BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bugün koştur koştur anca totom yer gördü. Görümcem bizde, vize haftası ve evleri sobalı çalışamıyor,bizde kalıyor işte.

Ben de öğleye kadar okul, öğleden sonra özel ilgilendiğim öğrencimle zaman geçirdim. Akşama da eve gel, yemek yap, topla derken ancak oturdum. Allah 6'da 7'de işten çıkanlara yardım etsin. Böyleyken bile iki ayağım bi papuca giriyor.

Harcamalar derken haftasonu ben de bi güzel harcadım görümcemle.
200 tl kaban aldım.
100 tl de görümceme pantolon ve kazak aldık.
30 tl etek (indirimdeydi)
8 tl takı falan.

Böylece harcadık işte.

Ama pişman değilim

canım cuma günü doğumum :)

Son gunler....Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Cok heyecanlısındır şimdi. Hersey hazır mı?

mrhaba kızlar :) ben çok harcıyorum bugünlerde kendimi frenlemem lazım sanırım :)

Bu topige daha sık gelmen gerekiyor o zaman. Arkadasların cogu burası sayesınde daha az harcadıklarını soyluyor

Hayırlı olsun canım, gule gule kullanın.

papatyacım saçların çok tatlı olmuş güle güle kullan canım
bu arada hayırlı yolculuklar :)

lavincim aldıklarımı güzel günlerde kullan :)

doubleanne Rabbim hayırlı doğum nasip etsin sen ve kuzucukların sağlıkla kavuşun birbirinize inşaallah canım AMİN :)

günaydın kızlar.
doubleanne hayırlı doğumlar dilerim canım,dualarım seninle.
M maviduvar1 saçlar harika tatlım,güle güle kullan.
iyi yolculuklar bu arada.
yesa özlettin kendini ,daha sık uğrayabilsen keşke.
delimideli sen de az yazıyorsun,ben zevkle okuyordum,sen de dön eski formuna lütfen.

@Snowyy sağol canım, çok heycanlıyım karnıma ağrılar giriyo valla.. Herşeyimiz iki ay önceden hazırdı
Varyemez cim Allah razı olsun aminn :)
double annecim güle güle güt,güle güle gel,sağlıkla kucağına al kuzuları inşallah
papatyacım çok güzel olmuş güle güle kullan
asmu geçmiş olsun cnm
kalemero,cnm nişanlandıktan sonra al çeyizleri,inan her şey çok çabuk değişiyor
içinde kalmasın bir şey sonra

merhaba kızlar,günaydın,herkes iyidir inşallah,biz de kuzucukla uğraşıyoruz,şu anda tam ben yazarken yine kalktı,marş marş beni görev bekler
papatyacım 2 gündür sabah namazına kalkamıyordum,bugün kuzucuk saolsun,tam ezan vakti beni uyandırdı,insan kılamayınca çok üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…