cok guzel..hepinize tavsiye ederim cok ilginçDelimideli cok gecmiş olsun..kahfaltı yapanlara afiyet bal şeker olsun..eşim işe gitti oglus dersaneye bende cayımı demledim...pıtırcıkla cayımı iççem..tabii ne kadar yapabilirsem..carsamba pıtırcıgiım bir yasına giriyor ne cabuk gecti zaman anlıyamadım..nasıl buyutcem nasıl işe gitcem derken herşey nasılda yoluna gidiyor...Bime cok guzel album gelmiş çokta uygun..ogluma ve kızıma album alıp resimleritoparlamayı dusunuyorum cok dagınıklar..birazda iş yaparım..iki tam bir tek diye bir kitap aldım..bitirdim yeniden basladım aca
gunaydin bayanlar.dun ogleden sonra kotu bir haber aldik.esimin is yerinden bir arkadasinin torunu olmustu,6 aylikti daha;( bir haftadir atesini dusurememisler.melek oldu cennete gittiicim nasil yandi anlatamam.anasi babasi ne haldedor kimbilir esim babasini gormus cenazede,adam kimsryle konusmamis;( cok kotuyum cok uzgunum;( bu dunya ne kadar bos,hersey yalan bugun var yarin yokuz.Allah im sabirlar versin anne babasina
aminnnn bacımmmm...Allah ebeveynlerine sabır versin canım. Evlat hiçbir seye benzemiyor. Gözümüzden sakınıyoruz. Rabbim onlara hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
hoşgelmişin bacımm... aman birikimler böyle anlar için okuyana vermek ayrı bir sevap zaten iyi etmişin.... benimde doğumdan sonra birikime hız vermem gerek... yaza doğru kardeşmin düğünü olucak bari tıkıyı ben halletsem giyimlerimizi eşdenn karttan hallettiririm ya bakalımm...Meehaba Arkadaşlar bayadır giremiyordum
Bu ara bırıkım yapMadım olanıda kaybettim kız kardeşim okuyor biraz ona verdım geri kalanınıda gün parası ev ihtıyaçları derken bitti yarından itibaren yeniden başlıycam bırıktırmeye İnş birikir birazda olsa.
sıkma canını papatya. kv hakkında yorum yapmak dahi saçma boşver sinirlenme senBen bu kadının yüSüzlüğünü anlamıyorum ya. Kv ile doğru dürüst konuşmuyorum. Sorularına evet hayır diye cevap veriyorum. Illa bize geleceklermiş. Eşim diyor ki bugün pazar oğlanın banyosu uykusu oluyor. Ne zaman gelirsiniz. Bakarız diyorlar. Acaba ne yapacak benim evimde. Giriyorum mutfağa saatlerce çay bardak onlarla uğraşıyorum.
En önemlisi konuşmuyorum. Insan kendisiyle konuşmayan birinin evine Israrla neden gelir ki. Biliyorum inadından orası benim oğlumun da evi diyor da çayını ben veriyorum.
Bakalım gelsinler neler yaşayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?