Merhaba arkadaşlar gizli ziyaretçilerinizden biri de benimmmmmHatta buraya bildirim yapar gibi aylık biriktirdim ve yıllarca biriktiremediğim birikimi şimdi yapıyorum...Hedefim borçsuz araba almak hatta iş yerinde arkadaşlara da kumbara yaptım kahve kutularından hepimiz birikimci hatun olduk.sonuç olarak bende ARANIZA KATILMAK İSTİYORUMMM.
merhaba hoşgeldin :)Merhaba arkadaşlar gizli ziyaretçilerinizden biri de benimmmmmHatta buraya bildirim yapar gibi aylık biriktirdim ve yıllarca biriktiremediğim birikimi şimdi yapıyorum...Hedefim borçsuz araba almak hatta iş yerinde arkadaşlara da kumbara yaptım kahve kutularından hepimiz birikimci hatun olduk.sonuç olarak bende ARANIZA KATILMAK İSTİYORUMMM.
Gercekten oylee.. o 1 tl dusmesi bile karr dimi ama...onun heycanı işteyoksa park eden bir lira ama yinede ucuza almak ruhumuzu okşuyor
Canim malum ben adetim ya namazimi kilamam o konuyla ilgili Farmasiye sordum cevap bekliyorum..hayırlı olsun .... canm sıra sende bende senn duanla katılıyorum gruba okumaya başlabilir miyiz yoksa seni mi beklicez ?
HosgeldinTeşekkürler,hoşbulduk
Gercekten oylee.. o 1 tl dusmesi bile karr dimi ama...
Canim malum ben adetim ya namazimi kilamam o konuyla ilgili Farmasiye sordum cevap bekliyorum..
Hosgeldin
Tamam o zaman ben esime kildirtayim.. Rabbim niyetimizi kabul eylesin. Tesekkur ederim.canım sen senden sonrakine geçilsin istiyorsan öyle düzenleyelim kalsın diyorsan da sen bilirsin
ya da namazını eşine annene vs ye kıldırtabilirsin
heyyy maşallahhh.. şimdinin öğrencileri bir harikaaa valla... ben sadece günü kurtarayım yeter diyordum öğrenciyken.. bugünlerimize şükürler olsun... senide çok çok tebrik ediyorum KARDEŞİM MAŞALLAHBirikim yapan arkadaşları tebrik ediyorum, çok önemli. Ben de öğrenci olmama rağmen her ay internetten alıyorum bir altın atıyorum kenera. İleride düğünüm ya da kariyerim için kullanırım diye düşünüyorum.
bence mevlitte hediyeni de tak.Kızlar size birşey sormak istiyorum. Birine bebek görmeye gideceğim. Gram altın götüreceğim. Ama henüz gidemedik. Bu hafta sonu bebek mevlidi yapacakmış. Bebek görmeye diye daha sonra gideceğim yine. Mevlide birşey götürmeme gerek var mı sizce. Ve varsa ne götüreyim.
birisi şişirmiş adamı belli.Kızalar
Moralim çok bozuk ya. Akşam mesai bitiminde gittim arkadaşlarla oturuyorduk. Hatta neşelenelim diye de goy goy yapıyorduk. Müdür yardımcısı geldi bana bi çıkıştı. Yok ben ağaymışım da paşaymışım da hiç bir iş yapıyormuşum da....
Allah saydı saydı.
Çok kötüydüm arkadaşlar ya. Bi anda bana neden böyle saldırdı ki. Bir türlü kendime gelemiyorum
Adam değil kadın. Ama şaka bir anda kaka oldu.bence mevlitte hediyeni de tak.
ben lohusalara pasta,kek,poğaça gibi şeyler yapıp götürüyorum.gelene gidene ikram etsin diye.
birisi şişirmiş adamı belli.
bence git bir konuş,kendine gelsin.
uyarmanın da bir prosedürü var.
rencide etmeye hakkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?