Konuştuk kendini mağdur göstermeye çalışıyo. Ben de abin o parayi almayacakti senden sen de zor durumda kaldın bak falan dedim biz de zor durumda kaldık çünkü kızımın altınlardan bozmak zorunda kaldık dedim. O sizin sorununuz dedi kapadı. Sonra da gerçek yüzünü gördüm gibisinden bi msj attı bana. Burda az çok bahsetmiştim onlara yaptığım yardımları vs o yüzden güldüm yani, konuşmayı düşünmüyorumcanım son duurmlar ne alemdeee??
Canım valla üste bile çıkmaya çalışıyo bırak mahçup olmayı. Burda da yazdım az önce oku bak arsizlaricnm ya,ben olsam hayatta açmazdım,umarım akılları başlarına gelmiştir
yaptıkları çok çok ayıp
aynen cnm
en iyisi mantığın sesini dinlemek
Yok canım hiç düşünürler mi ancak zarar versinler ama az kaldı 1 sene sonra çıkacaklar deyip sabretmeye çalışıyorum. Arada da böyle salaklar çıkıyo işte. Hiç demiyor bu kız bize neler yaptı. Hala anneme babama bakıyor diye. Bi de utanmadan msj atmış dün gerçek yüzünü gördüm gibisindensütlü kahvecim bunlar çocuk akıllı mı ya parayı bugün ver yarın al daha doğrusu iste
pesssssssss doğrusu pes
işte insanlarla alışverişin olacakki ne mal olduklarını görebilesin
ayrıca sütlükahvecim sizin evdeki kayınpeder kaynana içlerine dürülürken lahana gibi hiç mi oğullarının sıkıntılarına bir el atmak akıllarından geçmez zararı yok borç olsun
Yok canım hiç düşünürler mi ancak zarar versinler ama az kaldı 1 sene sonra çıkacaklar deyip sabretmeye çalışıyorum. Arada da böyle salaklar çıkıyo işte. Hiç demiyor bu kız bize neler yaptı. Hala anneme babama bakıyor diye. Bi de utanmadan msj atmış dün gerçek yüzünü gördüm gibisinden
canım bir defa çalıştığın işin niteliği de çok önemli rızkımızı kazanırken bütün herşeyden sorguya çekileceğimizi unutmamak adınaGünaydın hanımlar :)
@doubleanne allah acil şifalar versin bebeğin en kısa zamanda evinize döner inşallah. beniğm kardeşlerim ikiz annemin de sütü çok yetmezdi. arttırıcı bitkisel çaylarvarmış ama ne bilmiyorum öyle şeyler içmelisin :)
ya kızlar 2 gündür kafam çok karışık. ben işe yeni başladım demiştim ya 45 gün falan oldu. ama çok da iyi bir marka şarap fabrikası açmış kuzenim seni ona aldırayım ailenle kalırsın falan ded. ben de reddeettim. burada bir düzen kurdum ailemden uzağım özlüyorum ama rahatım da. işimi de çok seviyorum. ayrıca ev ile de sözleşmem var. belirlenen tarihten önce çıkarsam ev için yüklü miktar para ödemem lazm. babam sorun etme kızım ne istiyosan yapalım dedi. ama ben istemek istemiyorum :/ kararsızım yani.
Allahtan hayırlısını diliyorum ayetel kürsi okuyorum. hayırlısını dilemek için hangi duaları okumalıyım ??
canım bir defa çalıştığın işin niteliği de çok önemli rızkımızı kazanırken bütün herşeyden sorguya çekileceğimizi unutmamak adına
zaten şarap üretilen bir yerde çalışmak insana dünyevi ve uhrevi ne kazandırır ,bunun üzerinde öncelikli olarak durup düşünülmeli bence
Dün geç geldim eve kayinvalidemle konuşmadık ama kızının istediğini biliyo sözde kızmış baya. Zerre kadar inanmıyorum samimiyetlerine. Zaten inanirmisin eski halim gibi değil artık surat falan yapmaya başladım. Ewe bişey de almıyorum hep evdekilerden pisiriyorum. Ben de bekleyemicem artık her gün zor gelmeye basladisütlükahvecim kaynana ve kayınpederin kızlarının yaptıklarından haberleri yok mu ya da varsa tepkileri ne oldu ?
ben olsam 1 yıl filan beklemem.... biraz da bu saatten sonra onların da tavırlarına göre kırmadan kapıyı gösteririm ( şöyleki evimi borç harç içinde idare etmeye çalışıyorum ya madden desteğinizi bekliyorum ya da biraz da diğer evladınız ya da evlatlarınız ilgi göstersinler der geçerim , ben üzerime düşeni fazlasıyla yaptığıma inanıyorum vicdanen de çok rahatım bu konuda gibilerinden cümleler kurardım)
biraz da kızları ilgilensin tek mirasçısı senin eşin mi
sen maddi manevi ilgilen sonuç nankörlük edepsizlik her taraftan
teşekkürler canım
Sana gaz vermek istemem ama Yüzsüzlüğün de bu kadarı.... Pesssssss....Varyemez bu arada parayi yetiremiyoruz falan dedim geçenlerde kayinvalideme kadın güldü ya. Allah yardım etsin ne diyim dedi
o sizin sorununuz mu dedi..? ben olsam içiçm sızlardı yeğenimin altınlarının bozulmasına...Konuştuk kendini mağdur göstermeye çalışıyo. Ben de abin o parayi almayacakti senden sen de zor durumda kaldın bak falan dedim biz de zor durumda kaldık çünkü kızımın altınlardan bozmak zorunda kaldık dedim. O sizin sorununuz dedi kapadı. Sonra da gerçek yüzünü gördüm gibisinden bi msj attı bana. Burda az çok bahsetmiştim onlara yaptığım yardımları vs o yüzden güldüm yani, konuşmayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?