BİRİKİMCİ HATUNLAR

@Snowyy canım zaten ben osikoloğa gidiyorum ve yarın için tekrar randevu alacağım. Ama eşim pek yanaşmaz. Ona göre bir problem yok ki, adam yoruluyor en doğal hakkı evde dinlenmek. Sanki ben evde yatıyorum akşama kadar. Tabi ki en doğal hakkı ama akşam uyuyup gece oturmak değil ki dinlenmek.

çocuğun dersini neden hep sen yaptırıyorsun ki canım.
bırak eşine,uyumak yerine çocuğuna emek versin.

şu cnm ben de safra kesemden ameliyat oldum
ne ağrı ne ağrı,bilmez miyim
RABBİM sağlığımızı elimizden almasın
papatyacım ben de aşırı kansızlık var,en geç 21:30 a kadar oturabiliyorum,yani kendimi bildim bileli böyleyim
ama ben de şöyle yapıyorum hafta sonu hep eşimle vakit geçiriyorum
şu anda bebiş var diye saatler birazcık alt üst oldu ben de,o ayrı mesele tabi
siz de kendinize kaliteli bi zaman ayırın
gökçeeeeecim,inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişi,cnm ben doğumu memorial da yaptırdım 1300 e,antalya da da sordum memorial da fiyat aynıydı
günaydın kızlar

Günaydınn kızlar, keyifler yerindedir inşallah... Papatya akademisyenlerin zammı meclisten geçti diye okudum doğrusuysa hayırlı olsun canım Allah'ım tatlı yemeği nasip etsin. Farmasi yazdığın duayı not aldım hemen uygulamaya başlayacağım

canm bir nefeste alırsın inşallah kucağına... bence evin nerdeyse orda doğur gel git bebeği getir götür yazık yani minnacık olacak annesi havalr soğuk yollar kötü boşver o kadarda fark olsun :) zaten gel git başka yerde kal o aradaki fark kadarını ekstra harcayacaksın ama sen bilirsin tabi :)

sen de var amma eli maşalı çıktın :) çok gitme üstüne ya inada bindirme sevgiyle çözmeye çalış :)

Iki gün sonra gazetelerde okursan şaşırma. Kocasını doğradı diye.
Ya sabır diyorum artık yapacak bir şey yok.
canm sen olduğunu bilelim diye papatya yazdır parantez içine :) tövbe Allahım sen affet güldüm sabah sabah :) savunmaya geliriz bizde :9 arkan sağlam yürüü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…