- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Yarın okul çıkışı kesin alacağım, normalde de çok severim ama son zamanlarda fazla yemiyordum.P PembePaltolu bu arada
Ceviz, kanda bulunan zararlı kolestrolün birikmesini önlemektedir. Kanı temizlemektedir.
* Ceviz, yüksek kolestrolü düşürmektedir.
* Damar tıkanıklığı tedavisinde etkilidir.
* Yorgunluğu ve bitkinliği gidermektedir.
* Vücudu zinde tutar.
* Kuvvet vermektedir.
Arı sütü mü? Poleni biliyordum da arı sütüne denk gelmemişim. Ona da bakayım.
Kına tarifim şöyle: Soğanın kırmızı dış kabukları ve 1 yemek kaşığı kadar sinamekiyi kaynatıyorum. Ilımaya bırakıyorum.
O arada kullanacağım kadar yeşil kına, biraz zeytin yağı (4-5 kaşık kadar), bir diş sarımsak ve 2-3 çay kaşığı zerdeçal katıyorum. Soğan suyu ve sinameki kaynatarak elde ettiğim su ile karıyorum. Kaloriferin yanında bir gün bekletiyorum.
Resim nette bulduğum bir resim, benim saç rengime benzediğinden koyuyorum:
Buna benzer bir renk oluyor.
canım arı sütü acayip bi şey :) bulması arının yapması zahmetli ama faydalarını saymakla bitirmem :))
***bünyedeki bakteri ve mikropları yok ettiği, hatta oluşumunu engellediği kaydedilmiş.
***damar tıkanıklığını kolaylıkla giderdiği, kan akışını düzenlediği tespit edilmiştir.
***Kolesterole iyi geldiği gözlenmiştir.
***Astım, bronşit ve nefes darlığı çeken hastaları tedavi ettiği, akciğeri temizleyip balgamı söktürdüğü bilinmektedir
***Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerini hızlandırır. Kas ve kemik gelişimlerini destekler.
kınayı denicem en kısa zamanda .)))
renk güzelmiş ama ben daha kızıl seviyorum
Günaydın kızlar
Bugün oğlusun deneme sınavı var. Inşallah iyi geçer.
Herkese güzel bir gün dilerim.
Bende az çok birikim yapmak istiyorum ama şuan borçlarımız var sizler birikimlerinizi yastık altı mı yapıyorsunuz yoksa bankaya mı yatırıyorsunuz?
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmayı düşünüyordum ama bir türlü fırsatım olmadı
daha önce bir evden bahsetmiştim fikirlerinizi almak için hatırlarsınız 1 ay falan oldu galiba o evi alamadık, neyse alsaydıkta çok zorlanacaktık zaten, 1 aydır yazıyorum harcadığımız parayı, kalem kalem yazdım ama bu ay market alış verişini detaylı yazmayı düşünüyorum, çünkü diğer harcamalara bakınca öyle gereksiz bie şey yok gibi, burayada yazacam sizde bir analiz edin bakayım, belki farklı bir bakış açısı sunarsınız, bir dahaki ayın 15 de
şahsen ben önce yastık altına atıyorum :))Bende az çok birikim yapmak istiyorum ama şuan borçlarımız var sizler birikimlerinizi yastık altı mı yapıyorsunuz yoksa bankaya mı yatırıyorsunuz?
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmayı düşünüyordum ama bir türlü fırsatım olmadı
daha önce bir evden bahsetmiştim fikirlerinizi almak için hatırlarsınız 1 ay falan oldu galiba o evi alamadık, neyse alsaydıkta çok zorlanacaktık zaten, 1 aydır yazıyorum harcadığımız parayı, kalem kalem yazdım ama bu ay market alış verişini detaylı yazmayı düşünüyorum, çünkü diğer harcamalara bakınca öyle gereksiz bie şey yok gibi, burayada yazacam sizde bir analiz edin bakayım, belki farklı bir bakış açısı sunarsınız, bir dahaki ayın 15 de
günaydınnnnnnnnnnnnnnnGünaydın kızlar.
günaydınlar..günaydınlar
günaydın kzuum :)) oğluna başarılar inşallah :))Günaydın kızlar
Bugün oğlusun deneme sınavı var. Inşallah iyi geçer.
Herkese güzel bir gün dilerim.
musmutlu sabahlaaaaaaaaaaaaaarherkese mutlu sabahlar :)
Allah çalışan hiçbir evladımızın emeklerini boşa çıkarmasın.
papatyacim basarilar oglusuna
Çok Sağolun kızlar. Inşallah dikkatini toplayıp yapabilir.şahsen ben önce yastık altına atıyorum :))
sonrasında bankaya yatırıorum ama şöyle bir düşüncem var bu ay ki maaşımdan direeek bi yarım alcam inşallah...
yaz kuzum benim :)) bizde nemalanalım :))
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
günaydınlar..
günaydın kzuum :)) oğluna başarılar inşallah :))
güzel geçer
günaydın canm yok okunmuyor bende bitmesini bekledim onun için :)cnm,müsait değilkende okunuyor mu,dua mı acaba
hoş geldiniz
farmasicim geçmiş olsun kuzucuğuna
asmunikal arkadaşına çok üzüldüm
RABBİM yardımcısı olsun
double anne inşallah güzel haberler alırız
antibiyotik olarak sarımsak süper ama benim de eşim sevmiyor
akşam yemeği barbunya,pilav,yoğurt,salata var bizde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?