BİRİKİMCİ HATUNLAR

hayırlı sabahlar canlar çok güzel bir hafta olması dileğiyle... :)
safer ayına girdik Rabbim hepimizi her daim kaza bela musibetten şerden şirkten muhafaza etsin AMİN

Safer ayında her gün mutlaka 100 kere “LA HÂVLE VELÂ KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM” okumalı ...

kv iyi sizin yüzünüze bakabiliyor. dedede elinden geleni yapmış yazık adam torunuma iyi bakılsın diye uğraşmış ne bilsin sonucun böyle olacağına.

iyi ypmışsın farmasi ya. hadi seni kendinden soğutmayı başardı insan torunuyla ilişkisini geliştirir. sen gelinceye kadar karnını fln doyurmak çok mu zor. annem komşuların çocuklarıyla bile ilgilenir anneleri gelinceye kadar.

Gunaydin canlar Yeni hafta hepimize guzellikler getirsin insallah.

Emzirme donemi canin daha cok cekecek canim. Aman ipin ucunu kacirma

selam hanımlar sınavdan geldim uyudum. sınavım çok kötü geçti ders çalışmazsam böyle olur :)

Ales cok degisti diyorlardi. Kalem oynatamamislar. Ama tabi sen vakit ayirmadigini itiraf ettin. Bahar doneminde iyi gecer insallah:)

Hayirli olsun canim gule gule kullanin.
Biz de cocuk magazalarina gidince elimiz durmuyor. 370 harcadik bu hafta sonu. Cok yakisti ama hepsi minigime

Ben hic dertli degilim hamdolsun. Esimin ailesini cok seviyorum. Hepsi o kadar dusunceli ve sevgi dolu ki. Kendi kizlari&kardesleri olsam ancak bu kadar sevilirdim. Rabbim eksik etmesin buyuklerimizi basimizdan.

neler aldın canım
yeni görüyorum kusura bakma hafta sonu telden girince net cekti cekmedi gözümden kaçmış..

hayatın kaynağı , kendimi durduracak değilim 1-2, ve biraz da çocuk kitapları aldım.. arada cocuk kitabı okumak keyif veriyor bana. ve o alanda da şimdiden kitaplığımda arşiv olsun istiyorum açıkçası.

Gunaydin arkadaslar ogretmen olanlar ogretmenler gununuz kutlu olsun :)
ben hala gribim oksuruk ve burun akintim gecmedi aksam eltimin disi agrimis dun kaynim aradi gotur doktora diye sabh aradi 8de gel sen kizin yaninda dur yengeni ben gotrcem ded kalktm geldm hastaneye gitmekten iyidir o gelince eve gecicem belki kahvaltiya kal derlerse kalirim eve gecincede lahana dolmasi yapicam tarhana corbasi bide salata tamam
Optum kizlar gribim sizede bulassin : ) :)yegenim uyandi simdi allahtan bebek degil 6yasinda uslu bi kiz :) benide annesi kadae sever :)

günaydınn kızlarr nasılsınız bu gün ?ben biraz üzgün biraz yorgunum haftasonu bi vefat haberi aldık bekleniyordu ama genç olduğu için üzülüyor insan yanlış ilaçtan ihmalden gitti gencecik 40 günlük b ebeği olan bir insan ne kadar ucuz hayat öğretmen olan arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum :)

ayy evet bende çok seviyorum çocuk kitabı okumayı :) okumadıysan küçük prensi oku

rabbim rahmet ve merhamet eylesin ,mekanını cennet eylesin çok üzüldüm

Allah rahmet eylesin.
Kıyamam o bebeğe de.
Mekanı cennet olsun ,ailesine Allah sabır versin.

ayy evet bende çok seviyorum çocuk kitabı okumayı :) okumadıysan küçük prensi oku
okudum o da var kitaplığımda...
sen de okumadıysan Kim Korkar Kırmızı Başlıklı Kızdan kitabını oku derim.

yok canm okumadım okuyayım ilk fırsatta d&r ım geldi zaten bu hafta sonu gitmedim bu hafta içi kesin giderim

Başınız sağolsuni geride kalanlara Allah sabırlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…