BİRİKİMCİ HATUNLAR

iyi akşamlar kızlar.
farmasim allah kabul etsin hayırlarını güzelim.
rabbim eli bol olanlara daha da çok versin inşallah.
gökçe senin de hayırlı haberini duyarsam çok rahatlayacağım. eski topikteki evlat hasreti çeken tüm kızlar doğurmuş olacak ,hepinize ettiğimiz dualar kabul oldu çok şükür.
pazara gittim bugün,pek tadı yoktu,az birşey aldım döndüm.
oradan okula gittim,öğretmenler günü için organizasyon yaptım,hediyeleri de hallettim mi tamamdır.
akşamdan yemeğim kalmıştı,yanına pilav yaparım,turşu,ev yapımı yoğurt. tazecik ekmekler de yaptım,kokusu evi sardı.ohh mis.yeter artar.
allah bereket versin.

oh oh afiyet olaaa.. bende eski günlerdeki gibi :)
Varyemez can dan öğrendiğim kıymalı pide salata ayran mönüsü ileee akşamı geçiştiricezzz bakalım...

valla öyle be bacımm.. şaka maka hepimiz doğurmuş olacaz bir doğurabileydimmmm hemennn kırkı çıkmadan kurbanını kesecez inşallah.. anammmm ne zormuş meğerrr anne olmakk... helall sizeeee tüm annelereee

acaba daha avr mı dersinizzz... illa 40ıncı haftada mı yaşanması gerekiyor acabaaa??? ayy heyecanlandım

Benim 39+1 de gelmisti kuzum. Sen heyecan stres yapma kendine. Kontrollerin siklasmistir artik. Harekette azalma&kanama, agri gibi sikayetlerin olursa hemen git. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Benim 39+1 de gelmisti kuzum. Sen heyecan stres yapma kendine. Kontrollerin siklasmistir artik. Harekette azalma&kanama, agri gibi sikayetlerin olursa hemen git. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
anladımmm bacımmmm.. bakalımmmm artıkkk bekleyip görecezzz

gökçecim ben sabah ishal oldum
öğleden sonra kanamam ve suyum geldi,akşam 6 da doğum
yani olursa ağrın sıklaşır
ama sen yine de dikkat et
farmasicim ALLAH kabul etsin
akşama patatesli,tavuk,pilav,salata,yoğurt var

Kizlar bizde kaynimin evini temizledik bu aksamda bi akrabasina oturmaya gidiyoruz yarin oglende bebej mevludu var esimin dayisinin kizinin of evi nezamn bitiricm bilmiyorum havada yagisli grip olmama az ksldi ofif

hımmmm o şekilde oldu yaniii ... anladımmm bacımmm bakalım bizde tık yok başka

Güle güle kullan minerva1988 . Ben de bu aralar şu büyük kolyeler var ya onlara taktım. Yeni hiç almadım ama kartım kesilsin netten alacağım bir iki tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…