- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
bırak ötsün dursun o zaman,sen kendini bildikten sonra.Beni zamanında deyim yerindeyse eşşşek gibi kullandılar, şimdi müsade etmiyorum ya onun hıncı.
Bilmiyorum neden ama kadinlar hemcinslerine karsi cok acimasiz..Beni zamanında deyim yerindeyse eşşşek gibi kullandılar, şimdi müsade etmiyorum ya onun hıncı.
Gerçekten öyle. Bir de karşıma geçmiş madem say Yaptığın işi diyor.Bilmiyorum neden ama kadinlar hemcinslerine karsi cok acimasiz..
Ben mevlitişlerini hiç sevmiyorum. Istersen gitmeyebikirsin papatyacım. Nasılsa sonra hediyenle birlikte görmeye gideceksin.Kızlar daha sonra yani haftaya bir akşam diğer arkadaşlarla bayağı kalabalık gideceğiz zaten bebek görmeye diye. Ne güzel ayarlamıştık. Bu mevlit işleri karıştırdı.
Aslında ben de aynı şeyi düşündüm. Sonuçta davet etti ama gitmesem de olur. Elim boş gitmeye utanırım. Bir hediye daha alamam. Sonra bebek görmeye akşam gidince kusura bakma ddim.Ben mevlitişlerini hiç sevmiyorum. Istersen gitmeyebikirsin papatyacım. Nasılsa sonra hediyenle birlikte görmeye gideceksin.
Ya kesin Öyledir zaten. Pek bir Göze batıyorum. Ya ne istiyorlar benden anlamıyorum ya.yaz gecesi ah be kuzum ne desem ki. İşterlerindeki bu durumlar insanın canını sıkıyor. Vardır bir iş bunun içinde. Biri seni şikayet etmiş Yada hakkında birşeyler söylemiş olmasın.
Benim işyerinde birisi şu anda 2 kişiyi resmen birbirine düşürdü.
Allah yardımcın olsun inşallah kötü birşey olmaz.
Ah farmasicim yaptığım işe laf söylemiyor ki söyleyemez zaten. Yaptıramadığına hınçlanmış.darkçım bence komplekse girmiş
amirlik taslamaya kalkmış
ya basit karakterli insanlar meslekleriyle ön plana çıkmaya çalışırlar
hiç kafana takma işini yap üstüne laf getirtme açık verme
onların açıkları olunca da usulünce gel haklarından
ah cnm ya,birilri doldurmuş onu,ama bi suçun olsa bile ki şu anda yok,her şeyin bi adabı vardırKızalar
Moralim çok bozuk ya. Akşam mesai bitiminde gittim arkadaşlarla oturuyorduk. Hatta neşelenelim diye de goy goy yapıyorduk. Müdür yardımcısı geldi bana bi çıkıştı. Yok ben ağaymışım da paşaymışım da hiç bir iş yapıyormuşum da....
Allah saydı saydı.
Çok kötüydüm arkadaşlar ya. Bi anda bana neden böyle saldırdı ki. Bir türlü kendime gelemiyorum
Hiç Tadım tuzum kalmadı. Ne yemek yapasım var ne oğlumla ilgilenesim.
Başım çatlıyor resmen.
Ya herkes mi bu kadar gaddar ve bencil
Beni zamanında deyim yerindeyse eşşşek gibi kullandılar, şimdi müsade etmiyorum ya onun hıncı.
ilahi adaletYa kesin Öyledir zaten. Pek bir Göze batıyorum. Ya ne istiyorlar benden anlamıyorum ya.
Inanır mısın geç yıl bir iş verdiler bana ki benimle kel alaka. O işin mühendislerini oturttular beni de o Saçma sapan iş için üç ay araziye gönderdiler. Ama onu yapan müdür şu an sürünüyor. Görevden aldılar eski iş yerine memur olarak gönderdiler.
eee mevlütte götür tak gram altını daha başka bişeye ne gerek bacımmmKızlar size birşey sormak istiyorum. Birine bebek görmeye gideceğim. Gram altın götüreceğim. Ama henüz gidemedik. Bu hafta sonu bebek mevlidi yapacakmış. Bebek görmeye diye daha sonra gideceğim yine. Mevlide birşey götürmeme gerek var mı sizce. Ve varsa ne götüreyim.
bacım biri doldurmuşşş müdür ..Kızalar
Moralim çok bozuk ya. Akşam mesai bitiminde gittim arkadaşlarla oturuyorduk. Hatta neşelenelim diye de goy goy yapıyorduk. Müdür yardımcısı geldi bana bi çıkıştı. Yok ben ağaymışım da paşaymışım da hiç bir iş yapıyormuşum da....
Allah saydı saydı.
Çok kötüydüm arkadaşlar ya. Bi anda bana neden böyle saldırdı ki. Bir türlü kendime gelemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?