BİRİKİMCİ HATUNLAR

kızlar bu gün elime biraz para geçecek artık umudumun kalmadığı bir paraydı bu gün gönderiyormuş verdiğim kişi :) kredi kartı borcum var onu kapatırım kalanıylada 3-5 gr altın alırım inşallah

Günaydınlar ,hayırlı sabahlar
dün kumbarama 6 tl attım.

uyku sorunu bende de vardı @poeticcry ,akdeniz anemisi taşıyıcısıyım bende. evet uyku sorunu çok yapıyordu hele ilk zamanlar. ki bu hep devam edecek birsey bende.
ama kan yapıcı yiyecekler ve spor ile bir nebze daha iyiyim. önceden resmen sızıp kalıyordum. eş için de zor ,kendin için de. zamanı uyuyarak öldürüyorsun resmen.

bereketli olsun canım sen kumbarayı en düzenli kullanansın benim atmak çok aklıma gelmiyor o yüzden toplu atıyorum :) bende de kansızlık vardı aynen aşırı uyku yapıyor ama besin takviyesi ile iyiyim bu aralar :)

önceden 1tl de olsa atıyordum..
bazen aklıma geldikce bu sıralar yine bozukluklar cogaldı. atıyorum tek tek..
evet kuru üzüm vs iyi geliyor.
birde uyudukça insanın uyuyası geliyor. bunu engellemek lazım

önceden 1tl de olsa atıyordum..
bazen aklıma geldikce bu sıralar yine bozukluklar cogaldı. atıyorum tek tek..
evet kuru üzüm vs iyi geliyor.
birde uyudukça insanın uyuyası geliyor. bunu engellemek lazım
hiç farketmeden birikip gidiyor işte ne güzel... evet bende eskiden çok uyuyordum ama artık 11 den önce uyumuyorum ama 11 buçuğuda geçirmiyorum sabah erken kalkıyorum çünkü düzenli bir uyku olunca vücut alışıyor ve yeterli oluyor bence 7 saatten fala uyunmamalı zaten....

Evet uyku düzenli olmalı. Ama bugünlerde benim uyku düzenim hiç yok maalesef

Evet uyku düzenli olmalı. Ama bugünlerde benim uyku düzenim hiç yok maalesef
uyku düzenimi oturtana kadar bende zorlandım ama sonunda oldu ben şöyle yaptım sıcak bir duş aldım sonrasında biraz kitap okuyup uykum gelince yattım sabahları aynı saatte uynmaya gayret ettim haftas onları maksimum 2 saat fazla uyudum vs.. derken uyku düzenim şu an süper pazarları bile 8 buçuk gibi ayaktayım ve gayet enerjik oluyorum ben şöyle yapıyorum mesela kaçta uyanacağım 7 saat hesaplayıp o saatte uyumuş olacak şekilde yatağa giriyorum

evet kesinlikle ..
su sıralar zaten mevsim geçişinden sürekli yorgun hissediyorum kendimi..
evet,damlasın gitsin inş.

Ya benim sorunum şu okuldan geliyorum. Direksiyon dersine gidiyorum. Eve gelip yemek yiyorum uykum geliyo. Elimde olmadan 7gibi uyuyorum. 9da uyanıyorum ve bi daha uyuyamıyorum 1e kadar öylede olunca da sabah zorlanıyorum. Yoksa bende hafta içi 7de haftasonu 8de uyanıyorum.

ÇOK HAKLISIN BACIMMM ..zaten onu yapacak gücümüz yok artık ankarada bayılacaz parayı

Iki gün sonra gazetelerde okursan şaşırma. Kocasını doğradı diye.
Ya sabır diyorum artık yapacak bir şey yok.
sussssssssssssssssssss papatya sussssssssssss
Allah korusun yazma bile böyle şeyler dua vaktine filan gelir güzel şeyler düşün yaşa ve yaşat

cinnet dediğin anlık mesele
Rabbim hepimizi korusun
çekemeyeceksen her yolu denedikten sonra sal gitsin ipini lakin
sessiz sedasız değil.... yılların hesabını öyle bir sor ki şeytanlar da maşaallah çeksin :)

günaydın kızlarr
bugün işle ilgili çok önemli gelişmeler olabilir, dua edin bana
Allah hakkında en hayırlısını versin canım :)
günaydın kızlar

öğretmen arkadaşlar ek ders ücreti saat başı nekadar acaba
9 tl civarı

çocuğun dersini neden hep sen yaptırıyorsun ki canım.
bırak eşine,uyumak yerine çocuğuna emek versin.
canım ben zaten haftanın iki günü eve geç geliyorum. o günler eşim yaptırıyor. iki gün de ben eşimden önce geliyorum. o zaman da ben yaptırıyorum. zaten 3 yıl önemli bir görevim vardı. bu 3 yıl boyunca hep eşim ilgilendi. hakkını yiyemem yani.

evden çıkmadan önce eşim dedi ki hani ben bunu doktora göndermiştim ya doktor buna kilo vermen ve sigarayı bırakmanm gerekir demiş. ama bu bana dememiş bunları. sigarayı bırakacağım sabah içmedim dedi. dün akşam da yüzmeye gitmiş. bana zaman ver dedi. benim cevap vermeme fırsat vermeden çıktı evden.

evet canım geçti.726 tl bana. bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmaz da alırız zamlarımızı.
Kizlar bizde taburcu olduk kaynimi bekliyoruz cikmak icin cok sukur kuzende ii dun gece cok guzel uyudu
çok şükür. geçmiş olsun tekrar.
sen de var amma eli maşalı çıktın :) çok gitme üstüne ya inada bindirme sevgiyle çözmeye çalış :)
yok ya aslında o kadar eli maşalı değilimdir de bu kez sabrımın tükendiğini hissediyorum. bu kadar inat etmezsem çözülmeyecek bu sıkınıt. çünkü daha önce güzellikle anlattım olmadı.

canm sen olduğunu bilelim diye papatya yazdır parantez içine :) tövbe Allahım sen affet güldüm sabah sabah :) savunmaya geliriz bizde :9 arkan sağlam yürüü...
ay ben de sana güldüm sabah sabah...
farması banu falan biliyorlar gerçek adımı. onlar haber veriri dermişimmmmmm

yok canım ya allah göstermesin. rabbim korusun böyle şeylerden...
demek istediğim hak vermemek elde değil bazen kocasına zarar verenlere..

Günaydın arkadaşlarrr sabah kahvemi sizin yazılarınızı okuyarak içiyorum :)
M maviduvar1 cım üzgün olduğun zaten belli ama bazı yerlerde öyle ince espriler yapıyosun ki bazılarını gülerek okuyorum :), umarım düzelir bu sefer eşin arkadaşım..

delimideli çok geçmiş olsun canım..

@bende de uyku problemi var ama benimki kızımın yüzünden doğduğundan beri uyumuyo, bu yüzden 2. ye cesaret edemiyorum :)

espri mi....ay nerde....sinirden ne dediğimi biliyor muyum ki ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…