BİRİKİMCİ HATUNLAR

anladım teşekkür ederim bilgine.
olmadı bankayla detaylıca konusmakta fayda var.
eşim ticarete atıldı. artık maaş kartı durumu yok bizde

@yesa1 tabi ki boşanma son çare. Aldatmak ve şiddet asla geri dönüşü olmayan düzeltilemeyecek şeyler. Bizim problemimiz çözülebilir. Tabi eşim isterse. Zaman gösterecek bakalım ne olacak.
bacımmm bence bu "boşanma" kelimesini de çok zikretmemek gerek.... yazarken bile kötü enerji olmasınnn... sizlerin çok çok şükür herşey yolunda diyelim... evet eşlerimiz azcık hödükkkk şöyle dua etmek gerek ALLAHIM sen bu eşelrimize vicdan merhamet ve bize karşı duygularında artış ver ilgiden bunaltsınlar biz kadınları

özellikle amerikan express kredi kartı çok bonus veriyor. ben onu kullanıyorum. geçende burgerde 50 kruş bonus verdi mesela :)

selam kızlar tüm gün acayip yoğundum. param vardı ama altın alamadım yarın inşallah almaya çalışacağım.

delimideli geçmiş olsun

M maviduvar1 bence her şey düzelecek. ama eşinin de hayatı çok kolay geçmemiş bazı hasarlar bırakmış yaşadıkları bunların da etkisi var. evet istese yapabailir diyoruz ama gerçekten gücü ne kadar bilmiyoruz. destek alamyı kabul etse sorun çözülür

@altıncılar hayırlı olsun hepinize

merhaba kızlar

gökçecim yukarıdaki güzel dileklerine AMİNNNNNNNNNNNNN diyorum

işbankın zamanında maaş müşterisiydim şu anda değiş ama otomatik ödeme talimatlarım var ve havale vs gibi işlemlerimde kesinti yok kart aidatı yok
bir ara kart kesintisi yaptılar usulünce konuştum geri aldım

altın alan kızlar hayırlı uğurlu olsun

bugün elim bir türlü altın almaya varmadı belki 82 tl nin altına inerse hatta 80 tl nin altına inerse yüklü girebilirim
yok altında ibre yukarı dönerse o zaman gene yüklüce alır kenara gelirim

selam hanımlar:)

benim için dua eder misiniz? bir eğitime başvurdum yarın görüşme ve tanışma olacak seçilirsem çok mutlu olacağım ve mesleğimde kullanabileceğim bi eğitim almış olacağım

hakkında hayırlısı olsun canım
ben olsam senin yerine
489 ya Fettah çekerdim
bol bol nasr suresini okurdum

37 ya evvel çekerdim

ayetel kürsiyi de ihmal etme
okuyabiliyorsan fetih ve yasin surelerini oku

@minevra1988 hakknda hayirlisi olsun cnm
kizlar her yere basvuru yaptim her turlu ise sok bim a101marketleri hastanelrr kresler ama hic cevap gelmedi ise girmek istiyorum artk vardir bubdada bi hyir elbette
Varyemez varmi bu durumlar icib bi esma yada dua

hakkında hayırlısı olsun canım
ben olsam senin yerine
489 ya Fettah çekerdim
bol bol nasr suresini okurdum

37 ya evvel çekerdim

ayetel kürsiyi de ihmal etme
okuyabiliyorsan fetih ve yasin surelerini oku
tamam canım . teşekkür ederim

altın düşecekmiş güyaaaaa... gerçi ben bu altın işinde pek başarılı değilim.. kızkardeşim evlenecek ona bir bilezzik yapabileydimm benide yazıevrde listeye her ay gram gram alamda yaza çıkarabilem 1 bilezik.. bu veled bizim iliğimizi kuruttu ve de doğum 4000 tl yi geçiyorrr ne etsem bilemedim.. kuzenelr antalyada gel burda doğur özelde bile en fazla 1200 tl tutar diyolar ankara feci fiyatlar bacım...
bana da kolay doğum için bir dua önersen okusam... gerçi çocuğumun ahlakı iyi olsun diye embiya suresini okuyom dinletiyom
kolay doğum içinde meryem suresini dedielr yapıyom kendimce amaa yinede senin önerilerine çok çok ihtiyacım var bacımmm.. çok öpüyorummm görüşürüzz

teşekkür ederim. inşallah sende iş bulursun. açıtan üniye fln da başvursan canım daha küçüksün . marketlerin olmamasına şaşırdım. hiç tanıdık fln yok mu mağaza müdürü vs onlar hemen hallediyor

çok şükür veledin var bırak masraflı olsun :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)

çok şükür veledin var bırak masraflı olsun :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)
aminnnnnnnnnnn rabbim olmayanlara da versin.. biz çok çektik bu çocuk sürecinde allahım vermeyipde aratmasınnn .. hak eden tüm anneye babaya versin inşallahh

gökçecim kolay doğum için 312 adet ya rakib ismi celilini çekebilirsin :)

amin çok istiyorum çocuğumun olmasını:)
inşallah olur bacımmm.. ben bol bol emryem suresini okudum ve hattaaa okumasanda mp3 halini cep telefonuma attım evde hep dinledimmm tavsiye ederimm ..ki ilk bebeğimi kaybetmiştimmm sıkıntıl ıbir süreçtiii rabbim isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…