- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
amin inşşşşgünaydın herkese, bol bereketli şıkır şıkır bir hafta diliyorum :)
kgokce nedicemi bilemedim cnm erkek milleti iste
yok yok tüm gün ağlamadım ama yinede kendi performansıma göre baya ağlamış oldumgünaydın hanımlar
doubleanne inşallah hemen iyileşir, Allah yardımcınız olsun
changelife Allah kabul etsin adağınızı
kgokce hamilesin aşırı duygusallık vardır tabi, anlattıkların bütün gün ağlanacak şeyler değil arkadaşım rahat olmaya çalış biraz duyma
bilmemm işteee aylardır evde yatalak kalınca işe de gidemeyince ondan mı üzülür oldum hormonlar dedikleri olay bu mu olsa gerek ben de bilemedim bacımmkgokce hamilelikten dolayı aşırı duysualaşmışsın bence..kk olyını büyütmeye gerek yok..kuför olayıda öyle bence..sen keyfine baksana yau bebeşinle..daha güzel ne olabilirki hayatında ve o sana karnında güç verirken böyle basit şeyler neden üzer ki seni
cnm bilmez miyim 7 ay boyunca yattım,sadece dr a ve bi kaç kere arkadaşlara gidebildimbilmemm işteee aylardır evde yatalak kalınca işe de gidemeyince ondan mı üzülür oldum hormonlar dedikleri olay bu mu olsa gerek ben de bilemedim bacımm
yaaa şaşırmadımmm ne diyim bacımmm erkek milleticnm bilmez miyim 7 ay boyunca yattım,sadece dr a ve bi kaç kere arkadaşlara gidebildim
zaten evdesin,yapacak bi şey yok
haliyle son zamanlarda,ousun yaptığı her şey dokunuyordu cnm bana da
bi de badem yağı sürüyordum,o da tüy yaptı göbeğimde bana öyle tüylü mü kalcan se dedi,badem yağını da bıraktım,aha da şimdi göbeğim çatladı
gökçe canım hassas zamanların
ne anlasın erkek milleti işte
çok şükür analığı bize nasip etmiş kaba saba ruhsuz bir hayat değil bize bahşedilen kıymetini bilelim
Allah odunlarımıza akıl fikir hidayet versin canım AMİN
kendine ve yeğenime çok iyi bak Allah'a emanetsiniz canım benim
bir de tabiki ağrın sancın tutunca yanında olacak götürecek hastaneye hem de afedersin eşek gibi
karnındaki çocuğun babası sonuçta hem senin hem de oğluşunun nazını da çekecek kıymetini de bilecek ya bilecek ya da bilecek
ya da bildireceksin tatlım benim
güle güle sağlıcakla kullan bacım aldıklarını....Günaydınlar hayırlı haftalar
dün son güneşten faydalandıkiyi geldi bayagı.
saat aldım : 20 tl (normalde orjinal alırdım ama oraya buraya carpıp camlarıı çok catlattımhele son saatimi kim aaa ne güzelmiş dese bir yere vurdum 3 yerden gitmişti... bende değişik değişik alır takarım modundayım artık)
ayakkabı aldım :45tl ( bir imalatcı buldum.. gayet de rahat)
dün akşam eve gelince de kumbaramı açtım bozukluk 75 tl cıktı.Allah bereket versin. bakkala verdim bütünleyecek.
sahilden midir soguktan mıdır sinüzitlerim costu dünden beri. başım çatlıyor..
