- 21 Ekim 2014
- 92
- 232
- 63
espri mi....ay nerde....sinirden ne dediğimi biliyor muyum ki ben....
Ahh kızlar yine masrafa girdim sabah sabah
A101 e tencere ve dolap kapağına takılan çöp koymak için plastik bir zımbırtı gelmiş.. Onlardan aldım bir kaç parça bir şey daha aldım. Yengemden de tupperware almıştım 20 liraya toplamda 80 lira gitti4,5 tl attım kumbaraya
güle güle kullan canım ihtiyaç alıncak mecburAhh kızlar yine masrafa girdim sabah sabah
A101 e tencere ve dolap kapağına takılan çöp koymak için plastik bir zımbırtı gelmiş.. Onlardan aldım bir kaç parça bir şey daha aldım. Yengemden de tupperware almıştım 20 liraya toplamda 80 lira gitti4,5 tl attım kumbaraya
bereketli olsun hoşgeldinnnBirikim yapan arkadaşları tebrik ediyorum, çok önemli. Ben de öğrenci olmama rağmen her ay internetten alıyorum bir altın atıyorum kenera. İleride düğünüm ya da kariyerim için kullanırım diye düşünüyorum.
bir kadın her zaman para işini elinde tutmalı erkekler pek anlamıyor ne yazıkki tüccar kafası olanlar hariç... altın işi böyle ama her zaman en mantıklı olan yoldur bana göre bol bol biriktirirz inşallah yıl sonuna kadar tavan yapar bozdururz evler arabalar alırız :)
sağol, çok iyi oluyo burası sürekli birikime dürtü olması harika birşeygüle güle kullan canım ihtiyaç alıncak mecbur
bereketli olsun hoşgeldinnn
bende katılmak isterim dua grubunuza ayrı bir formda mı takibi ?donukpudracım dua sırası sende haberin olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/16641-ya-latif-dilek-icin.741562/page-109bende katılmak isterim dua grubunuza ayrı bir formda mı takibi ?
tabiki nakit parayı bankamatikten bile harcayıp geçiyorsun ama altın olunca onun yatırım için olduğunu hatırlıyorsun :) valla hiç aklıma gelmiyor çok şükür bozdurup harcamak hiç yeltenmedim ayy aman nazar değmeyeyim kendime :)Aminnn inşallah inşallah :) Gerçekten öyle bankadaki para daha kolay harcanıyor ancak iş altın olunca bozdurmak daha zor geliyor.
varsa kıyafeti ne güzel onları giydir çocukların yedikleri helal giydikeri haram derler pek hoş bi söz değil ama heralde çok çabuk büyüdükleri için söylenen bir söz.... ne giyseler yakışıyor onlara.... olsun ay sonunda alacak olsan bir köşede duruyor harcamaktan gereksiz iyidir ay sonunda gerekli olduğunda harcarsınız bereketli günleriniz gelir inşallah :)isten geldim kumbarama 20 lira attim.ek dersomden 100 lira ayirmistim kizima elbise kendime tunik alacaktim,yegenimin dogum gununde giymek icin.kizima elbisr alnaktan vazgectim cok fazla giysisi var,evdekilerden giydircem.kendime tunik bakicam aksam ins. artan parayi kumbaraya atsam bile ay sonu geri alcaz biliyorum
le bir diyorum ki duyanda 1ooo tl 2000 tl ile alcam s
donukpudracım dua sırası sende haberin olsun
hayırlı olsun .... canm sıra sende bende senn duanla katılıyorum gruba okumaya başlabilir miyiz yoksa seni mi beklicez ?Bende maasimi aldim kenariya 100 tl ayirdim onunla gram alcam.. biraz beklesem mi daha da dusecekmis ya.yalniz oyle bir diyorum ki duyanda 1ooo tl 2000 tl ile alcam sanir
Alti ustu 1gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?