BİRİKİMCİ HATUNLAR

Çok haklısın canım. Bir yuva kolay kurulmuyor. Ama bunun kıymetini bilmiyor eşim.
Ben artık bu konuda adım atmayacağım. Evet en manyıklısı bir terapiye gitmek ama ben parmağımı bile kıpırdatmak istemiyorum. Bakalım biraz zaman geçsin bu şekilde. Ne olacak görelim.

Elbetteki çok şey istemiyorsun canım benim Hepimiz ilgiyi sevgiyi hakediyoruz Yine de zaman her şeyin ilacıymiş sabredebilirsen bir dene zamana bırakmayı vardır rabbimin bir bildigi...

Iyi aksamlar, masallah 21 sayfa olmus. Okuyamadim Hepimizin birikimi bereketli olsun insallah. Gozume carpanlar...

doubleanne gecmis olsun canim. M maviduvar1 son mesajini okudum canim. Bence de profesyonel bir yardim almanizda fayda var. Ciddi iletisim sorunu yasiyorsunuz. O evin icinde yeni bir can var. Bu iletisimsizlikten en cok o etkilenir. Hem o hem onun ileride kuracagi yuva... Lutfen sakin kafa ile karar verip bir uzmanla gorusun.

Gokce bacim,hayirli olsun bebisin,az kalmis digumuna,saglikla Dogsun Insallah.
Farmasi ne guzel,Diger topikten de tanidiklar toplanmislar.sohbet,paylasim cok guzeldi,Masallah burdada ilerlemis bayagi,hayirli guzel birikimle...

Kızlar tekrar teşekkürler Ruya @ areser @ snowyy
Bizim durumumuzu bir uzman çözebilir ancak ben kendimi buz gibi hissediyorum. Damarlarımdan imanın bile buz tuttuğunu hissediyorum. O nedenle bir adım atmak istemiyorum. Şimdilik bekliyorum bakalım ne yapacak.
Bu akşam uyumadı. Ben eve geldiğimde sofrayı hazırlamıştı. Yine konuşmadık. Bakalım zaman ne gösterecek.

Papatya Allah yardimcin olsun canim,Insallah tez zamanda cozersiniz sorunlarinizi..

Hayirli aksamlar hatta gece oldu ama
Kumbarama 24 tl gitti
Sokturucu hapi 5 gibi icmistim 7de geldi. benimkiartik gelecegi mi vardi bilmiyorum..
hadi rahatlamışsın. canım korkudan gelmiştir. ben ne zaman gecikti diye doktoran randevu alsam gelir :)

hadi rahatlamışsın. canım korkudan gelmiştir. ben ne zaman gecikti diye doktoran randevu alsam gelir :)
Valla acayip rahatladim..
Sanirim psikolojikman cok etkilendim.. esim bile. Bak psikolojini nasil etkilemissin hamile olmadigini ogrenince geldi hemen rahatladin diyor..
Aaa bu arada aksam zumbaya da gittim.. enerhljimi attim .gerci daha enerjik oldum..
Bir de dans edenlere bakip gulesim geliyo.. bir kivraklik vs yok bende de resmen odun yutmus gibiyim.

DonukPudra gözün Aydın. En azından vücudun bu stresten kurtulmuş.
DonukPudra delimideli
Eve geldiğimde sofrayı hazırlamıştı. Oturduk yedik. Az önce a ben yatak odasına gittim oraya geldi. Şebeklik yapmaya başladı. Beni güldürmeye çalışıyor. Bu sefer bu numaraların tutmayacak dedim. ( çünkü her seferinde yalakalık yaparak sorunu kapatmaya çalıştı)
Ben usandım artık ddim. Yat mı istedim kat mı isterim. Para mı istedim dedim. Bu şekilde devam ederse ayrılacağım senden dedim. Ha öyle yalnız olmuşum ha böyle dedim.hiç olmaZsa kocam yok da yalnızım derim dedim. Yani dedim sevgi şefkat dışında sana ihtiyacım yok. Ben ne kötü bir insan mışım ya diyerek çıktı odadan.
Bugün uyumadı şu anda mutfakta oturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…