- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
Allah razı olsun canım :)24 kasim safer ayinin ilk gunuymus kizlar
acaba daha avr mı dersinizzz... illa 40ıncı haftada mı yaşanması gerekiyor acabaaa??? ayy heyecanlandımDogumdan once oluyor ama senin daha zamanin var. Hawar in dedigi gibi yedigindendir
Hos geldin canim
oh oh afiyet olaaa.. bende eski günlerdeki gibi :)Eve geldim çok şükür. Yarın sabahtan okula gitmeyi düşünmüyorum. Pazara giderim. Sonra da belki sinemaya giderim diye plan yapıyorum Allah izin verirse.
Bu akşam balık var yemekte. Yanına da çorba ve salata.
Çok şükür Allah'ıma.
valla öyle be bacımm.. şaka maka hepimiz doğurmuş olacaz bir doğurabileydimmmm hemennn kırkı çıkmadan kurbanını kesecez inşallah.. anammmm ne zormuş meğerrr anne olmakk... helall sizeeee tüm annelereeeiyi akşamlar kızlar.
farmasim allah kabul etsin hayırlarını güzelim.
rabbim eli bol olanlara daha da çok versin inşallah.
gökçe senin de hayırlı haberini duyarsam çok rahatlayacağım. eski topikteki evlat hasreti çeken tüm kızlar doğurmuş olacak ,hepinize ettiğimiz dualar kabul oldu çok şükür.
pazara gittim bugün,pek tadı yoktu,az birşey aldım döndüm.
oradan okula gittim,öğretmenler günü için organizasyon yaptım,hediyeleri de hallettim mi tamamdır.
akşamdan yemeğim kalmıştı,yanına pilav yaparım,turşu,ev yapımı yoğurt. tazecik ekmekler de yaptım,kokusu evi sardı.ohh mis.yeter artar.
allah bereket versin.
acaba daha avr mı dersinizzz... illa 40ıncı haftada mı yaşanması gerekiyor acabaaa??? ayy heyecanlandım
anladımmm bacımmmm.. bakalımmmm artıkkkBenim 39+1 de gelmisti kuzum. Sen heyecan stres yapma kendine. Kontrollerin siklasmistir artik. Harekette azalma&kanama, agri gibi sikayetlerin olursa hemen git. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
gökçecim ben sabah ishal oldumherkese iyi günler hanımlar....
@doubleanne nin bebeişinden varmı bir haber dünden bu yana....
bende dün akşam öldüm öldüm dirildimmm tecrübeli annelere sorayım belki bilen bilir... yemekten sonra (ki yemek sulu bamya, salata, balık) bir karın ağrısı kasılma mı bağırsak ağrısı mı ne bilemedim...
kaç kez wc ye gidip gidip geldimmm..
en son 2 kez çok afedersiniz sulu bir şekilde ishal ishal.. öldümmm... acaba bu ağrı klasik bir ishal bağırsak ağrısımıdır yoksa kasılmalar mı???
gebeliğin son haftaalrında böyle ishal olan oldu mu??? dr a gittik devlete ama beter bir dr du şansımıza nst bağladılar bişey demedi anlayacağınız
hımmmm o şekilde oldu yaniii ... anladımmm bacımmm bakalım bizde tık yok başkagökçecim ben sabah ishal oldum
öğleden sonra kanamam ve suyum geldi,akşam 6 da doğum
yani olursa ağrın sıklaşır
ama sen yine de dikkat et
farmasicim ALLAH kabul etsin
akşama patatesli,tavuk,pilav,salata,yoğurt var
teşekkürler canım. aksesuar güel oluyorGüle güle kullanminerva1988 . Ben de bu aralar şu büyük kolyeler var ya onlara taktım. Yeni hiç almadım ama kartım kesilsin netten alacağım bir iki tane.
güle güle kullan canımalışverişe çıktım
bot aldım
ufak tefek eksikliklerim vardı
gitti baya dışarda da yedim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?