- 11 Ekim 2014
- 14.411
- 40.939
- 598
o teog beni öldürecek bacım ya ah ah bitsede az rahatlasak.Hiç gelemedim bugün. Görümcem bizde kalıyor 2 haftadır, evleri uygun olmadığı için sınavlarına çalışamıyordu.
Ben de okulda çok yoğunum, malum haftaya TEOG sınavı var. Öğrencilerle yatıp kalkıyor gibiyim.
Şimdi de saçlarımı kınaladım,biraz sonra yıkayacağım.
Kızlar çok yorgun hissediyorum, gece de bölük pörçük uyuyorum. Enerji verecek tavsiyelere ihtiyacım var.
o teog beni öldürecek bacım ya ah ah bitsede az rahatlasak.
aynen öyle canım. ben birde yeni başladım bu okula çocukları bile yeni tanıyorum anca. off az kaldı bitsin azıcık güç toplayalımÇocuklar kaygılı, heyecanlı. Onlara moral vereyim, güç olayım derken tükendim resmen.
İnsan sürekli motivasyon odaklı çalışınca zamanla kendi manevi kaynakları tükeniyor.
Geçse bitse de biz de çocuklarla rahatlasak artık
aynen öyle canım. ben birde yeni başladım bu okula çocukları bile yeni tanıyorum anca. off az kaldı bitsin azıcık güç toplayalım
aynen öyle. okul kalabalık vs yoğunluk çok ygun ders bulmak mesele. ilk yılımdaki çocukları tanıyamamıştım bu senede öle olacak gibi. ben idareyi fln da daha yeni tanıyorum sahiplenmem zaman alıyor büyük işlere kalkışamıyorum o yüzden. bakalım belki ikinci döneme bi güzellik düşünrüzYeni bir okulda ancak 2 yılda öğrenciyi tanıyorsun.İlk geldiğin yılın 8. sınıfları bahtsız oluyor o yüzden.
Facebook'ta bir grup var orda gördüm, bir okulda eğlence yapmışlar 8. sınıf öğrencilerine ama bizde okul çok kalabalık, organizasyonunu yapmak çok zahmetli olur diye girişmedim. TEOG sonrası başarısını arttıran öğrencilerimle film izlemeye gideceğiz. Bana da onlara da moral olur artık.
teşekkür ederim 8 buçukta geldim resmengeç olmuş canım ya,allah kolaylık versin.
ya cnm,ah o kilolar yok muselam kızlar. çarşambaları okulcak toplanıyoruz yeme içme sohbet güzel oluyor tabi yediklerimiz kilo olarak geri dönüyor :)
işin neydi cnm,epey geç olmuşşu saat oldu hala işteyim
cnm bol kuru incir,kayısı,üzüm yeHiç gelemedim bugün. Görümcem bizde kalıyor 2 haftadır, evleri uygun olmadığı için sınavlarına çalışamıyordu.
Ben de okulda çok yoğunum, malum haftaya TEOG sınavı var. Öğrencilerle yatıp kalkıyor gibiyim.
Kızlar çok yorgun hissediyorum, gece de bölük pörçük uyuyorum. Enerji verecek tavsiyelere ihtiyacım var.
işin neydi cnm,epey geç olmuş
lavin rehberlikçi :)ya cnm,ah o kilolar yok mu
cnm bol kuru incir,kayısı,üzüm ye
branşın neydi cnm
aynen öyle. okul kalabalık vs yoğunluk çok ygun ders bulmak mesele. ilk yılımdaki çocukları tanıyamamıştım bu senede öle olacak gibi. ben idareyi fln da daha yeni tanıyorum sahiplenmem zaman alıyor büyük işlere kalkışamıyorum o yüzden. bakalım belki ikinci döneme bi güzellik düşünrüz
ya cnm,ah o kilolar yok mu
cnm bol kuru incir,kayısı,üzüm ye
branşın neydi cnm
lavin rehberlikçi :)
ben eski okulumu tanımıştım3 yıl çalışınca burda her şeyi başa sardım. baştan sistem kurmak vs zorlayıcı baya. kaçt tane meslektaş varız şurda :)Evet benim mesela 4. yılım bitiyor, 2 yıldır tam anlamıyla alıştım ve tanıdım diyebilirim.
Kuru meyve diyorsun yani, severim de deneyeceğim.
Branşımı söylemiş benim yerime meslektaşım
sohbet güzel ama kilolaaaaaaar <:)) ah ah hiç bitmezzzzselam kızlar. çarşambaları okulcak toplanıyoruz yeme içme sohbet güzel oluyor tabi yediklerimiz kilo olarak geri dönüyor :)
ahhşu saat oldu hala işteyim
maşallah kuzu eğlenmışşsiniz ne hoş :) ALLAH ım mıhabbetinizi daim eylesin :))iyi akşamlar herkese.
yeni gelenlere de merhaba diyeyim.
doubleanne den haber yok mu.
inşallah iyidir yavruları.
kızları okula gönderip eşimle gezdik bugün.başbaşa alışveriş yaptık,dolaştık.iyi geldi.
yemeğimizi yedik,bizde de patlıcan oturtma,bol salata,yeşillik,turşu vardı.yanında ev yapımı ekmeğimiz.
allahımıza çok şükür,bugün de doyurdu çeşitli nimetlerle hem bizi hem gönlümüzü.elhamdülillah.
büyük kızımın yazılısı var ona çalıştıracağım biraz soru-cevap yapıp.
kaçıyorum kızlar,öptüm hepinizi.
kızcem misafirver arkadaşım :))Hiç gelemedim bugün. Görümcem bizde kalıyor 2 haftadır, evleri uygun olmadığı için sınavlarına çalışamıyordu.
oy maşallah kızcem sana :))ALLAH ım bana da nasip etsin inşallah ..hiç birikim yapamıyorum aylardrıBugün kumbarama 120tl atacam yarın yarımımı alıyorum inşallah
ben de gıda mühendisliğini yazacaktım zamanında ama ailem yazdırmadı,şöyle bi içim gider gıda mühendisliği diyince cnm
kızcem misafirver arkadaşım :))
oy okulda yoğunluk anlayabiliyorum seni:))
kına mı yaktın kuzum :)) ay bayılırım ben de ..kaç saat beklettin peki:))
biz genelde yazın kına yakarız..kışında kuruyor mu peki saçına rahatça geçiyor mu?
enerji için elma ceviz bal süt tavsiyemdir :)))
ben de gıda mühendisliğini yazacaktım zamanında ama ailem yazdırmadı,şöyle bi içim gider gıda mühendisliği diyince cnm
ahh
kıyamam sana kuzum Allah yardımcın olsunsabır kuzum
Ben de yazdan beri kına yakıyorum saçlarıma, bu dördüncü oldu. Saçımda 6 saat bekletiyorum gayet de geçiyor.
Sadece saçımı streç filmle sarmadan önce saç kurutma makinasıyla 2-3 dk kurutuyorum.
Kına tarifimi de geliştirdim. Rengi de sevdiğim gibi oluyor.
Sabahları pekmez içerdim 1 kaşık geçen yıl tekrar başlayayım.
Bir de kuru incir ceviz yapayım, işe yarar inşallah.
ya kına tarifin nedir :)) ben hiç boyamadım saçımı ..kınası da geçti baya :)) yenilenmek istiyorum ..kınam da var :))
tarifini rica edebilir miyim?
bir de tam rengi nasıl oluyor ?
ben de sabah kalkar kalmaz 1gr arı sütü yiyorum yarım saat sonra 1 ceviz ve 1 abrdak su :) harika bi enerji veriyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?