**
papatya zaman konusunda haklısın. bende bundan cok yakınıyorum. ama aynı zamanda vücut yorgunluğu da var insan ister istemez uyuyor.
hoşgeldiniz evinize bu arada
minerva güle güle kullan saçını..
doubleanne'de aklım benim .
kapıyı kitlemek güzelmiş bacımmmDonukPudra güle güle kullan canım. allah bereket versin birikimne de
doubleanne yi bende düşünüyorum. inşallah sağ salim kavuşur bebeğine.
zaman çok az ve ben yetişemiyorum. bu sabah işe geldim bir arkadaşa uğradım. bir çay içtim. odama geçtim. bir çay söyleyip kapımı kilitledim. bu arad gelen giden oldu. ben biliyorum onların lkim olduğunu. ay bi tip var her sabah gelip beni oyalıyor bir de deikodu yapmaya çalışıyor. az önce bir arkadaşım aradı yemeğe çıkalım diye.
şimdi çıkıyorum. sabahtan bayağı iş yaptım. huzurluyum...
hayırlı olsun canım :)Kızlar ben ehliyete hak kazandım ama bu ay alamıcktım ehliyetimi. Sevdicek ben alırım dert etme sen onu dedi çooook mutluyum:)))
Selam kızlar bereketli günler...kgökçe üzme canım kendini,ağlayıpta bebeğinide kendinide harap etme yazık nasıl minikin üzülmüştür.Farmasi canım yazdıkların çok güzel arkadaşlarında namaz sevgisi ne güzel içimde uyuyan şey uyandı ve yeniden namaza başladım ama öğlen ve ikindiyi iş yerinde şimdilik kılamıycam çok üzgünüm iş yerinde mescit yooook bi arkadaşımla başladık bizi anlayacak kimsede yok o yüzden hayırlısıyla atanmak istiyorum.Hafta sonu alışverişe çıktık 200 e yakın harcadık içinde pazarda var tabi çok bişi almadık ama pahalı herşey.kumbaraya bişey atamadım daha güzel hafta sonu geçirmek dileğiyle herkese
Günaydın kızlar.. dün den beri çok kötüyümm.. eşimle kavga edip durdumm ağlama nöbetleri geçiriyorum adeta ki ben ağlayan biri de pek değilimdir
sebebine gelince okadar çok sebep sayabilirim ki...
1. ci olarak dün öğlene doğru buraya girdim eşim tv izliyor gülerekk bana hahh doğurdum, hah hastanedeyim , hastaneden yazıyorum, kafası çıktı çıkacak vs... herşeyi anlık buraya yazıyonuz demesiii zaten kavgayı ateşledi, iyice gıcık oldumm aylardır evde hapis hayatı yaşıyorum varsa yoksa bir kk onada burnunu soktu neyse henüz ağlamadımm lafını verdim geçtimmm aradan zaman geçti dinleniyorum koltukta
2.ci vaka yanıma uzandı sözde tosununu sevecekkk bu kezzz gülerek hahahaha aşkım erkek doğuracağın belli baya bıyıklı mıyıklı bişey oldunnnnnn demez miiii (ki bende cidden bu hafta sonu kuaföre gidecektim boşver dedi bende 22sine erteledim) neyse yine ağlamadımmm
ve yemek yapacammm
3.ci vakamız ben adama 1 kgm hamsi al demişim o da 2 kgm almış açtım ben bunları nasıl temizleyecem el insaf iş yaptıkça iyice beni hizmetçi ettin kendine dedim durdumm, zaten ufak ufak bebek hamsiler al bakk dedim gösterdim mutfakta yanıma gelmesinide söylemiştim o kokuyu oda koklasın diye ben iş yaaprkenn, bu kez aman gökçeeeeee kafamı şişirdin dırdırınla dök gittin hepsini çöpeeee boşver demez miiiii... yok ben yanına geliyorum destek olayım diyee sen iki saattir hamsileri konuşuyon falan feşmann yok ne zaman sigarayı bıraksa ben böyle baskı yapıyor muşumm derken hem bağırdımmmm hem hamsielri çöpe attımmmmm hemde ağlamaya başladımmm
sonraaaa tutamıyorum ama kendimi eski halim olsa valla bir iki tekme atacak gibi bir ruha büründümmm... sonra çıııkkkkkkkkkk defol diye bağırınca neyse gitmiş evden msj atmış tabi telefonum şarjdaa ben evin aşağısında bekliyorum merak etme yazmış, bir yere de gidemiyor tabi tam ağlaya ağla uykuya dalacaktımm kapıyı çalıyor anahtarınıda almammış eee evde hamal var zaten kaç aydır kalkıp birde öyle azarladım derken yine odama geçip ağlayarak uyumuşummm...
