al benden de o kadar ne yapacağımı şaşırdım hiç halimde yok 4 te kaçarım valla... idrar yollarımı üşütmüşüm rahatsızım zaten
Kizlar bnde koye gidiyorum yarin aksam incem yol parasi vermicm amcasida cikiyormus onlarla cikcz yol parasi cebimize kaldi :)
Fazla yazmayin :) koyde telefon cekmio giremiyirum :)herkese ii tatiller :)
Calisanlarada ii calismalar
papatyacıııım çoooooooooook sevindim cnm
altın alanlar ALAH bereket versin
ben fazla yazamıyorum bebişle ilgileniyorum
takipteyim yazılanları,çok öptüm hepinizi
yarın kontrolümüz var kızımızın teyzeleri,bol dua edin bize
Kızlar çok teşekkür ederim hepinize ...
Şimdi anlatmaya çalışayım
Ben 13 yaşında ailenden ayrıldım. Liseyi çok uzakta yatılı okudum. Üniversiteyi de ailemden ayrı okudum. Yani kendi başıma yaşamayı, herşeyi tek başıma yapmayı, paramı idare etmeyi kendime bakmayı çok küçük yaşta öğrendim.
Eşim üvey baba yanında büyümüş. Evlenene kadar ayrılmamış evden. Babasının bilgisi olmadançorap bile almamış kendine.
Yani anlaşıldığı üzere roller ters. ( bu 1 kısım) Ben erkek gibi o da kadın gibi büyümüş. Kadın gibi derken yanlış anlaşılmasın. Evde sürekli göz hapsi halinde( inşallah anlatabilmişimdir)
Psikoloğ dedi ki bir problemden, bir sıkıntıdan Yada mutlu olmadığı ortamdan uzak durmak için uyuyordur dedi. Herkes uyutunca da ayağa kalkıyor. Çünkü orada kimse olmayınca mutlu ( kendi ailesinin yanında mutsuz ve kendini fazlalık hissettiği için olabilir dedi) ( bu 2. Kısım)
Sonra bana dedi ki psikolğ şimdi hayal et. Eşin yok, bir süreliğine (6 ay bir sene gibi) bir iş için gitti. Eşine ihtiyaç duyar mısın. Evdeki işler için dedi. Düşündüm. Hayır duymam.
Çünkü dedi ev işlerini yardımcın yapıyor ( kadının görevi, Yada yapması gerekenler)
Arabanın mazotunu alıyorsun, çocukla ilgileniyorsun, para, tatil , otel işlerine sen bakıyorsun. Evin pazar market alışverişini yapıyorsun. Yani herşeyi tek başına yapabilen güçlü bir kadınsın. Yani evde erkeğin yapması gereken şeyleri de sen yapıyorsun. Erkek ne yapacak. Hiç birşey. Çünkü ona yapacak birşey kalmamış evde dedi. O kendisini değersiz, işe yaramayan, ihtiyaç duyulmayın biri olarak görüyor dedi. Yani siz iki erkek evlenmişsiniz dedi. Aynı mantıkla bekarken nasıl kendini fazlalık hissettiği evinde uyuyordu. Senin evinde de kendini öyle hissediyor. Fazlalık işe yaramayan.
Ona ihtiyacın olduğunu hissettir dedi. Evde yardımcın olması kötü birşey değil ama sen eşinin görevlerini üstlenme dedi. Adam işe yaradığını hissetsin dedi.
