evet canım doğru söylüyorsun ben niyet ettim öğrenmeye ama olmadı yanlış yapınca dedim yanlış yapılacak bi iş değil bu öyle ara verrdim şimdi başlarım inşallah :) saol canm desteğin içinkalemerocum resimli namaz kılınır ya da tek tek örneğin sabah namazı , öğlen namazı nasıl kılınır desek nette o kadar çok uygulama ile karşılaşırız ki
sen de boş bir kağıda not al
tatbikat yap
şu bomboş dünyada neleri öğrenmiyoruzki bizim için aslolan önemli olan namazı mı öğrenemeyeceğiz Allah'ın izniyle
sen niyet et gayret et Rabbim zaten yardım eder bir şekilde
ya karşına öğreneceğin kaynağı çıkarır ya insanı çıkarır
sonuçta yardımcı olur emin ol :)
aynen canm ya başlayacağım zaman içimi yanlış yapma korkusu sarıyor öyle oluncada uzaklaşıyorum yanlış yapılmaması gereke çünkü artık ne yapayım niyet ettim bir defa öyle ya da böyle öğreneceğim :) tamm canım başlamadan önce bunu yaparımyanlış olsun
yanlış yapa yapa doğrusunu öğrenmek için gayret ettiğimiz sürece doğrusunu öğreniriz elbet
sana şeytan vesvese veriyor yanlış yapma korkusu vererek külliyen ibadeti bıraktırıyor
öyle durumlarda euzü besmele çek
felak nas oku
vesveseyi kov
ben benim ve alemlerin Rabbi olan Allah'a yöneldim
Rabbim bana razı olacaklarını yaptır razı olmayacaklarından beni uzak et de
ve Allah'a sığın :)
Hos geldin canim. Masallah yavruna. Saglikla buyut insallah.
evet doğru hatırlıyorsun. hangi aşamadasın.
Hoşgeldin aramıza rabbim bebişine güzel yazılar yazmış olsun inşallah.. Bana da nasip eder inşallah rabbiminş. borçlarını bir an evvel bitirirsin güzel ve bereketli birikimlerin olur.. :)
merhaba kızlar
hasta olanlara çoooooooooooook geçmiş olsun,ALLAH acil şifa versin hepimize
bizim kuzucuğa da dr fitil verdi,ıkınarak çıkartıyor,şurubu kusuyor,ne yapacağımızı şaşırdık,RABBİM hepimize sağlık versin
banucum çok geçmiş olsun cnm
almila bebişin hayırlı olsun,hoş geldin
almila hoş geldin canım
bebeğin hayırlı olsun :)
canım cuma günü doğumum :)
hayırlısı olsun.
umarım ev arkadası olunca da o samimiyet aynı gider.
bu yüzden dilim yanmış biriyim ben..
her konuda çok iyi anlaşırdık gel gelelim o eve girince aman aman demiştim
aynen canm ya başlayacağım zaman içimi yanlış yapma korkusu sarıyor öyle oluncada uzaklaşıyorum yanlış yapılmaması gereke çünkü artık ne yapayım niyet ettim bir defa öyle ya da böyle öğreneceğim :) tamm canım başlamadan önce bunu yaparım
canm sıkma canını arkadaşın kötü bişey söylememiş tabi ki eğer ailesinin yanında iş bulup çalışırsa çok daha rahat olur ama iş yoksa başka şehirde bulabilkiyorsa o da olur ama biraz zor olur .... sen yanlış bişey yapmadın bu deneyim sana çok şey katacak sen takma onu kafana :9zaten olmayacak artkkendisi için bir kaç şey söyledi fakat beni kırdı ama kızmadm o benm arkadaşım.
"kendi şehrimde iş bulmak varken niye şehir değiştireym ki. hem eve gelince yemeğim hazır olur ne güzel ailem yanımda olur. hem de birikim yapmış olurum. şehir değiştirsem hiçbirini yapamam" dedi. o böyle söyleyince kötü hissettm çünkü bunları ben yaptım. çok şükür ailem orta gelirli bir aile bize yetiyordu, hiçbir zaman da hadi iş bul baskısı yapmadılar hayırlısı olsun dediler ama ben boşuna okumadım ve bu işe deneyim kazanmak için ihtiyacım vardı. yanlış yaptığımı düşünmüyorum umarım yapmamışımdır.
bunları niye anlattım bilmiyorum ama sanırım doldum :)
arkadaşın düşünmeden konuşmuş,üzülme.zaten olmayacak artkkendisi için bir kaç şey söyledi fakat beni kırdı ama kızmadm o benm arkadaşım.
"kendi şehrimde iş bulmak varken niye şehir değiştireym ki. hem eve gelince yemeğim hazır olur ne güzel ailem yanımda olur. hem de birikim yapmış olurum. şehir değiştirsem hiçbirini yapamam" dedi. o böyle söyleyince kötü hissettm çünkü bunları ben yaptım. çok şükür ailem orta gelirli bir aile bize yetiyordu, hiçbir zaman da hadi iş bul baskısı yapmadılar hayırlısı olsun dediler ama ben boşuna okumadım ve bu işe deneyim kazanmak için ihtiyacım vardı. yanlış yaptığımı düşünmüyorum umarım yapmamışımdır.
bunları niye anlattım bilmiyorum ama sanırım doldum :)
aynı sorun bende de var geceleri yatarken resmen hatim indiriyorum gün içinde sürekli dua okurum ama gel gör namaz kılamıyorumbak şurada ne güzel bir tablo hazırlamışlar Allah razı olsun
Eki Görüntüle 1301630
teşekkürler canm sennki de bereketli olsungünaydın kızlar
kalemero bereketli olsun
papatya saçların çok güzel olmuş
ben de bu ay 1 tam aldım bakalım, başka pek bişey yapamıcam gibi bu ay
maşallahh ne güzel akıllı kız :)iki gündür hiçbir birikim yapamadım bu haftayı geçtim artık çünkü kendime ayırdığım paradan az kaldı o da pazara kadar anca yeter.. :)
kızım dün gece eve geldiğimizde babasına, 'baba hadi kumbaraya para atalım 'dedi, eşim de siz iyice kumbaracı oldunuz diye güldü yani sonuç 3 yaşına girecek olan kızıma bile bu duyguyu aşılamışım :))))) 10 tlsini aldı kızım kumbarasına attı :)
84,09 dan 4 gr altın aldım kızlar 41 gr oldu
günaydın kızlar
kalemero bereketli olsun
papatya saçların çok güzel olmuş
ben de bu ay 1 tam aldım bakalım, başka pek bişey yapamıcam gibi bu ay
aynı sorun bende de var geceleri yatarken resmen hatim indiriyorum gün içinde sürekli dua okurum ama gel gör namaz kılamıyorumsağol farmasicim çok açıklayıcı olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?