sonra 1-2 saat sonra uyandım bişeyler atıştırdım bu sigara almış içmiş yumuşamışşşşş sözde bana gel konuşalım özür dilerim falan diyor ama gördükçe gıcık oluyorummm sonra bıdık içi valiz hazırlayacamm başımızda bekliyor, yoksa normalde aslaa k....nı kaldırıpda salona gelmezz pc de oyun oynar film izler falan... bu kez çaydı kestaneydi derkenn tutturmaz mı sen bugün yarın doğarsın diyee.. önünde de laptopda tüm gebelik siteleri aç sen oku, yok yok bu ayın sonuna kalmazz vs diye birde öyle bir baskı yapmaya başladı bende hiç bişey yok ne ağrım ne sancım... bu kez durup durup sancın gelirse söylee diye aptalca bir cümle kuruyorrr, yok ben atlar arabaya giderim dedimm ALLAHIMM delirtti beni delirtti...
amannnnnnnnn
cidden ben mi abartıyorummmmm yoksa ki hamileliğin başındaki duygusallıklar sonradan mı bende etkisini gösteriyor bilemedim.. ama eşimin yaptığıda dedikleride yenir yutulur cinsden değil bence... neyseee herkese çokca selamlar
BANA DA DUA EDİNN HANIMLAR
Gunaydin arkadaslar bugun oglen arkadasimn evine gitcem aks oturmasi iptal oldu arkadas rahtsizlanmis ii de oldu market yaparim firinimi alirim bugun maas yatiyor inslh evimde bereketlenir hic bisi kalmadi evde camasir detrjani bakliuat hicbisi bu ayida atlattik cok sukur
off kim var kim yok goremiyoerum cok kotu bisi sanki tekmisim gibi
Kızlar ben ehliyete hak kazandım ama bu ay alamıcktım ehliyetimi. Sevdicek ben alırım dert etme sen onu dedi çooook mutluyum:)))
Kızlar ben ehliyete hak kazandım ama bu ay alamıcktım ehliyetimi. Sevdicek ben alırım dert etme sen onu dedi çooook mutluyum:)))
Günaydın kızlar.. dün den beri çok kötüyümm.. eşimle kavga edip durdumm ağlama nöbetleri geçiriyorum adeta ki ben ağlayan biri de pek değilimdir
sebebine gelince okadar çok sebep sayabilirim ki...
1. ci olarak dün öğlene doğru buraya girdim eşim tv izliyor gülerekk bana hahh doğurdum, hah hastanedeyim , hastaneden yazıyorum, kafası çıktı çıkacak vs... herşeyi anlık buraya yazıyonuz demesiii zaten kavgayı ateşledi, iyice gıcık oldumm aylardır evde hapis hayatı yaşıyorum varsa yoksa bir kk onada burnunu soktu neyse henüz ağlamadımm lafını verdim geçtimmm aradan zaman geçti dinleniyorum koltukta
2.ci vaka yanıma uzandı sözde tosununu sevecekkk bu kezzz gülerek hahahaha aşkım erkek doğuracağın belli baya bıyıklı mıyıklı bişey oldunnnnnn demez miiii (ki bende cidden bu hafta sonu kuaföre gidecektim boşver dedi bende 22sine erteledim) neyse yine ağlamadımmm
ve yemek yapacammm
3.ci vakamız ben adama 1 kgm hamsi al demişim o da 2 kgm almış açtım ben bunları nasıl temizleyecem el insaf iş yaptıkça iyice beni hizmetçi ettin kendine dedim durdumm, zaten ufak ufak bebek hamsiler al bakk dedim gösterdim mutfakta yanıma gelmesinide söylemiştim o kokuyu oda koklasın diye ben iş yaaprkenn, bu kez aman gökçeeeeee kafamı şişirdin dırdırınla dök gittin hepsini çöpeeee boşver demez miiiii... yok ben yanına geliyorum destek olayım diyee sen iki saattir hamsileri konuşuyon falan feşmann yok ne zaman sigarayı bıraksa ben böyle baskı yapıyor muşumm derken hem bağırdımmmm hem hamsielri çöpe attımmmmm hemde ağlamaya başladımmm
