- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
baktım canım,sağol,çamur at izi kalsın durumu resmen..merhaba banucum bu konuyla ilgili sıkıntı dile getirilmiş ve de yorumlar yapılmış
incele bakalım
http://forum.memurlar.net/konu/1724256/
yok cnm kabız diil de sürekli kusuyorsağol tatlım,geçer inşallah.
kabızlık mı var kuzuda.
kaç aylık oldunuz,6 ayı geçtiyse ıhlamur,rezene ve yarım çay kaşığı z.yağı verebilirsin.
hafif havlu ısıtıp karnına koyabilirsin,masaj da iyi gelir.
Çok geçmişolsun tez zamanda iyi haberlerini bekliyoruz.selam kızlar.
iki gündür keyifsizim,yatıyorum.
kontrollerim var önümüzdeki hafta,bakalım neden ağrılar geri dönmüş,öğrenirim..
size bakıyorum ama yazmakta zorlanıyorum,ellerimi kullanmakta da sıkıntım var bu ara.
öpüyorum hepinizi.
yeni gelenlere de selamlar.
çok geçmiş olsun.selam kızlar.
iki gündür keyifsizim,yatıyorum.
kontrollerim var önümüzdeki hafta,bakalım neden ağrılar geri dönmüş,öğrenirim..
size bakıyorum ama yazmakta zorlanıyorum,ellerimi kullanmakta da sıkıntım var bu ara.
öpüyorum hepinizi.
yeni gelenlere de selamlar.
yok cnm kabız diil de sürekli kusuyor
emadurun fitilini verdi,onu da durdurmuyor
olmazsa serum vurduracağız
günaydın kızlar
hepimize hayırlı,mutlu,sağlıklı,bereketli bir gün olsun inşallah
günaydın canım çok geçmiş olsun doktor kontrolündedir inşallah kusma tüm vucüttaki mineralleri atar sıvı kaybı olur çok tehlikeli ihmal etmeyin Rabbim şifa versinyok cnm kabız diil de sürekli kusuyor
emadurun fitilini verdi,onu da durdurmuyor
olmazsa serum vurduracağız
günaydın kızlar
hepimize hayırlı,mutlu,sağlıklı,bereketli bir gün olsun inşallah
kangren olmuş artık bu ilişki,ben de baktım eski konularına.kızlar günaydınn.... canım çok sıkkın bu gün dün konuşayım dedim benmkiyle azıcık anlayacağı yok sen kendini öyle koşullandırmışsın biz ayrı olmayız pişman olduğunda ben olmam diyor... ne diyeceğim nasıl ikna edeceğim bilmiyorum ama sıkıldım bunaldım kaytlanamıyorum yaniii tüm sinirlerim alt üst olmuş durumda başım çatlıyor resmen
haydi hayırlısı şirine.herkese günaydın ve hasta olanlara acil şifalar diliyorum :)
en yakın arkadaşım benim bulunduğum şehirden iş bakıyor ve bir tane var gibi. inşallah olur bana hem can yoldaşı hem de ev masraflarını paylaşabileceğim birisi geliyor :) çok mutluyum ki. hayırlısıyla olur inşallah :)
vallahi canım doğru söylüyorsun yaşadığım şehirde millet bana hayran hem işimle hem özel hayatımla ama kurtulamıyorum işte bu adamdan vallahi artık kendime çok kızıyorum beni sıkıştırdı kapanakangren olmuş artık bu ilişki,ben de baktım eski konularına.
sen zeki bir kızsın,nasıl bu kapana kıstırdın kendini şaşırdım.
kendine verdiğin değer kadar değer görürsün bu dünyada.kendine layık bulduğunu yaşarsın.
yazık etme kendine.
her sorun aşılır da bir adam ahlaksızsa ondan bir halt olmaz.
haydi hayırlısı şirine.
işte dün denemdim baktım gözü döndü işin rengi gene değişecek bıraktım anlatmadım tüketmiş beni kendine karşı uğraşmadım ama yapamıyorum işte zora ki oldu katlanamıyorum ruhuma aykırızor olacagini biliyordun zaten canim,sakin pes etme.gonder gitsin,seni hakeden biri olsa aldatmazdi.israrla anlat vaz gectigini olmayacagini hayatina onunla devam etmek istemedigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?