niyet yok tatlım zaten salavat getirmemizin amacı peygamber efendimize (s.a.v) selam göndermektirYalnız salavatlari çekerken ne diye niyet ediyorduk?
Allah kabul etsin canım... aynen ne güzel bi yolculuk olmuş bu böyle :)sağ salim git gelMerhaba kızlar
Şu anda Yoldayım! çok bereketli bir yolculuk oldu.
Kitabımı bitirdim
Esmâlarımı okudum
Dua topiğindeki ya lâtifleri okudum.
Uçak biletlerine baktım.
Otellere baktım.
Bir saatlik yolum var daha.
ohh ne güzel uyu bende yarın pazar ve pazartesi uyuyacağım :) aynen canm bende de oldu bu ne gerek var diyip bırakıyorum veya benzeri var diyorum :) seni durdurmak daha zor sanırım ben baya duruldum :) geçen antepte kapalı çarşıya girdik normalde şuurumu kaybetmem ve tüm paramı harcamam lazımdı ama yapmadım gezdim 1-2 parça bişey aldım ve çıktım arkadaşım şok olduuu :) amnn ne arabayla gideceksin ben 2 saati geçen mesafeye hayatta arabayla gitmem hele ki tek gidiyorsam bazen kızlarla haftasonu kaçamağı yapıyoruz basıp gidiyorum ama onun dışında gitmem :)Ayyyy ancak kalktım bugün iş yok ne güzel....
K kalemero çok bereketli oldu. Bir de eşim arabayla git diyordu bana. 6 saat direksiyon sallamaktan sa ohhhh bindim otobüse geldim.
Buradan alışveriş yaparım. Ama artık eskisi gibi Gönül rahatlığı ile harcayamıuorum paramı. ewkiden hiç bir dakika bile düşünmezdim. Beğendiysem tamamdır hemen alırdım. Şimdi 40 kere düşünür oldum.
fikrin değişti mi canım :)altın alımı için 82 tl civarında rakam görmek istiyorumve de bekliyorum
ben fikrimi belirtmek isterim :) sadece tavsiyedir.... banka hesabına yatırman ve ordan altına çevirip her ay da üstüne 3-5 gr altın eklersen o para 1-2 yıl sonra tadından yenmez :)Kızlar bu ay 3000, önümüzdeki ay da 3000 gelecek günden. Komple altına mı yatırsam, yoksa tl de mi kalsam kararsızım.
1 yıldan önce altınları bozdurmayacağımız kesin gibi. En fazla 1-2 yıllık birikim bizimkiler, nasipse ev peşinatı için biriktiriyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...atif-dilek-icin.741562/page-131#post-37782324Varyemez bacım şu dua topicinn linkini kopyalasana buraya bulamadım eskiden giriyordum o kadar....
birde hazır namaz konusu geçmişken bişey danışayım sizlere.. şimdi hamilelikten dolayı çok iyi eğilip doğrulamıyorum... allahım affetsin akşamalrı erkenden uyumaktan yatsıyı gece 2 de kıldğm bile oluyor.. eşim kızıyor gece gece düşüp kalacan başımıza bela olacan diye.. koltukta ve yüksek bir sehbada kılayım dedim amaa oturarak kılma kurallarına ne derece uygun bana bir yol gösterin... sırt ağrımdan secdeye gitmesi zor aslında gitttikten sonra doğrulması çok zor oluyor, zaten söylemesi ayıp abdesti banyo duşa kabinin içinde abartısız 5 dkk dan fazlaya alabiliyorumm, cidden ayaklarıma göre mes bulsam mes alacam eşim yokken evde yalnızım düşerim bişey olur kendimden değil onun dilinden kurtulamam diye korkuyorum... ne yapsam ki???
Varyemez bacım şu dua topicinn linkini kopyalasana buraya bulamadım eskiden giriyordum o kadar....
birde hazır namaz konusu geçmişken bişey danışayım sizlere.. şimdi hamilelikten dolayı çok iyi eğilip doğrulamıyorum... allahım affetsin akşamalrı erkenden uyumaktan yatsıyı gece 2 de kıldğm bile oluyor.. eşim kızıyor gece gece düşüp kalacan başımıza bela olacan diye.. koltukta ve yüksek bir sehbada kılayım dedim amaa oturarak kılma kurallarına ne derece uygun bana bir yol gösterin... sırt ağrımdan secdeye gitmesi zor aslında gitttikten sonra doğrulması çok zor oluyor, zaten söylemesi ayıp abdesti banyo duşa kabinin içinde abartısız 5 dkk dan fazlaya alabiliyorumm, cidden ayaklarıma göre mes bulsam mes alacam eşim yokken evde yalnızım düşerim bişey olur kendimden değil onun dilinden kurtulamam diye korkuyorum... ne yapsam ki???
bende yarın alıcam ama borclara gidicek. yeni evli olmanın sıkıntısı.maaş bekliyorum kıızlarrrr çil çill altınn alacağımmmm :) harcamak yok yola devamm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?