BİRİKİMCİ HATUNLAR

papatyacım mevlide gittiğinde takını takarsın sonra gidecek olanlarla da gitsen bile hiçbirşey götürmene gerek yok

Sanırım gitmeyeceğim Yada gitsem de takımı takacağım.
Teşekkür ederim kızlar
Varyemez biliyorsun benim oğlan ders çalışmayı ve kitap okumayı hiç sevmiyor. Onun içşn okuyabileceğim nir esma var mı. Aslında baktım biraz ama birşey bulamadım. Sen artık bu işin ustası olmuşsun maşallah
Bize bir el atıver canım ya...

Çocuklarımızın derslerini daha iyi çalışmalarını ve derslerin akıllarına daha kolay girmesini sağlayan bazı dualar mevcuttur. Derse başlayacak çocuğumuzun derse başlamasından hemen önce bu dua okunursa etkili olacağı tavsiye edilmektedir. Allah’ın çocuklarımıza zihin açıklığı vermesi için okunacak dua:

“Allahümme ahricna min zulumatil vehmi ve ekrimna bi nuril fehmi veftah aleyna ebvabe fadlike venşur aleyna hazaine Rahmetike bi Rahmetike ya Erhamerrahim.”

ayrıca bu duayı da okuyabilirsin
“Bismillahirrahmanirrahim.Ya Hayyu,Ya Kayyum,Birahmetike estegisu”
“Allahım! Hayy ve Kayyum isminle ve rahmetinle yardımını talep ediyorum”

esma olarak ya Fettah ismi celilini 489 adet çekebilirsin

Varyemez canım çok teşekkür ederim. Ben de telefonuma bir program indirdim. Esmalar ve anlamları ne için kaç kere okunacağı yazıyor. Onları okuyordum.
Allah razı olsun.

Varyemez canım çok teşekkür ederim. Ben de telefonuma bir program indirdim. Esmalar ve anlamları ne için kaç kere okunacağı yazıyor. Onları okuyordum.
Allah razı olsun.

Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

Allah razı olsun Varyemez .
Eşimle ilgili günlük raporumu veriyorum.
Okuldan çıkınca markete gitmiştim. Eve gelince o poşetleri yerleştirdi. Eskiden de yapardı. Yeni nir durum değil hani.
Pazartesi annem gelmek istiyor. Bir mahsuru var mı dedim. Hayır dedi.
Şu geçenlerde size sormuştum ya birine bebek görmeye gideceğim diye. Siz de bornız Yada uyku tulumu olabilir demiştiniz
Yarın akşam oraya gidelim mi dedi. ( tabi ses tonum gayet sert) olma ben yarın akşam yüzmeye gideceğim dedi. Cumartesi gidecek olduk.
Bu akşam diyaloğumuz bu kadardı.
Ama koltuk üstünde oturdu fakat uyumadı. Ben duşa girmiştim. O sırada gitmiş yatmış.
Ve bugün hiç sigara içmedi. Gündüzü bilemiyorum ama evde içmedi.
Artık barışayım diye düşünüyorum
Ama 10 günü geçti. 10 gündür birbirimizi atamıyorum ki eşim günde en az 5 kere arardı beni. Konuşmuyoruz ve öyle çok yabancı hissediyorum ki...

Hayırlı geceler güzel insanlar..bugun cok yoğundu .yarın izinliyim güzelce dinlenmek istiyorum..hava iyi olursa kızımla gezeriz biraz...Bugun arkadaşta alacağım vardı aldım ama verceklerim vardı geri gitti:) borçlarımı verincede hafifliyorum..bugun cok güzel tunikler gordum ah ah...yalnız su huyumu hiç sevmiyorum kendime birşeyi yakıştıramıyorum ne biliyim biri 5 liralık giysin daha hoşuma gidiyor...kendime her konuda güvenim vardır...arkadaşlar aldığım seyleri cok beğenir hatta çanta konusunda aynısını izin isteyip alan arkadaşlarım oldu..benim iş ortamım bayan arkadaşlarla yoğun olduğu için hergun sık sık hatunları görmek bayağı zor yani:) kıskanmıyorum hatta ne güzel giyiniyorlar diye imreniyorum ama kendimi beğenemiyorum ya..

Kizlar ben o kadarvyyorgun ve uykusuzdumki 8dr yattim yayaga saat 00:30de uyandm ama yorgunlugumu aldim enazindan hastane ortami cok cok kotiydu rahat uyku vs yoktu bizim burdaki hastane daha rahat valla hic uyuyamadm hastanedr 4/4buvuk gibi evie geldim anahtarimi unutmsm almayi telasla esim gelene kadr eltimde oturdum smdi nednse uykumiz kacti esimnde bnmde ama yorgnlik yok uzerimde dun manyak gibi hafifte olsa topuklu giydim kostur kostur ayaklarim sisti zor giydim ayakkabiyi neyseki kaynim getrmsti eve kadr dnlendi ayaklarim ama evde koltukta kestire kestire bi hal olmstm 8de vurdum gittim yataga sonra nedn bilmiom bisilr takildi kafama su icmeye gidince uykum kacti ama yorgunlugum gitti yarin aksam 7gibi de kaynnamlara gitcz hic istemiyorz ama bi gorunelim birazda mecbur anne babasi soncta o da ozledi cumartesi geri doncez ama evde halimi gormeliydiniz kizlar koktukta bi uyuyom ni uyaniyorum
esim daldi uykuya simdi ...
Uykusuzluk yorgunluk mafeetti beni ya hastanede uyku vs zor gercktn uyuyamadimki 2saat anca kestrmsmdr koltuk kenarinda o
darksea takma cnmv insanlari ya her yerde canini skan biri cikiyor iste
suefsan aldigin cicileri gule gule kullab cnm

günaydın hanımlar. veli seminerim vardı bugün sabah uyandım sağ gözüm şişmiş resmen kapanmış açılmıyo :)

hayırlı sabahlar ,hayırlı cumalar canlar
bu mübarek gün inşaallah hakkımızda hayırlara vesile olur AMİN

PAPATYACIM HERGÜN 100 YA DA 1000 ADET YA CAMİ YA VEDUD İSMİ CELİLİNİ ÇEKMEYİ UNUTMA
88 ya halim
209 ya muksit bunları da çek ihmal etme

saat 5:45 de güne merhaba dedik benim pıtırcıkla..Allahım bu bebekler sabah sabah niye kalkarlar...galiba bereketten faydalanmak için:) şimdide uyuya kaldı..bende camasır atmıştım aksam onları ascam...oğlumu kaldırıp okula gondercem...Allah kabul ederse bu hafta oruçluydum..bugun değilim sabah cayını özledim çay koycam kendime...bugun izinliyim mis gibide bir hava var..işlerimi bitirip Bime gitmek istiyorum malum cuma yeni şeyler gelcek..kıızıma kışlık badi lazım onlara bakcam...sizlere Guzelmi güzel hayırlı Cumalar...Hanenizden bereket huzur eşlerinizle aranızdan muhabbet eksik olmasın.E daha ne olsun cumamız mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…