hım istediğin gibi ekle kaldır yapabiliyor musun yani ? ve ebatı nasıl bende 120 çeyrek 4-5 tanede bilezik var 1 tanede set sığar heralde değil mi ?Biz kiralamistik.. evet canim sana 2 anahtar veriliyor..
Bankaya her gittiginde o gun giris saatin yazilip imza atiyorsun. Kasa da sende ve bankada bulanan iki anahtarla aynibanda aciliyor... sen koycagini koyup kilitiyorsun .
Rahatlikla sigar merak etme..hım istediğin gibi ekle kaldır yapabiliyor musun yani ? ve ebatı nasıl bende 120 çeyrek 4-5 tanede bilezik var 1 tanede set sığar heralde değil mi ?
anladım tamm canım çok saol hangi bankadan kiralamıştınız ve ne kadar dı ? ne yapsam bilemedim çünkü artık reelde de almak istiyorum gördükçe almak istiyorum çünküRahatlikla sigar merak etme..
Neler neler sigar o kadar kucuk degil..
Aynen oyle..icindekinden sen sorumlusun. Sen biliyorsun
Ziraat idi.. 150ye kiralamistik.. suan nedir bilemiyorum amaanladım tamm canım çok saol hangi bankadan kiralamıştınız ve ne kadar dı ? ne yapsam bilemedim çünkü artık reelde de almak istiyorum gördükçe almak istiyorum çünkü
300 tl den bahsediyorlar 150 falan olsa normal bir gidip görüşmem lazımZiraat idi.. 150ye kiralamistik.. suan nedir bilemiyorum ama
valla biz geçen yıl kasayı iptal etmiştikkk..bir sor bakalımm da bacım inşallahh uygundur fiyatı yine.. o zman en uygun halkbanktı öyle bir kampanya gibi bişey yapmışlardı maaş müşterisine.. zatennn öyle biz zırt pırt bişeyde ekleyemedikkHalkbank maaş müşterisiyim eğer o fiyatsa süper :) evde tutmak risk hiç kullanmayacağım şeyler çünkü bu gün erken çıkarsam sorayım bir şuan sizin kirada var mı yani ? öyle bakma da falan sorun çıkmıyor değil mi çünkü ben her ay ekleyabilirim üzerine kuyumcuda bırakıyordum orda bırakmak istemiyorum artık
a a a şimdi bakayım dedimmm sen de bir bak ta bacım direk maaş şubene git belki yardımcı olurlar ama fiyatı 6 aylığın 150 olmuş 2014 de bir bak linkinee o zaman bizden depozito almamışlardı şimdi ala da bilirlermiş... anlayamadım 1 yılda neler değişmiş.. http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=297Halkbank maaş müşterisiyim eğer o fiyatsa süper :) evde tutmak risk hiç kullanmayacağım şeyler çünkü bu gün erken çıkarsam sorayım bir şuan sizin kirada var mı yani ? öyle bakma da falan sorun çıkmıyor değil mi çünkü ben her ay ekleyabilirim üzerine kuyumcuda bırakıyordum orda bırakmak istemiyorum artık
hımm baksana nasıl artmış ama gidip bi görüşmek lazım canım çok saol :)a a a şimdi bakayım dedimmm sen de bir bak ta bacım direk maaş şubene git belki yardımcı olurlar ama fiyatı 6 aylığın 150 olmuş 2014 de bir bak linkinee o zaman bizden depozito almamışlardı şimdi ala da bilirlermiş... anlayamadım 1 yılda neler değişmiş.. http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=297
herkese iyi günler hanımlar....