Bira karışık anlatmış olabilirim 1.5 saatlik seansın özeti
Teşekkürler kızlar
Farmasi eşime anlatmadım. Neden bilmiyorum anlatmak istemedim. Bak benim suçum yokmuş diye başlar şimdi. Bıdı bıdı bıdı
Hayat psikolog bunları söyleyince ben mi suçluyu. Dedi hayır dedi sen hayatı tek başına yaşamayı ve herşeyin altından kalkmayı öğrenmişsin dedi. Eşin de evde kendini böyle ifade etmiş uyumuş dedi. Eşim kendi babasının ebinde kendini uykuya değil de dışarıda gezmeye verse imiş. Muhtemelen bizim evde de kendini işe yaramaz hissettiği zaman öğrendiği davranışı yani dışarıya çıkmayı yaparmış.
canım senin ne suçun var kiTeşekkürler kızlar
Farmasi eşime anlatmadım. Neden bilmiyorum anlatmak istemedim. Bak benim suçum yokmuş diye başlar şimdi. Bıdı bıdı bıdı
Hayat psikolog bunları söyleyince ben mi suçluyu. Dedi hayır dedi sen hayatı tek başına yaşamayı ve herşeyin altından kalkmayı öğrenmişsin dedi. Eşin de evde kendini böyle ifade etmiş uyumuş dedi. Eşim kendi babasının ebinde kendini uykuya değil de dışarıda gezmeye verse imiş. Muhtemelen bizim evde de kendini işe yaramaz hissettiği zaman öğrendiği davranışı yani dışarıya çıkmayı yaparmış.
canım eşin için zor bir hayat duysgusal sıkıntıları vs olması da. hayırllsıyla çözersiniz adam seni seviyo ben inanıyorum size :)Kızlar çok teşekkür ederim hepinize ...
Şimdi anlatmaya çalışayım
Ben 13 yaşında ailenden ayrıldım. Liseyi çok uzakta yatılı okudum. Üniversiteyi de ailemden ayrı okudum. Yani kendi başıma yaşamayı, herşeyi tek başıma yapmayı, paramı idare etmeyi kendime bakmayı çok küçük yaşta öğrendim.
Eşim üvey baba yanında büyümüş. Evlenene kadar ayrılmamış evden. Babasının bilgisi olmadançorap bile almamış kendine.
Yani anlaşıldığı üzere roller ters. ( bu 1 kısım) Ben erkek gibi o da kadın gibi büyümüş. Kadın gibi derken yanlış anlaşılmasın. Evde sürekli göz hapsi halinde( inşallah anlatabilmişimdir)
Psikoloğ dedi ki bir problemden, bir sıkıntıdan Yada mutlu olmadığı ortamdan uzak durmak için uyuyordur dedi. Herkes uyutunca da ayağa kalkıyor. Çünkü orada kimse olmayınca mutlu ( kendi ailesinin yanında mutsuz ve kendini fazlalık hissettiği için olabilir dedi) ( bu 2. Kısım)r
Sonra bana dedi ki psikolğ şimdi hayal et. Eşin yok, bir süreliğine (6 ay bir sene gibi) bir iş için gitti. Eşine ihtiyaç duyar mısın. Evdeki işler için dedi. Düşündüm. Hayır duymam.
Çünkü dedi ev işlerini yardımcın yapıyor ( kadının görevi, Yada yapması gerekenler)
Arabanın mazotunu alıyorsun, çocukla ilgileniyorsun, para, tatil , otel işlerine sen bakıyorsun. Evin pazar market alışverişini yapıyorsun. Yani herşeyi tek başına yapabilen güçlü bir kadınsın. Yani evde erkeğin yapması gereken şeyleri de sen yapıyorsun. Erkek ne yapacak. Hiç birşey. Çünkü ona yapacak birşey kalmamış evde dedi. O kendisini değersiz, işe yaramayan, ihtiyaç duyulmayın biri olarak görüyor dedi. Yani siz iki erkek evlenmişsiniz dedi. Aynı mantıkla bekarken nasıl kendini fazlalık hissettiği evinde uyuyordu. Senin evinde de kendini öyle hissediyor. Fazlalık işe yaramayan.
Ona ihtiyacın olduğunu hissettir dedi. Evde yardımcın olması kötü birşey değil ama sen eşinin görevlerini üstlenme dedi. Adam işe yaradığını hissetsin dedi.
