- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Çok haklısın canım. Bir yuva kolay kurulmuyor. Ama bunun kıymetini bilmiyor eşim.iyi aksamlar bayanlar.kumbaraya 3 tl attim bugun. papatyacim yasadiklarin gercekten can sıkıcı.bir insanin esiyle vakit gecirmek istemesi en dogal hakki.bu da olmayacaksa ne anlami varki evliligin.bitun bunlara ragmen yinede evladin icin bence aile terapidtini deneyin derim canim.bosanmak zor ve yiprativi bir surec ve yuva yikmak kolay olmamali.yine diyorum bence haklisin ama bir sans faha ver evliliginr
evet belki de gerçekten aile danışmanı etkili olabilir. ama ben artık öneri sunmak adım atmak istemiyorum.
bana göre bizim problemimiz çok büyük değil. uyuyorsa uyumamak için önlemler alabilir. yemekten hemen sonra gidip oturma odasında yatmak yeirne ben sofrayı toplarken mutfakta oturabilir yanımda. bir süre emek verse vücudu alışacaktır.
insanız sonuçta hepimiz yoruluyoruz. ama nbiraz bizimle vakit geçirsin konuşsun istiyorum.
allahaşkına çok mu şey istiyorum. para değil pul değil. almadın yedirmedin içirmedin gezdirmedin değil. sadece hemen uyuma. bu kadar ya.....
bu kadar basit...
bu arada bugün topiği çok meşgul ettim. hepiniz hakkınızı helal edin. destekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.
doubleanne allah sağplıkla kucağına almak nasip etsin. kızına da çok geçmiş oolsun.
@kgökce hoş geldin aramıza...
Gokce bacim,hayirli olsun bebisin,az kalmis digumuna,saglikla Dogsun Insallah.hoşbuldum bacım... yine sizlerle olmak ne güzel... yeğeninde değerli teyzesinin ellerinden öper... henüz doğuramadık ama bakalım... bir hayırlısıyla doğurabileydik.. akikayı kesecez hemencecik inşallh...
güzel paylaşımlarda bulunmak, buluşmak gülüşmek, dertleşmek ümidiyle bacım...
Papatya Allah yardimcin olsun canim,Insallah tez zamanda cozersiniz sorunlarinizi..Kızlar tekrar teşekkürlerRuya @ areser @ snowyy
Bizim durumumuzu bir uzman çözebilir ancak ben kendimi buz gibi hissediyorum. Damarlarımdan imanın bile buz tuttuğunu hissediyorum. O nedenle bir adım atmak istemiyorum. Şimdilik bekliyorum bakalım ne yapacak.
Bu akşam uyumadı. Ben eve geldiğimde sofrayı hazırlamıştı. Yine konuşmadık. Bakalım zaman ne gösterecek.
Âmin inşallah....Papatya Allah yardimcin olsun canim,Insallah tez zamanda cozersiniz sorunlarinizi..
hadi rahatlamışsın. canım korkudan gelmiştir. ben ne zaman gecikti diye doktoran randevu alsam gelir :)Hayirli aksamlar hatta gece oldu ama
Kumbarama 24 tl gitti
Sokturucu hapi 5 gibi icmistim 7de geldi. benimkiartik gelecegi mi vardi bilmiyorum..
Valla acayip rahatladim..hadi rahatlamışsın. canım korkudan gelmiştir. ben ne zaman gecikti diye doktoran randevu alsam gelir :)
Tesekkurler tatlim :)amaca yonelik birikim bizimkisi:)royem super bisi olmus :) degisik bi fikir :)
O zaman amaciniza ulasirsiniz inslh :) bereketli olsun :)Tesekkurler tatlim :)amaca yonelik birikim bizimkisi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?