@doubleanne nin bebeişinden varmı bir haber dünden bu yana....
bende dün akşam öldüm öldüm dirildimmm tecrübeli annelere sorayım belki bilen bilir... yemekten sonra (ki yemek sulu bamya, salata, balık) bir karın ağrısı kasılma mı bağırsak ağrısı mı ne bilemedim...
kaç kez wc ye gidip gidip geldimmm..
en son 2 kez çok afedersiniz sulu bir şekilde ishal ishal.. öldümmm... acaba bu ağrı klasik bir ishal bağırsak ağrısımıdır yoksa kasılmalar mı???
gebeliğin son haftaalrında böyle ishal olan oldu mu??? dr a gittik devlete ama beter bir dr du şansımıza nst bağladılar bişey demedi anlayacağınız
anladım tamm canım çok saol hangi bankadan kiralamıştınız ve ne kadar dı ? ne yapsam bilemedim çünkü artık reelde de almak istiyorum gördükçe almak istiyorum çünkü
istediğin zaman gide bilirsin ama çok yoğun bir banka ise bazen size bir gün önceden geleceğinizi bildirin falan diyebiliyorlarHalkbank maaş müşterisiyim eğer o fiyatsa süper :) evde tutmak risk hiç kullanmayacağım şeyler çünkü bu gün erken çıkarsam sorayım bir şuan sizin kirada var mı yani ? öyle bakma da falan sorun çıkmıyor değil mi çünkü ben her ay ekleyabilirim üzerine kuyumcuda bırakıyordum orda bırakmak istemiyorum artık
bencedeee gidip görüşş hatta maaş müşterisine yönelik kampanya oluyor mu sor bacımmm...hımm baksana nasıl artmış ama gidip bi görüşmek lazım canım çok saol :)
nst kağıdını bile vermedi devlet dr u elime haftaya gel dedi... pazartesi yine gidecezzz... ya bakalımm...seni korkutmayayım ama doğuma yakın vücut kendini temizler yani ishal olabilirsin ama rahatsızlığın bu yüzden olsaydı çoktan doğumhanede olurdun, bamya bağırsakları çalıştırır belki ondan olmuştur zaten nst de sancı çıksaydı bırakmazlardı seni, sen kendinde nst kağıdına bakınca anlıya bilirsin, değerler çok yüksekse belli olur zaten
bizde ziraatten kiralamıştık 150ye ama geçen sene 250 idi bide depozito veriyorsun , o da bir kira kadar sanırım tabi dediğim oran yıllık bu sene bilmiyorum ama eğer niyetin varsa yılbaşından önce kirala genelde yeni yıla girince zam yapıyorlar o dediğin kadarda rahat rahat sığar küçük boy diye geçiyor ama bir ayakkabı kutusu kadar hatta uzunluğu daha fazla
istediğin zaman gide bilirsin ama çok yoğun bir banka ise bazen size bir gün önceden geleceğinizi bildirin falan diyebiliyorlar
P papayta oğluna başarılar dilerim
Varyemez ne iyi yapmışsın
yAP tabi kuzum başarılar :)))bende birikim yapmak istiyorum :)
tişikkürlerrr :) bakiyim nasıl olecek.yAP tabi kuzum başarılar :)))
oh maaşallah :) Allah ım bereket versin...namazlarını da kabul etsin inşaallah :))
sen öğretmen misin :) farmasi bölüm ne ?
oh mis valla bende başlamak istiyorum spora :))
herkese iyi günler hanımlar....
@doubleanne nin bebeişinden varmı bir haber dünden bu yana....
bende dün akşam öldüm öldüm dirildimmm tecrübeli annelere sorayım belki bilen bilir... yemekten sonra (ki yemek sulu bamya, salata, balık) bir karın ağrısı kasılma mı bağırsak ağrısı mı ne bilemedim...
kaç kez wc ye gidip gidip geldimmm..
en son 2 kez çok afedersiniz sulu bir şekilde ishal ishal.. öldümmm... acaba bu ağrı klasik bir ishal bağırsak ağrısımıdır yoksa kasılmalar mı???
gebeliğin son haftaalrında böyle ishal olan oldu mu??? dr a gittik devlete ama beter bir dr du şansımıza nst bağladılar bişey demedi anlayacağınız
bende birikim yapmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?