- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
sofrayı toplamana yardım etsin,sen bulaşığı hallederken o kahveleri pişirsin.evet belki de gerçekten aile danışmanı etkili olabilir. ama ben artık öneri sunmak adım atmak istemiyorum.
bana göre bizim problemimiz çok büyük değil. uyuyorsa uyumamak için önlemler alabilir. yemekten hemen sonra gidip oturma odasında yatmak yeirne ben sofrayı toplarken mutfakta oturabilir yanımda. bir süre emek verse vücudu alışacaktır.
insanız sonuçta hepimiz yoruluyoruz. ama nbiraz bizimle vakit geçirsin konuşsun istiyorum.
allahaşkına çok mu şey istiyorum. para değil pul değil. almadın yedirmedin içirmedin gezdirmedin değil. sadece hemen uyuma. bu kadar ya.....
bu kadar basit...
bu arada bugün topiği çok meşgul ettim. hepiniz hakkınızı helal edin. destekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.
@doubleanne allah sağplıkla kucağına almak nasip etsin. kızına da çok geçmiş oolsun.
@kgökce hoş geldin aramıza...
aminnn bacımmmm sağoloyy maşallah haftan ilerlemiş,allah tamamına erdirsin.
aslında ben gibi gözüünü karartmak gerek ama herkesde işe yaramayabilir bu...aynılarınıyaşadık hatta daha fazlalarını bile... açtım boşanma davasısofrayı toplamana yardım etsin,sen bulaşığı hallederken o kahveleri pişirsin.
beraber vakit geçirilmezse evlilik ölür,bu kadar net söylüyorum.
hiç bir kadın da paylaşımsız bir hayat yaşamak istemez.
sonuna kadar haklısın ama bu çözümü getirmiyor maalesef.
bence son kez şansını dene,topu eşine at,inşallah bu sefer neleri riske attığını farkeder.
işte ben de tam bunu diyorum. huyunu biliyorsun. yemekten sonra odaya geçince uyuyorsun. bu kadın nhasıl üzülüyor görüyorsun. geçme otur benim yanımda. bu kadar basit...sofrayı toplamana yardım etsin,sen bulaşığı hallederken o kahveleri pişirsin.
beraber vakit geçirilmezse evlilik ölür,bu kadar net söylüyorum.
hiç bir kadın da paylaşımsız bir hayat yaşamak istemez.
sonuna kadar haklısın ama bu çözümü getirmiyor maalesef.
bence son kez şansını dene,topu eşine at,inşallah bu sefer neleri riske attığını farkeder.
sevindim canım.bebeğiniz oturmuş bir aile ortamına geliyor,ne güzel.aslında ben gibi gözüünü karartmak gerek ama herkesde işe yaramayabilir bu...aynılarınıyaşadık hatta daha fazlalarını bile... açtım boşanma davasıgördü gününü sonra o peşimde pervane oldu... eee kolaymı sil baştan başkasıyla bir hayat kurmak o yüzden eskileri onarmaya baktı... ve evlilik terapistine de gittik çok çok işe yaradıı
zaten eskilerden bir çoğunuz biliyordur az çok yaşadıkalrımı...
valla oturmuş bir aileye geliyor gibi dursada lohusalıkta herşey yerli yerinden oynayabilir... geleceğin kimse bilemez....sevindim canım.bebeğiniz oturmuş bir aile ortamına geliyor,ne güzel.
bereketli olsun.kızlar beklediğim param geldi. 10 gram altın aldım şimdlik parça parça bişiler yapacağım
bereketli olsun canımkızlar beklediğim param geldi. 10 gram altın aldım şimdlik parça parça bişiler yapacağım
ne diyim bacımmm evlilik süreç zaten ...bu süreçte erkekler iyice hantallaşıp görev yıkımı yspmış olsbiliyolar eşlerine... bu noktada dikkat etmek gerek... ama psikologada gitsen diyeceği ilk şey konuşamıyorsanız birbirinize yazın... empatik bir dille yazın... isteklerinizi rica edin diyekgokce ben pek hatırlamıyorum canım. ne güzel halletmişsiniz.
ben açıkçası böyle bir teklifte bulunmayı bile düşünmüyorum. eğer o beni istiyorsa o çözüm bulsun. istemiyorsa da uyusun da büyüsün...
hayırlı bereketli olsunkızlar beklediğim param geldi. 10 gram altın aldım şimdlik parça parça bişiler yapacağım
hayırlı uğurlu olsunkızlar beklediğim param geldi. 10 gram altın aldım şimdlik parça parça bişiler yapacağım
evet bunlardan alacağım ama çorap vs.. için çekmece içlerine takılar için dekoratif bir şey istiyorum böyle ferforjeden falan bir tane english home da beğendim gidip bakacağım burda varsa tabi ben internetten baktımhttp://www.ikeamarket.biz/index.php?route=product/product&product_id=331
ben bundan kullanıyorum.dünya kadar malzeme alıyor.
merhaba kızlar çok şükür nöbetim de bitti bugün
geldim evime çocukları biraz dışarı çıkardım alışveriş de yaptık
akşam yemeğimi hazırlayıp bir taraftan bir taraftan da sizlere bakıyorum ...
gökçecim hoş geldin canımmmmm yeğenime ve de kendine çok iyi bak , seni burada görmek çok güzel
minervacım bereketli olsun altınların
doubleanne kuzucuğuna Rabbim acil şifalar versin kıyamam ona
iyiki topiği açmışım toplandık , yazıştık , dertleştik ,gülüştük dağılın artık bugün itibariyle miadı doldu kapatıyorum
haydinnnnn dağılın uleyyyyyyyynnnnnnnnnnnn
şaka bir yana Allah sizlerden de razı olsun ........ '' Allah razı olsun farmasiden '' sözünü görmek beni çok mutlu etti bir o kadar da hüzünlendirdi.....
Allah hepinizden ,hepimizden razı olsun kızlar hepimize sağlık , mutluluk, huzur versin inşaallah AMİN
hoşbuldum bacım... yine sizlerle olmak ne güzel... yeğeninde değerli teyzesinin ellerinden öper... henüz doğuramadık ama bakalım... bir hayırlısıyla doğurabileydik.. akikayı kesecez hemencecik inşallh...merhaba kızlar çok şükür nöbetim de bitti bugün
geldim evime çocukları biraz dışarı çıkardım alışveriş de yaptık
akşam yemeğimi hazırlayıp bir taraftan bir taraftan da sizlere bakıyorum ...
gökçecim hoş geldin canımmmmm yeğenime ve de kendine çok iyi bak , seni burada görmek çok güzel
minervacım bereketli olsun altınların
doubleanne kuzucuğuna Rabbim acil şifalar versin kıyamam ona
iyiki topiği açmışım toplandık , yazıştık , dertleştik ,gülüştük dağılın artık bugün itibariyle miadı doldu kapatıyorum
haydinnnnn dağılın uleyyyyyyyynnnnnnnnnnnn
şaka bir yana Allah sizlerden de razı olsun ........ '' Allah razı olsun farmasiden '' sözünü görmek beni çok mutlu etti bir o kadar da hüzünlendirdi.....
Allah hepinizden ,hepimizden razı olsun kızlar hepimize sağlık , mutluluk, huzur versin inşaallah AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?