- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
İnşallah adım atar. Yoksa ben bu kez sineye çekmeyeceğim. Zaten bu şekilde devam ederse ayrılmak istediğimi de söyledim. Belki de bunca yıldır çektiğim için tepeme çıktı.birazcık düşününce bişiler yapacak eşin inanıyorum. ilişki varken ulaşamamk daha zor olsa gerek. sabırla aşarsnız inşallah canım
Canım çok teşekkür ederim. Bunları çekmek için abdesti olmak gerekir mi?merhaba kızlar günaydınlar
günümüz aydınlık ve de bereketli olsun
sağlık mutluluk ve huzur dolu bir gün olsun hepimiz için
papatyacım şu okumalık eşine
günlük 88 adet ya halim
geçim için 209 adet ya muksit
onun sevgisini ilgisini çekmek için de 100 ya da 1000 adet ya cami ya vedud
çek canım
Inşallah canım. Bu kez hiç geri adım atmayacağım. Artık o benim istediğimi yapsın. Sonuçta ben 14 yıl çektim. 14 yıl uyku keyfi yaptı. Şimdi biraz da o fedakarlık etsin.gunaydin bayanlar.hepimiz icin guzel bir gun olsun ins. ise geldim, bugun ogleye kadar dersim var.eve gidince yegenimin dogumgunu kurabiyelerine devam edicem.dun aksam basladim.yarin bitirmem lazim.kumbaraya sabah 5 tl attim.
papatyacim esine niyetini belli etmisin.ins adim atar ve guzel ilerlemeler olur evliliginizde.
Canım çok teşekkür ederim. Bunları çekmek için abdesti olmak gerekir mi?
Şundan soruyorum. Bugün sıkıcı toplantılarım var. Orada sessizce parmağımla sayarak çeksem olur mu. Eve gelince namazdan sonrada çekerim de.
bence yap kahvesini. hatta bir de kendine yap canım. oturun konuşun. konuşmak diyip geçme işin en zor kısmı o.kızlar bir haftadır konuşmuyorum adamın umrunda değil. bu akşam ona kahve yapmayacağım. gerçekten çok kırgın ve yorgunum.
deme, yine battık desenegram altın.
82,600 -500 arası değişiyor haberiniz olsun
ah canım ya, o kadar olağan bir şeyi hayal olarak kurmuşsun ki. işte demek istediğim bu.yaz gecesi benim babamda yurt dışındaydı yada marmara bölgesine çalışmaya gelirdi..
ben o boşluğu çok hissettim mesela..
onun için şuan bi mesefe vardır aramızda ister istemez..
çocukken rüya görmüştüm. babam elimi tutup okula götürmüştü. sınıfa girip beni sıraya oturtturmuştu.
bu benim çocukluk hayalimdi ve rüyamdı.. şimdi bile hatırlayınca kötü oldum..
M maviduvar1 konuşmanız lazım.. öncedende çok konuştun tamam. ama bu sefer farklı bence eşinde bunun ciddiyetinde..
halledemeyeceğiniz çözemeyeceğiniz bir sorun değil..
ah canım ya, o kadar olağan bir şeyi hayal olarak kurmuşsun ki. işte demek istediğim bu.
ne para ne pul ne kariyer öz babanın yerini dolduramaz. aynı evde olmanın güven ve huzurunu veremez. önce çocuk. gerisi teferruat. olduğu kadar, olmadığı kader....
evet cidden almaya karar verdim. bu kadar düşmüşken işe yarasın.DonukPudra para olunca bide altın düşünce insan kendini tutamayıp alıyor.
kız kardeşim 1200 biriktirmiş. onunla alıcam şimdi inşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?