- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 35
hadi inşallah atlatırsınız kuzumAllah razı olsun güzel dualarınız için kızlar.Bebeğimi başka hastaneye sevk ettiler solunum problemi devam ediyor,kalp veya beyinle ilgili bi problemden şüphelendiler,yarın eko çekilecek, inşallah güzel haberler veririm size
Rabbim yardımcınız olsun.Allah razı olsun güzel dualarınız için kızlar.Bebeğimi başka hastaneye sevk ettiler solunum problemi devam ediyor,kalp veya beyinle ilgili bi problemden şüphelendiler,yarın eko çekilecek, inşallah güzel haberler veririm size
kıyamam kuzucuğa Rabbim acil şifalar versinAllah razı olsun güzel dualarınız için kızlar.Bebeğimi başka hastaneye sevk ettiler solunum problemi devam ediyor,kalp veya beyinle ilgili bi problemden şüphelendiler,yarın eko çekilecek, inşallah güzel haberler veririm size
Allah razı olsun güzel dualarınız için kızlar.Bebeğimi başka hastaneye sevk ettiler solunum problemi devam ediyor,kalp veya beyinle ilgili bi problemden şüphelendiler,yarın eko çekilecek, inşallah güzel haberler veririm size
hayırlı olsun canım :)
Allah daim etsin canım çok sevindim :)
Canım arkadaslar da yazmış. Hormonal sebeplerle cok hassas ve alıngansın. Benim sana asıl söylemek istedigim dogumdan sonrası daha zorlu bir surec. İşin içine uykusuzluk ta giriyor. Eşinle birbirine en cok destek olmanız gereken donem. Hazırlıklı olun, kırmayin birbirinizi. Asıl iş cocuk dogduktan sonra baslıyor gülüm.
Bereketlensin kazancınız canım.
Hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canım
HAYIRLI OLSUN..emniyet kemerini takmadan cıkmakamuspotu
teşekkür ederim hepinize :)selam kızlar. teşekkğr ederim umarım alışırım. saçlarım koyu yaptım baya normalde bakır tonlarıydı bu renk daha olgun gösterdi o kada sevmedim ama canlı ve sağlıklı görünüyor .
math27 kuzum hayırlı olsun enişte de kıyak yapmış :)
çok haklısın zor bir sürece girdik allahım yardımcımız ola ...Canım arkadaslar da yazmış. Hormonal sebeplerle cok hassas ve alıngansın. Benim sana asıl söylemek istedigim dogumdan sonrası daha zorlu bir surec. İşin içine uykusuzluk ta giriyor. Eşinle birbirine en cok destek olmanız gereken donem. Hazırlıklı olun, kırmayin birbirinizi. Asıl iş cocuk dogduktan sonra baslıyor gülüm.
Bereketlensin kazancınız canım.
Hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canım
ne demessinnn bacımkuzum sakşn ol önceikle bazen her şey gözümüze batabiliyor. sakinleş eşin bir kaç patavatsızlık yapmış aslında ilgileniyorum demeye getiriyo
iyi yapıyonnn bacımmm.. negatifliklerden uzak durmak gerekay canım ne yapayım. negatif enerji veren benim işimden alıkoyanlara karşı bu yöntemi uyguluyorum artık.
hayırlı olsun inşallah.
allah kabul etsin. burası bana da çok iyi geliyor. artık kendime sahip çıkmayı, kendim için birşeyler yapmayı öğrendim.
bacımmm dualarım senlee... rabim acil şifalar vere... inşallah halllolur güzelce sorunlar...Allah razı olsun güzel dualarınız için kızlar.Bebeğimi başka hastaneye sevk ettiler solunum problemi devam ediyor,kalp veya beyinle ilgili bi problemden şüphelendiler,yarın eko çekilecek, inşallah güzel haberler veririm size
sevgili arakadaşlar :))
selamun aleyküm herkeslere:))
ah ahh bana bi akıl verin kızlaaar en acilinden..
bi türlü param biriktiemiyoruz(
maaşıımız gayet güzel ama birikim yapamıyoruz..
giderimiz çok ...
bana yol gösterin yeni başlıyorum
takvim evet mantıklı :))benm tavsiyem bi deftere veya takvime (ben takvim kullanıyorum) yaptığınız her harcamayı yazın. bir süre sonra şunlar ne kadar gereksizmiş diyip nereye para gittiğini farkedeceksiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?