyin ama ne güzel bi çiftsiniz Allah çocukta nasip etmiş bak ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…