Bira karışık anlatmış olabilirim 1.5 saatlik seansın özeti
6 ayımızı doldurduk teyzesioyy kuzucuk :) ne kadarlık şimdi bebiş
Bundan sonra öyle yapacağım. Bu da benim elimde değil. Ben herşeyi yapmaya alıştım.6 ayımızı doldurduk teyzesi
papatyacım benim eşim de bir şeye üzüldü mü kendisini uykuya verir,ben o zaman bile üzülyorum,neden paylaşmıyorsun da uyuyorsun diye,uyuyunca unutuyorum,uzaklaşıyorum diyor
eşin galiba bunu sürekli hale getirmiş,sen psikoloğunun dediklerini yap cnm,biraz eşine görev ver
İnşallah olmaz canım.papatya insallah bidaha hic kusluk olmaz ve mutsuzluk olmaz.
kendimi sende gordum. acikcasi korktumda..
cnm manava yolla,kasapa yollaBundan sonra öyle yapacağım. Bu da benim elimde değil. Ben herşeyi yapmaya alıştım.
Bi de dedi ki erkekler güçlü kadınları değil kendisine muhtaç kadınları isterlermiş yanlarında.
Bana senin görevin ev işleri dedi. Onu da başkası yapıyor o zaman eşinin görevlerini alma hayatına bak dedi de bir evde erkek ne yapmalı ben bilmiyorum ki
Bugün yaptırdım kahveyi. Yapamam dedi. Yaparsın yaparsın dedim. Tarif ettim yaptı.cnm manava yolla,kasapa yolla
kahvaltı için sıcak ekmek almaya yolla
evde de bir kere de olsa kahveyi o yapsın
canım erkekler seviyor kendileri bişeyi öğretmeyiBugün yaptırdım kahveyi. Yapamam dedi. Yaparsın yaparsın dedim. Tarif ettim yaptı.
iananr inanır yorulduğunu güçsüz olduğunu ona ihtiyacın olduğunu hissettir ama bu dopal gelişsin. o olmazsa olmaz duygusu. canım bi öğrencimde eşinle aynı şeyi yaşamıştı çok sancılı gğnler geçirmiştik eşin bu sıkıntıyı güzel atlaşmış. normal bi üvey baba durumu da değil öğrenidği yaşta belki de travma yaşadı. bu yaşadıkları da evliliğinize yansıyor olabilir. ama eşin güzel toparlamış. senn yhardımın ve gayretinle aşacağınıza inanıyorum.minerva1988 ben de öyle yapayım en iyisi.
Yarından itibaren bilmiyorum diyeyim de bazı konulara adam inanır mı bunca yıldan sonra.
iananr inanır yorulduğunu güçsüz olduğunu ona ihtiyacın olduğunu hissettir ama bu dopal gelişsin. o olmazsa olmaz duygusu. canım bi öğrencimde eşinle aynı şeyi yaşamıştı çok sancılı gğnler geçirmiştik eşin bu sıkıntıyı güzel atlaşmış. normal bi üvey baba durumu da değil öğrenidği yaşta belki de travma yaşadı. bu yaşadıkları da evliliğinize yansıyor olabilir. ama eşin güzel toparlamış. senn yhardımın ve gayretinle aşacağınıza inanıyorum.
evet benziyorum. mesela kardeslerim ne isi olsa ben ilgilenirim ben kosarim. universiteyken hem calistim hem okudum. babamla biraz mesafeliyiz. babamin yapacagi seyleri hemen hemen ben yaptim. farkli bir sehire yerleratim..evimi esyalarimi hepsini tek bim. tek basima yerlestm. ailen birinin basi sikissa bile beni arar. bilmesem bile arastiririm ararim ogrenirim. herseye kosuyorm. kimseye ihtiyacim yok gibi :-( mobildeyim yazamiorum pekİnşallah olmaz canım.
Niye ki ? Bana mı benziyorsun bu açıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?