bende düşünüce aslında haftada 25saat çalışıyorum. haftanın 3günü 8-2 çalışıyorum diğr günler saat 10da evdeyim ama yok yetişemiyorum bi türlüBen de sinir oluyorum zaman bereketsizliğine. Farmasinin yazdıklarını uygulamaya çalışacağım.
Benim çalışma saatlerim çok esnek. Yarın işe bitmezsin kimse sormaz belki arkadaşlarım arar. Okula gelmedin diye. Ama hesap sormak için değil. Bu a rağmen yetişemiyorum.
saçlarımı kestirdim boyattım. gitti paracıklaım :)
Sen bana göre daha az çalışıyormuşsun. Yani bizim işimizde ne yaparsan kendine yaparsın. Çalışırsan çabuk yükselirsin çalışmazsam yükselemezsin.bende düşünüce aslında haftada 25saat çalışıyorum. haftanın 3günü 8-2 çalışıyorum diğr günler saat 10da evdeyim ama yok yetişemiyorum bi türlü
benide internet çok uğraştırıyo canım. aslında namazdan sonra yatmasam yemeğimi yapıp evimi toparlayıp gitsem çok güzel olur. öylede ders anlatırken son saatlere enerjim kalmıyoSen bana göre daha az çalışıyormuşsun. Yani bizim işimizde ne yaparsan kendine yaparsın. Çalışırsan çabuk yükselirsin çalışmazsam yükselemezsin.
Otobüsteyim şu anda ve zamanımı nelere harcadığımı düşündüm. Sanırım telfon ve internetle fazla zaman harcıyorum bazen. Bunu azaltmaya çalışacağım. Işte de beni fazlaca Oyalayan bazı tipler var. Bazen dedikodu yapmaya çalışanlar. Onlara da kibarca işim olduğunu söyleyip yol vereceğim.sabah namazından sonra yatmayacağım bundan böyle. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.
maaşlarımız yattı.
500 TL gün
100 TL bes
100 TL faturalar
300 TL kira
30TL çay ocağı
15 TL aidat
15TL yol
40TL arkadaşın bebeği için
+________________
1100 direk gitti
kredi kartımda 300 falan. baya sıkışcam bu ay bakalım
gel gör ki haddinden fazla takar oldumm yoksaa gülüp geçerdim veya ben onun anasını ağlatacak şekilde bunaltırdımm... neyse bakalımm neler bekliyor daha bu hayatta bizikgokce ne diyeceğimi bilmedim. odun bu erkekler ya. ne olur kalksan da el atsan bir işe değil mi? acaba erkekler daha mı çok strese giriyor bu bebekler gelmeden. benim eşim oğlum doğduktan sonra uzun zaman kucağına bile almamıştı. şimdi iyi babadır o ayrı.
canım akma kafana. zaten az kaldı doğuma tadını çıkar. boşver ne derse desin. senin canından kıymetli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?