BİRİKİMCİ HATUNLAR

Yarın okul çıkışı kesin alacağım, normalde de çok severim ama son zamanlarda fazla yemiyordum.

canım arı sütü acayip bi şey :) bulması arının yapması zahmetli ama faydalarını saymakla bitirmem :))
***bünyedeki bakteri ve mikropları yok ettiği, hatta oluşumunu engellediği kaydedilmiş.
***damar tıkanıklığını kolaylıkla giderdiği, kan akışını düzenlediği tespit edilmiştir.
***Kolesterole iyi geldiği gözlenmiştir.
***Astım, bronşit ve nefes darlığı çeken hastaları tedavi ettiği, akciğeri temizleyip balgamı söktürdüğü bilinmektedir
***Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerini hızlandırır. Kas ve kemik gelişimlerini destekler.

kınayı denicem en kısa zamanda .)))
renk güzelmiş ama ben daha kızıl seviyorum

Daha kizil yapmak icin bir gormulun varsa ogrenmeyi cok isterim.
Bir de benim saclarim koyu kumral. Ana sac rengim koyu olsa daha kizil bir renk elde etmek daha kolay olurdu.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmayı düşünüyordum ama bir türlü fırsatım olmadı

daha önce bir evden bahsetmiştim fikirlerinizi almak için hatırlarsınız 1 ay falan oldu galiba o evi alamadık, neyse alsaydıkta çok zorlanacaktık zaten, 1 aydır yazıyorum harcadığımız parayı, kalem kalem yazdım ama bu ay market alış verişini detaylı yazmayı düşünüyorum, çünkü diğer harcamalara bakınca öyle gereksiz bie şey yok gibi, burayada yazacam sizde bir analiz edin bakayım, belki farklı bir bakış açısı sunarsınız, bir dahaki ayın 15 de

Gunaydın canlar, keyifli bir gün olur inşallah

Bende az çok birikim yapmak istiyorum ama şuan borçlarımız var sizler birikimlerinizi yastık altı mı yapıyorsunuz yoksa bankaya mı yatırıyorsunuz?

Bankaya canım. Hoş geldin

Hoş geldin canım Siz de mi ev almaya ugrasıyorsunuz? Allah kolaylık versin. Hangi sehirde idin?

Bende az çok birikim yapmak istiyorum ama şuan borçlarımız var sizler birikimlerinizi yastık altı mı yapıyorsunuz yoksa bankaya mı yatırıyorsunuz?
şahsen ben önce yastık altına atıyorum :))
sonrasında bankaya yatırıorum ama şöyle bir düşüncem var bu ay ki maaşımdan direeek bi yarım alcam inşallah...

yaz kuzum benim :)) bizde nemalanalım :))

Günaydın kızlar.
günaydınnnnnnnnnnnnnnn

günaydınlar..

Günaydın kızlar
Bugün oğlusun deneme sınavı var. Inşallah iyi geçer.
Herkese güzel bir gün dilerim.
günaydın kzuum :)) oğluna başarılar inşallah :))
güzel geçer

Allah çalışan hiçbir evladımızın emeklerini boşa çıkarmasın.

papatyacim basarilar oglusuna

Çok Sağolun kızlar. Inşallah dikkatini toplayıp yapabilir.

günaydın kızlar.
hepinize kıpır kıpır, enerjik,hareketli ve bereketli bir gün diliyorum.
kahvaltımızı ettik,çay keyfi yapıyoruz,sonrasında pazara gideceğim.
yarından itibaren hava soğuyacakmış,bugünü değerlendireyim, biraz dışarıda yürüyüş yapayım diyorum.
doubleanne yazmadı mı daha,aklım onda kaldı.

günaydın canm yok okunmuyor bende bitmesini bekledim onun için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…