BİRİKİMCİ HATUNLAR

Gunaydinlar tunaydinlar hanimlar..
Dun kumbaraya 4 tl attim.
Namazi kilip birakanlardan biri de benim..
Oysaki kilarken ne huzurlu oluyordum.. namazda aklima hep gunluk yasadigim olaylar vs geliyordu uzuluyordum tam kendimi veremiyorum dua okurken aklim baska yerde diye..
Halbuki seytan vesvese veriyor iste.. namaza baslayan insana 40 gun rahatsizlik verirmis seytan biraksin diye onemli olan o 40gunu gecirmek derdi anneannem..

Simdi susumden pusumden useniyorum.. yok ojem var yok ojesiz makyajsiz cikmam.
Tobe yarabbim..
Cehennemden mektup diye bir kaset dinlemistim lisede o zaman baslamistim namaza.o derece guzel ve etkendi .

muhendisiniz . Arkadasin sana birsey dememis aslinda. Sadece senin yasantini dusunmeden konusmus. Bir de su var kimi insan kabugunu kirip dis dunyaya acilmaya korkar. Yapamaz.. birilerine bagimli olmadan ya da yaninda biri olmadan. Senin suan disarda olman emin ol arti sana her anlamda. Kendin varsin sadece cunku. Hayatla teksin herseyin ustesinden gelebilirsin.
Bugun bu sehirde yarin en uzak sehirde yaparsin ama belki o arkadasin ilerde evlense dahi ailesinden ayri sehirde ya da sehiri birak ayri semtte yapamaz. O yuzden dusunme..hayirlisi olsun belki bu hayirli idi..ilerde ayni evde yasayip kotu olacaktiniz belki

slm arkadaşlar benım kızım 1 yasında 2 aylıkken işe başladım bakıcısı var akrabamız içim çok rahat olmasada yıne iyi işte kirada oturuyoz işim özel eve yakın memur gıbı şartlara sahıbım dyebılırım 6 senedır çalısıyorum şimdi eşim iş değişikliği yaptıve maası bayagı bır arttı benım paraya ihtiyaç yok diyebılırım.size sorum şu siz olsanız maddı ımkan iyiyken çalırmısınız eşim sen bılırsın sigortanı dışarıdan atıırım dedı ama kafam karısık bı andan bebegıme ne guzel bakıca dıyoum bı yndan dunya halı bellı olmaz işimden cıkmayayım dşyoum bana akıl verın

Merhaba kizlar bizde geldik kuzeniyke esimin bisi kalmamis cok sukur hemn geldik bu aksam bizde jalcklar geldik sadece tist vardi tost yaptik kiz allah razi olsun hic sklma dedi herkesde oluyor bole dedi normaldir masraf yaptiniz drdi yarin sabh gitcekler biraz kahvaltilik alir esim solerm yazdirir hic hosuna gitmior onunda benmde ama yapck bisi yok bereketli olur inslh

Calışmak maddi getirisinin yanında insana farklı bir sosyal ortam da sagladıgından, bebegin anaokuluna/okula basladıgında sen de yeniden calışmak isteyebilirsin. Bu nedenle, daha sonra iş bulabilirim diyorsan suan işten ayrılman, sana bebegine kendin bakma fırsatı saglayacagı için güzel olurdu.

herkese selamlar bacılar... dün memleketten bıdığımız için yapılmış örgüler hediyeler geldi.. sadece ona da değil eşime kv me vs.. canım annemler doldurmuşlar göndermişler uçakla getirmesi zor olur diye... amaa annem 29 kasımda gelecekk...şimdi 35+2 yiz annem gelince 38 olmş olucaz annem doğuma yetişir inşallahhhh

ben olsam çalışırım şayet ben para için çalışmıyorum o sadece karşılığı... çalışması bir insanın kendine saygısıdır bir şeyler üretmesi ortaya koyması benim için işim çok ama çok önemli.... tabi ki annelik de çok kutsal ama yapacağının en iyisini yapmışsın evladın için ve yapmaya da devam ediyorsundur... çalışmak dünya hali için değil var olan değerini kullanmak içindir ee tabi maddi boyutu göz ardı edilemez.... ama bence çalışmaya devam et tabi karar senn :)

yetişir canım inşallah annenin yanında olması senn için çok iyi olur :) hayırlı olsun örgüleriniz güle güle giyin

arkadaşın düşünmeden konuşmuş,üzülme.
yuvadan uçmadan hayat tanınmıyor,şu an sen sadece kendine güvenerek yaşıyorsun hayatını.
bence zoru başarıyorsun,kolayı herkes yapar.

arkadaşım kendini düşünüp konuştu sadece farkındayım ama birden bire öyle diyince acaba ben mi yanlış yaptım dedim. ama kendime güveniyorum ailem de destekliyor :)

yanyana olup birbirimizi yiyeceğimize uzaktan iyi arkadaş oluruz daha iyi :) çünkü yarın tartışmayacağımızın garantisi yok.

çok şükür memnunum hayatımdan allah bana böyle bir iş nasip etti. patronum da eşi de çok iyi insanlar hatta ilk işim daha 1 ay yeni doldu ama patronum çalışanlardan 5 kişinin(ben dahil) bireysel emekliliğini başlattı. bugün çok mutluyum yuppi :) :)

bencede fazla muhabbebet tez ayrılık getirir getirmeyeni istisnadır aynı evde yaşamak çok zor bence :) insan ailesiyle zor anlaşırken 40 kat yabancıya tahammül etmek zorunda olması çok zor bence... bak ne güzel sen gönlünü ferah tut iyi düşün allah verir kısmetini hayırlı olsun :)

bebeğin olmasaydı kesinlikle çalışmalısın derdim. bir bayanın her zaman kendi ayakları üstünde durması gerektiğini savunurum. ama işin içinde bebek var onun için en iyisini yine sen bilirsin :)

S sevindik evladin zor kismi atlatmis aslinda ..yani 2 aylikken birakabilmissin..
1yas ideal yas. Simdi sen isi biraksan en fazla 2 yada 3 sene sonra krese gidecek.. sen yine bosluga duseceksin.
Suan maddi ihtiyacin olmayabilir ama ileride olmayacaginin garanrisi var mi?
Piyasa oyle bir hale geldi ki ilerde istediginde is bulamazsin ..
Kendin icin kismini dusun oncelikle

sevindik bugün paraya ihtiyacın olmaz yarın ne olacağı belli olmaz

el oğluna da çok fazla bel bağlamamak lazım bugün sigortanı yatırır yarın zor gelir yan çizmeye başlar

bebeklik neredeyse kalmamış bakıcın güvenilirse bence çalışmaya devam et :)

canım zamanla oturur bende şimdi bırakmış olsamda çalışa çalışa yapmıştım çok güzel açıklamalı kitaplar var.

çıkmak risklli gibi eşinin işi hgaranti mi peki ? birde iyi gün kötü gün var evlilik bu belli olmaz

selam hanımlar. eğitim çıktı ama izin veya rapor ayarlayamadoğım için katılamayacağım kısmet değilmiş

namaz işini bende istiyorum zorlayacağım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…