BİRİKİMCİ HATUNLAR

P PembePaltolu çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.
Eşinle de barışmışsın çok sevindim senin adına.
Biz de değişen birşey yok. Hala aynıyız. Ve çok ilginç ama ben artık onunla hiç konuşmak istemiyorum.

Canım insan uzaklaştıkça uzaklaşıyor buna eminim. Yani ne kadar uzak durup, kendini soyutlarsan durumu o kadar çok alışıyorsun ve soğuyorsun. Ben de öyleyim, içim tamamen ısındı bile diyemem ama gündüz sorsan asla konuşmak istemiyorum derdim belki de. Buzlar bir anda erimiyor yani.

Allah sizin hakkınızda da sorunların çözümünü nasip etsin.

Lavincim cok gecmis olsun, esinle de barismana cok sevindim..

canım asi eş ya da çocuğun söz dinlemesi için ya şehid esmasını 1000 kere çekebilirsin

lavincim anneannene acil şifaler dilerim
eşinle barışmanıza çok sevindim :)

Evet aynen öyle oluyor zaman geçtikçe soğuyorsun. Demin hesapladım da bir haftadır konuşmuyoruz. En fazla 20 kelime konuştuk sanırım.
Yani hep yalnızmışım gibi hissetmeye başladım

Barışmanıza sevindim canım Allah ağzınızın tadını bozmasın..Annanenede cok geçmiş olsun....

tşk.ederim herkese .
farmasi ablacım dualar işe aradı çok saolasın :)
bu arada ben üniv.yarıda bırakıp tekrar sınava sınava hazırlanıyorum deli cesareti . baktım istemediğim bölümde mutsuz mutsuz okumaya çalışıyorum dedim olmaz mutlu ol 1-2 sene kaybetmiş ol :)

aa hadi kolay gelsin. hangi bölümü bıratın ve ne stiyorsun ?

aneanneciğini çok geçmiş olsun cnm
eşinle de barışmana çok sevindim,dün akşam namazdan sonra heepimiz için dua okudum,ailelerimizi koru RABBİM diye

en iyisini düşünmüşsün arkadaşım,inşallah sevdiğin bölümü de kazanırsın,ne istiyorsun

sınavının iyi geçmesine sevindim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…