- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
ne tezi canım. master mı yapıyorsun yoksa doktora mı?aminnnnnn.... bu da yetmez gibi bir taraftan tezimi yazmamm gerekiyor 2 aralığa biraz bişeyler teslim etmem gerekli amaa ne olacak bu halimmm amannnnn
master olayı... geçen yıl dersler tamamalndı şimdi bu yıl tezim konum 1.bölümm ok. ama bende başka icraat yok ne edecem bilemiyorum... eşimde kütüphaneye götürmüyorki çalışayım bende evde verim alamayanlardanımmm anlayacağın ne edeceğimi şaşırdımmm.... amannnne tezi canım. master mı yapıyorsun yoksa doktora mı?
çingenenin gözü söğüt dalında olurmuş.nasıl atladım konuya...
canım ne diyeyim bilemedim. kolay gelsin...master olayı... geçen yıl dersler tamamalndı şimdi bu yıl tezim konum 1.bölümm ok. ama bende başka icraat yok ne edecem bilemiyorum... eşimde kütüphaneye götürmüyorki çalışayım bende evde verim alamayanlardanımmm anlayacağın ne edeceğimi şaşırdımmm.... amannn
herkese selamlar... herşey yolundadır inşallah.. bizde hamileliğin son haftalarını sözde yaşamaya geçtik ya bakalım sırt ağrılarımız tavan yaptıherkese bol birikimli güzel günler diliyorum.... bizim şu sıralar birikimden çok gider olayı artışta ya bakalım ne olacak
çok geçmiş olsun canım..selam kızlar.
iki gündür keyifsizim,yatıyorum.
kontrollerim var önümüzdeki hafta,bakalım neden ağrılar geri dönmüş,öğrenirim..
size bakıyorum ama yazmakta zorlanıyorum,ellerimi kullanmakta da sıkıntım var bu ara.
öpüyorum hepinizi.
yeni gelenlere de selamlar.
aminnn bacımmmcanım ne diyeyim bilemedim. kolay gelsin...
di mi ya bereketiyle gelirlerrr... hayy sen çok yaşa bacımmm... gaza da getirdin beniOnlar bereketiyle gelir canim. Bizim daha iyi bir ev bulmamiz, arabayi yenilememiz ve esimin docentligi hep kuzumun geldigi yila denk geldi. Rabbim saglik sihhat versin simdilik bir masrafi da yok.
Rabbim sana da yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Tezin icin de, elbette tercihler degisir ama bence internetin varsa (universite kutuphanesinin kayitli oldugu yayinlarin pdf ine ulasmak icin hocandan sifresini alirsan cok rahat edersin) ev en rahati. Hele senin durumunda. Gununu planlarsan daha verimli calisirsin
bizimki todaiesnowyy yazınca aklıma geldi. kütüphaneden kendi adına da şifre alabilirsin.
olur mu böyle şeyler bilmem ama bundan sonra öyle yapayım en iyisi. sağol canım.Merhaba arkadaslar kirli cikidan gelen arkadasim hosgeldin
papatyacim kendini oku boyle durumlarda ii geliyor sonrada camdan disari bak nazarin gitmesi icin felak nas ihlas ayetel kursi fatiha oku kendine ii gelir
bu tarz benimi izmiom simdik :)
Bisi degil cnm bndr ne zman kendimde agirluk olsa ojuturum ananeme yoksa evdeysem yani kendime okurum inan ii geliyoolur mu böyle şeyler bilmem ama bundan sonra öyle yapayım en iyisi. sağol canım.
selam kızlar.
iki gündür keyifsizim,yatıyorum.
kontrollerim var önümüzdeki hafta,bakalım neden ağrılar geri dönmüş,öğrenirim..
size bakıyorum ama yazmakta zorlanıyorum,ellerimi kullanmakta da sıkıntım var bu ara.
öpüyorum hepinizi.
yeni gelenlere de selamlar.
Birikimci hatunlar merhaba :)
Başlık sahibi olarak Farmasi sana ayrıca merhaba, hatırladın mı beni :)
Kirli Çıkılar başlığına bakınca papatya nın mesajıyla kendimi burada buldum. Seni tekrar gördüğüme sevindim. Kirli çıkılardan birkaç kişi daha tanıdık geldi gözüme lakin birikimci hatunlar epey yenilenmiş, hayırlı uğurlu olsun başlık. Bereketli olsun birikimler :)
KKya ya da birikim sayfasına yazmadığım süre zarfında epey değişiklik oldu hayatımda :) Artık anneyim,çok şükür :)Allah çocuk sahibi olmak isteyen maddi-manevi bu duruma hazır olan herkese nasip eder inşallah. Üç aylık bir kızım var. Ev aldık ve yeni evimize taşındık, miniğimizin doğmasına yakın da araba aldık. Haliyle epey borcun altına girdik. Eşim ve ben daimi birikimciyiz ama artık kemerleri daha da sıkmamız lazım. Yaza borçlarımızı hafifletmek istiyoruz. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :)
Selamlar, sevgiler :)
İlaveten Banusultan geçmiş olsun, Allah şifa versin.
@Almila07 bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah. ev ve araban da hayırlı olsun. aramıza hoş geldin...
içimden ağlamak geliyor. ay çıldıracağım. ne oluyor bana böyle.
taşımalı eğitime karşıyımmmm ben de sırf bu yüzden... hele o otobüs şoförlerine laf anlatmak... amannn... adamlar 2014 modelle ihaleye giriyor 2008 araçla taşıyor çocukları gelde tutanak tutma amannnn.. neyse 1 haftayı daha atlatmışın bacım .. kazasız belasız nöbetler diliyorum herkesemerhaba kızlar evin yolunu nihayet bulabildim
bugün nöbetçiydim Allah'ım ne yorucuydu
19 köyden gelen çocuğu otobüslere say bindir gönder
şükür bu haftalık da kazasız belasız bitti gitti :)
eve geldim elim ayağım dökülüyor yorgunluktan
merhaba kızlar
hasta olanlara çoooooooooooook geçmiş olsun,ALLAH acil şifa versin hepimize
bizim kuzucuğa da dr fitil verdi,ıkınarak çıkartıyor,şurubu kusuyor,ne yapacağımızı şaşırdık,RABBİM hepimize sağlık versin
banucum çok geçmiş olsun cnm
almila bebişin hayırlı olsun,hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?