sonraaaa tutamıyorum ama kendimi eski halim olsa valla bir iki tekme atacak gibi bir ruha büründümmm... sonra çıııkkkkkkkkkk defol diye bağırınca neyse gitmiş evden msj atmış tabi telefonum şarjdaa ben evin aşağısında bekliyorum merak etme yazmış, bir yere de gidemiyor tabi tam ağlaya ağla uykuya dalacaktımm kapıyı çalıyor anahtarınıda almammış eee evde hamal var zaten kaç aydır kalkıp birde öyle azarladım derken yine odama geçip ağlayarak uyumuşummm...
sonra 1-2 saat sonra uyandım bişeyler atıştırdım bu sigara almış içmiş yumuşamışşşşş sözde bana gel konuşalım özür dilerim falan diyor ama gördükçe gıcık oluyorummm sonra bıdık içi valiz hazırlayacamm başımızda bekliyor, yoksa normalde aslaa k....nı kaldırıpda salona gelmezz pc de oyun oynar film izler falan... bu kez çaydı kestaneydi derkenn tutturmaz mı sen bugün yarın doğarsın diyee.. önünde de laptopda tüm gebelik siteleri aç sen oku, yok yok bu ayın sonuna kalmazz vs diye birde öyle bir baskı yapmaya başladı bende hiç bişey yok ne ağrım ne sancım... bu kez durup durup sancın gelirse söylee diye aptalca bir cümle kuruyorrr, yok ben atlar arabaya giderim dedimm ALLAHIMM delirtti beni delirtti...
amannnnnnnnn
cidden ben mi abartıyorummmmm yoksa ki hamileliğin başındaki duygusallıklar sonradan mı bende etkisini gösteriyor bilemedim.. ama eşimin yaptığıda dedikleride yenir yutulur cinsden değil bence... neyseee herkese çokca selamlar
BANA DA DUA EDİNN HANIMLAR
ay canım ne yapayım. negatif enerji veren benim işimden alıkoyanlara karşı bu yöntemi uyguluyorum artık.kapıyı kitlemek güzelmiş bacımmm
afiyet olaaa
hayırlı olsun inşallah.Kızlar ben ehliyete hak kazandım ama bu ay alamıcktım ehliyetimi. Sevdicek ben alırım dert etme sen onu dedi çooook mutluyum:)))
allah kabul etsin. burası bana da çok iyi geliyor. artık kendime sahip çıkmayı, kendim için birşeyler yapmayı öğrendim.Selam kızlar bereketli günler...kgökçe üzme canım kendini,ağlayıpta bebeğinide kendinide harap etme yazık nasıl minikin üzülmüştür.Farmasi canım yazdıkların çok güzel arkadaşlarında namaz sevgisi ne güzel içimde uyuyan şey uyandı ve yeniden namaza başladım ama öğlen ve ikindiyi iş yerinde şimdilik kılamıycam çok üzgünüm iş yerinde mescit yooook bi arkadaşımla başladık bizi anlayacak kimsede yok o yüzden hayırlısıyla atanmak istiyorum.Hafta sonu alışverişe çıktık 200 e yakın harcadık içinde pazarda var tabi çok bişi almadık ama pahalı herşey.kumbaraya bişey atamadım daha güzel hafta sonu geçirmek dileğiyle herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?