canım geçen cuma kar ile sattığım tl ile altın düşerse alım yapabilirimfikrin değişti mi canım :)
ben fikrimi belirtmek isterim :) sadece tavsiyedir.... banka hesabına yatırman ve ordan altına çevirip her ay da üstüne 3-5 gr altın eklersen o para 1-2 yıl sonra tadından yenmez :)
altın mı bozdurdurdun tam anlamadım canım :) bence altın marta kadar düşüşte ve bu seviyelerde sonra pik yapacak gene 90 üstünü görür :)canım geçen cuma kar ile sattığım tl ile altın düşerse alım yapabilirim
şimdiki stratejim bu :)
canım geçen cuma ben daha önceden aldığım 40 gr altını 30 tl karla sattımaltın mı bozdurdurdun tam anlamadım canım :) bence altın marta kadar düşüşte ve bu seviyelerde sonra pik yapacak gene 90 üstünü görür :)
yani ne bilim fiziki olarak aldığında gerçekten çok zarar ediyorsun %6-7 kuyumcu kesinti yapıyor alış satışta.... ben 100 çeyrek biriktirdim altın aynı seviye kalmış olsa bile çeyrek başına 3-4 lira kaybın oluyor ama bankadan aldığında alış satış arasındaki fark 30-40 krş.... ben hisslerimle hareket ediyorum altın her zaman karlı bir yatırımdır elbette düşer çıkar ama normal seyrine geri girer altın şu an en güvenilir yatırım şekli bana göreAslında benim altın hesabım var bekarlıktan kalam 50 gr da var içinde. Alıp netten de altın alabilirim. Eşime aldırdığımda eline geliyor, hevesleniyor para biriktirmeye o yüzden2 aydır fiziki altın alıyordum.
Alacağım bakalm, olmazsa yarısını altın yarısını tl olarak biriktiririm.
şu işaretle kılma işi çok zor be bacımm.. karıştırıyor insannn... acaba iki kez yaptımmı secdeyi rükuya gittim mi derken zar zorda olsa insan şartlarını zorlamak istiyor... birde varya allahım kimseleri elden ayaktan düşürmesinnn bu günümüze şükürler olsunn böyle kılınca namaz kılmış gibi hissedemiyor insann... oturduğum yerden sehbaya dayanarak secdeme gidem olur di mi.. işaretle kılmayı yapaamdımm karman çorman oldudua topiğim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/16641-ya-latif-dilek-icin.741562/page-131
canım senin mazaretin var namazı oturduğun yerden kılabilirsin zaten oturduğun yerden secdeye varamazsınki işaretle kılmış olursun yani
Oturarak namaz kılmada rükû ve secdeler güç yettiği ölçüde yapılır. Eğer belin eğilmesi mümkün değilse veya sakıncalı olacaksa, başıyla imâ yapar. İmâda baş secde için rükûdan biraz daha fazla eğilir. Böylece ikisi birbirinden ayrılmış olur.
hımm süper canımcanım geçen cuma ben daha önceden aldığım 40 gr altını 30 tl karla sattım
şimdi yeniden düşerse o para ile yine alırım diyorum
evet canım doğru diyorsun vallahi ben söyleyecektim sen söyledin :) nur topu gibi bebişlerini sağlıkla kucağına alır inşallah :)
ayy canım kıyamam ya neden bu bebişler böyleee :) biraz büyüüğünde de yataktan çıkmaz uyandıramazsın :) sana kolay gelsingünaydın arkadaşlarrrrr
dün gecem süper geçti kızım sabaha karşı 5te uyudu ve birazdan işyerinde eğitimim başlıyoooo harika değil mi :) uyuyup kalmam inşallah herkese huzurlu ve mutlu günlerrrr :)
annem bana diyor ki papatya eve hırsız girse der ki bu evde kaç tane kız yaşıyor bunlar ne der :) evde ki tüm dolaplarda izim var yani her yere bişeyler tıkıştırıyorum bazanın altı keza öyle dolu :) sennle aynı durumdayım yani :) şimdi anneme gına geldi çatı katına taşın aşağıda giyim odası yapacağım diyor :) ben artık almıyorum ve gerçekten canım da istemiyor:) kitap ve oje tutkumun önüne geçemiyorum o kadar da olsun diyorum onları alıyorum :)K kalemero eski halime göre şimdi hiç birşey almıyorum. 2-3 Çizmeyle çıktığımı bilirim. O kadar ki gardrob yetmediği için giyinme odası yaptırdım evimde. Yani nir hün yıkılacak başıma dolaplar.
Şimdi artık almıyorum. Belki buradan alırım.
DonukPudra evet kardeşime geldim. O dersine gitti gelir az sonra. Biz de Evdeyiz.
bence de inşallahhhevet canım doğru diyorsun vallahi ben söyleyecektim sen söyledin :) nur topu gibi bebişlerini sağlıkla kucağına alır inşallah :)
amin canımm :) ayyyy gösterrrr :)doubleanne benim de aklıma geldi.
umarım bebişleri sağlıkla gelir.
bu mübarek günde.
--
kalemero oje dedin bir oje göstercem..
Varyemez bacım şu dua topicinn linkini kopyalasana buraya bulamadım eskiden giriyordum o kadar....
birde hazır namaz konusu geçmişken bişey danışayım sizlere.. şimdi hamilelikten dolayı çok iyi eğilip doğrulamıyorum... allahım affetsin akşamalrı erkenden uyumaktan yatsıyı gece 2 de kıldğm bile oluyor.. eşim kızıyor gece gece düşüp kalacan başımıza bela olacan diye.. koltukta ve yüksek bir sehbada kılayım dedim amaa oturarak kılma kurallarına ne derece uygun bana bir yol gösterin... sırt ağrımdan secdeye gitmesi zor aslında gitttikten sonra doğrulması çok zor oluyor, zaten söylemesi ayıp abdesti banyo duşa kabinin içinde abartısız 5 dkk dan fazlaya alabiliyorumm, cidden ayaklarıma göre mes bulsam mes alacam eşim yokken evde yalnızım düşerim bişey olur kendimden değil onun dilinden kurtulamam diye korkuyorum... ne yapsam ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?