BİRİKİMCİ HATUNLAR

kızlar benm görüştüğüm birisi var. aslında kendisi benm 5 yıllık yakın sayılabilrcek bi arkadaşım. son zamanlarda arkadaşlığın ötesine geçtiğimizi hissediyorum ya da ben öyle hissetmek istedim kalbim uzun süredir boş çünkü :/ bir kaç gündür soğuk davranıyordu üzüldüm de açıkcası. acaba bir şey mi yaptım dedim.

neyse ben bi kaç gündür özel günümdeydim. bitti duş aldım abdestimi aldım. kendimi rahatsız hissetiğim için bir kaç gündür okuyamadığım ayetel kürsi (7 kere) 3 kulhü 1 elham okudum ve okurken aklımdan o da geçmişti. şimdi inanır mısınız yine aynı davranıyor :)

duaların gücüne bir kere daha şahit oldum :)

Allah razı olsun güzel dualarınız için kızlar.Bebeğimi başka hastaneye sevk ettiler solunum problemi devam ediyor,kalp veya beyinle ilgili bi problemden şüphelendiler,yarın eko çekilecek, inşallah güzel haberler veririm size

hadi inşallah atlatırsınız kuzum

Rabbim yardımcınız olsun.
umarım bebegin iyileşir biran önce.

bugün evdeydim

öğleyin kuzucuklara karnabahar yemeği yaptım ,yedirdim okula gönderdim

öğleden sonra annemle çarşıdaki işlerine bakmak için dışarıya çıktım...

akşam menüm

kuru fasulye
pirinç pilavı
yoğurt
turşu
soğan közlemesi
salata
komposto
kakaolu puding

kıyamam kuzucuğa Rabbim acil şifalar versin

onun için 422 ya şafi 1 tane yasin-i şerif 3 ihlas 7 fatiha 7 ayetel kürsi
21 inşirah 7 nasr 3 felak 3 nas 51 salavat- ı mecule okuyacağım inşaallah nasipse :)

inşallah kızlar çok sağolun. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Kartanem farmasi Allah bin kere razı olsun.Duaya çok ihtiyacımız var.

arkadaşlar merhaba bnde birikim yapmak istiyorum,

çok savurganım ama bunun sonu yok fark ettim

nerden nasıl başlayım derken yılların alışkanlığı kk ya bakim bizim akıllı hatunlar bunun içinde bi topik açmıştır kesin dedim ve burayı buldum

benide aranıza alırmısınız

ve nerden ne yapıyorsunuz kısa bi bilgilendirme yaparmısınız

AzRASILAM hoş geldin buraya biraz takılsan istemeden birikim yapıcaksın zaten :)
ben de az önce mont aldım kendime kotondan fiyatı öok uygun geldi 140 tl, kendi bedenime göre heryerden bulamıyorum bunu baya beğendim
şimdi de yemek listesi hazırlıcam, ona göre alışveriş yapıyorum çünkü. bu konuda Varyemez harikasın hem öğlen hem akşam çeşit çeşit maşallah

çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyi haberlerle bebeğinle beraber evinize dönersiniz

hayırlı olsun canım :)

Allah daim etsin canım çok sevindim :)

HAYIRLI OLSUN..emniyet kemerini takmadan cıkma kamuspotu
teşekkür ederim hepinize :)
emniyet kemeri olmadan aslaaa:) evet ya 1ay ehliyetim olmayacak ve kar yağarda kullanamam diye çok korkuyodum

sevgili arakadaşlar :))

selamun aleyküm herkeslere:))

ah ahh bana bi akıl verin kızlaaar en acilinden..
bi türlü param biriktiemiyoruz (

maaşıımız gayet güzel ama birikim yapamıyoruz..
giderimiz çok ...

bana yol gösterin yeni başlıyorum

çok haklısın zor bir sürece girdik allahım yardımcımız ola ...

kuzum sakşn ol önceikle bazen her şey gözümüze batabiliyor. sakinleş eşin bir kaç patavatsızlık yapmış aslında ilgileniyorum demeye getiriyo
ne demessinnn bacım

iyi yapıyonnn bacımmm.. negatifliklerden uzak durmak gerek

bacımmm dualarım senlee... rabim acil şifalar vere... inşallah halllolur güzelce sorunlar... sen iyi ol evde de var 2 bıdığınnn sütün azalmasınn aman dikkat

benm tavsiyem bi deftere veya takvime (ben takvim kullanıyorum) yaptığınız her harcamayı yazın. bir süre sonra şunlar ne kadar gereksizmiş diyip nereye para gittiğini farkedeceksiniz :)

benm tavsiyem bi deftere veya takvime (ben takvim kullanıyorum) yaptığınız her harcamayı yazın. bir süre sonra şunlar ne kadar gereksizmiş diyip nereye para gittiğini farkedeceksiniz :)
takvim evet mantıklı :))
hemen dediğini yapacağım :))

bi de güne gireyim diyorum..para biriktirmek babında .))
şu an son ayını vereceğim bir gün var ..
sonrasında iş arkadaşlarımla başlamayı düşünüyorum...
öyle biriktirebiliyorum

Merhaba kızlar
Eve gelince hemen bi kek yaptım. Sonra yemeğimizi yedik. Şimdi oğlan gitar çalışıyor. Ben de biraz kitap okurum. Sonra da İngilizce çalışacağız oğlumla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…