BİRİKİMCİ HATUNLAR

kgokce hamilelikten dolayı aşırı duysualaşmışsın bence..kk olyını büyütmeye gerek yok..kuför olayıda öyle bence..sen keyfine baksana yau bebeşinle..daha güzel ne olabilirki hayatında ve o sana karnında güç verirken böyle basit şeyler neden üzer ki seni

kgokce nedicemi bilemedim cnm erkek milleti iste
burnundan getirmessem ben de
yok yok tüm gün ağlamadım ama yinede kendi performansıma göre baya ağlamış oldum

bilmemm işteee aylardır evde yatalak kalınca işe de gidemeyince ondan mı üzülür oldum hormonlar dedikleri olay bu mu olsa gerek ben de bilemedim bacımm

bilmemm işteee aylardır evde yatalak kalınca işe de gidemeyince ondan mı üzülür oldum hormonlar dedikleri olay bu mu olsa gerek ben de bilemedim bacımm
cnm bilmez miyim 7 ay boyunca yattım,sadece dr a ve bi kaç kere arkadaşlara gidebildim
zaten evdesin,yapacak bi şey yok
haliyle son zamanlarda,ousun yaptığı her şey dokunuyordu cnm bana da
bi de badem yağı sürüyordum,o da tüy yaptı göbeğimde bana öyle tüylü mü kalcan se dedi,badem yağını da bıraktım,aha da şimdi göbeğim çatladı

gökçe canım hassas zamanların
ne anlasın erkek milleti işte
çok şükür analığı bize nasip etmiş kaba saba ruhsuz bir hayat değil bize bahşedilen kıymetini bilelim
Allah odunlarımıza akıl fikir hidayet versin canım AMİN

kendine ve yeğenime çok iyi bak Allah'a emanetsiniz canım benim

bir de tabiki ağrın sancın tutunca yanında olacak götürecek hastaneye hem de afedersin eşek gibi
karnındaki çocuğun babası sonuçta hem senin hem de oğluşunun nazını da çekecek kıymetini de bilecek ya bilecek ya da bilecek

ya da bildireceksin tatlım benim

Günaydınlar hayırlı haftalar
dün son güneşten faydalandık iyi geldi bayagı.

saat aldım : 20 tl (normalde orjinal alırdım ama oraya buraya carpıp camlarıı çok catlattım hele son saatimi kim aaa ne güzelmiş dese bir yere vurdum 3 yerden gitmişti... bende değişik değişik alır takarım modundayım artık)
ayakkabı aldım :45tl ( bir imalatcı buldum.. gayet de rahat )

dün akşam eve gelince de kumbaramı açtım bozukluk 75 tl cıktı.Allah bereket versin. bakkala verdim bütünleyecek.

sahilden midir soguktan mıdır sinüzitlerim costu dünden beri. başım çatlıyor..

**
papatya zaman konusunda haklısın. bende bundan cok yakınıyorum. ama aynı zamanda vücut yorgunluğu da var insan ister istemez uyuyor.
hoşgeldiniz evinize bu arada
minerva güle güle kullan saçını..

doubleanne'de aklım benim .

DonukPudra güle güle kullan canım. allah bereket versin birikimne de
doubleanne yi bende düşünüyorum. inşallah sağ salim kavuşur bebeğine.
zaman çok az ve ben yetişemiyorum. bu sabah işe geldim bir arkadaşa uğradım. bir çay içtim. odama geçtim. bir çay söyleyip kapımı kilitledim. bu arad gelen giden oldu. ben biliyorum onların lkim olduğunu. ay bi tip var her sabah gelip beni oyalıyor bir de deikodu yapmaya çalışıyor. az önce bir arkadaşım aradı yemeğe çıkalım diye.
şimdi çıkıyorum. sabahtan bayağı iş yaptım. huzurluyum...

yaaa şaşırmadımmm ne diyim bacımmm erkek milleti bi geeçydi diyecem ama lohusalık daha zor bir süreç olabiliyormuşş.. bu halde nazımla oynamayan o zaman asla alttan almaz beni ya bakalımmm.. ben de tüm gün evde oturup dua ediyorummm.... geç buldum Varyemez ninn dilek(duası) topicini yoksa millete oturduğum yerde şıp diye okurdum neyse başka dualarımı okuyayım ben

çok sağolasın bacımmm bakalım hayırlısıyla geçer inşallahhh ALLAH başka dert keder vermeyeee bu günümüze şükürler olsun diyorum ne kadar kızıp bağırsam da
inşallah ALLAHIN bizlere evrdiği analık duygusunu layıkıyla yerine getirebilenlerden olurumm bende inşallahh...

güle güle sağlıcakla kullan bacım aldıklarını....
doubleanne iyidir inşallahhh bir bıdığı kuvezde rabbim yardımcısı olsun ... diğeriyle eve çıktılar.. sütünü sağık hergün hastaneye getiriyormuşşş.. tez zamanda kavuşur yavrusuna inşallahh..

kapıyı kitlemek güzelmiş bacımmm

afiyet olaaa

Selam kızlar bereketli günler...kgökçe üzme canım kendini,ağlayıpta bebeğinide kendinide harap etme yazık nasıl minikin üzülmüştür.Farmasi canım yazdıkların çok güzel arkadaşlarında namaz sevgisi ne güzel içimde uyuyan şey uyandı ve yeniden namaza başladım ama öğlen ve ikindiyi iş yerinde şimdilik kılamıycam çok üzgünüm iş yerinde mescit yooook bi arkadaşımla başladık bizi anlayacak kimsede yok o yüzden hayırlısıyla atanmak istiyorum.Hafta sonu alışverişe çıktık 200 e yakın harcadık içinde pazarda var tabi çok bişi almadık ama pahalı herşey.kumbaraya bişey atamadım daha güzel hafta sonu geçirmek dileğiyle herkese

Kızlar ben ehliyete hak kazandım ama bu ay alamıcktım ehliyetimi. Sevdicek ben alırım dert etme sen onu dedi çooook mutluyum:)))
hayırlı olsun canım :)

Allah daim etsin canım çok sevindim :)

Canım arkadaslar da yazmış. Hormonal sebeplerle cok hassas ve alıngansın. Benim sana asıl söylemek istedigim dogumdan sonrası daha zorlu bir surec. İşin içine uykusuzluk ta giriyor. Eşinle birbirine en cok destek olmanız gereken donem. Hazırlıklı olun, kırmayin birbirinizi. Asıl iş cocuk dogduktan sonra baslıyor gülüm.

Bereketlensin kazancınız canım.

Kızlar ben ehliyete hak kazandım ama bu ay alamıcktım ehliyetimi. Sevdicek ben alırım dert etme sen onu dedi çooook mutluyum:)))

Hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canım

dolar dusmus malum
sımdı ben euromu alayım dolarmı?
herkısındeınde olabılır euro normalde kaç seyrinde gidiyor onu hiç takip etmedimde

kuzum sakşn ol önceikle bazen her şey gözümüze batabiliyor. sakinleş eşin bir kaç patavatsızlık yapmış aslında ilgileniyorum demeye getiriyo

selam kızlar. teşekkğr ederim umarım alışırım. saçlarım koyu yaptım baya normalde bakır tonlarıydı bu renk daha olgun gösterdi o kada sevmedim ama canlı ve sağlıklı görünüyor .

math27 kuzum hayırlı olsun enişte de kıyak yapmış :)

kapıyı kitlemek güzelmiş bacımmm

afiyet olaaa
ay canım ne yapayım. negatif enerji veren benim işimden alıkoyanlara karşı bu yöntemi uyguluyorum artık.

hayırlı olsun inşallah.

allah kabul etsin. burası bana da çok iyi geliyor. artık kendime sahip çıkmayı, kendim için birşeyler yapmayı öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…