BİRİKİMCİ HATUNLAR

canım son duurmlar ne alemdeee??
Konuştuk kendini mağdur göstermeye çalışıyo. Ben de abin o parayi almayacakti senden sen de zor durumda kaldın bak falan dedim biz de zor durumda kaldık çünkü kızımın altınlardan bozmak zorunda kaldık dedim. O sizin sorununuz dedi kapadı. Sonra da gerçek yüzünü gördüm gibisinden bi msj attı bana. Burda az çok bahsetmiştim onlara yaptığım yardımları vs o yüzden güldüm yani, konuşmayı düşünmüyorum

Yok canım hiç düşünürler mi ancak zarar versinler ama az kaldı 1 sene sonra çıkacaklar deyip sabretmeye çalışıyorum. Arada da böyle salaklar çıkıyo işte. Hiç demiyor bu kız bize neler yaptı. Hala anneme babama bakıyor diye. Bi de utanmadan msj atmış dün gerçek yüzünü gördüm gibisinden

Günaydın kızlar
S sutlukawe hayatta yediğimiz her kazık bir Tecrübe aslında. Böyle böyle insanları tanıyoruz malesef. Rabbim sizi daha büyük bir zarardan kurtarmıştır mutlaka. Bundan sonra içşn nasıl diyorsa öyle davramırsın canım.
Ben de şimdi kalktım. Bugün evde yalnızım. Sporum, kitaplarım, dualarım la dolu dolu bir gün geçirmeyi planlıyorum nasipse. Kendime ufak Çaplı bir kahvaltı hazırlayarak başlayayım güne.

sütlükahvecim kaynana ve kayınpederin kızlarının yaptıklarından haberleri yok mu ya da varsa tepkileri ne oldu ?

ben olsam 1 yıl filan beklemem.... biraz da bu saatten sonra onların da tavırlarına göre kırmadan kapıyı gösteririm ( şöyleki evimi borç harç içinde idare etmeye çalışıyorum ya madden desteğinizi bekliyorum ya da biraz da diğer evladınız ya da evlatlarınız ilgi göstersinler der geçerim , ben üzerime düşeni fazlasıyla yaptığıma inanıyorum vicdanen de çok rahatım bu konuda gibilerinden cümleler kurardım)
biraz da kızları ilgilensin tek mirasçısı senin eşin mi
sen maddi manevi ilgilen sonuç nankörlük edepsizlik her taraftan

canım bir defa çalıştığın işin niteliği de çok önemli rızkımızı kazanırken bütün herşeyden sorguya çekileceğimizi unutmamak adına
zaten şarap üretilen bir yerde çalışmak insana dünyevi ve uhrevi ne kazandırır ,bunun üzerinde öncelikli olarak durup düşünülmeli bence

günaydın kızlarr canım çok sıkkın dudağımda kocaman bir uçukla uyandım sabaha sıkıntıdan dolayı

ben hem işin o yönünü düşündüm hem de benm mesleğimde şarap üretimi bana çok artı getirmezdi o yönü de önemli. şu an et sektöründe çalışıyorum-sucuk salam üretimi- benm kariyerime daha çok katlısı olacağından eminim. bi de orada alacağım maaş büyük ihtimalle buradakinden düşük olacaktı. tamam ailemle kalacaktm belki ama ben burada kira fatura gibi eve harcadığımı orada da mutlaka eve harcardım. ailem ev aldı en azndan evin bazı ihtiyaçlarını ben karşılardm. birikim de ypamazdm. annecimle birlikte olunca gezerdik eminim hihi

farmasi bana bi işin hayırlısı ile olması için okuyabileceğim bi kaç dua söyler misin ? ibadet söylenmez de ben her gün evden çıkarken 7 ayetelkürsi 3 ihlas 1 fatiha okuyorum. gece uyumadan da aynı şekilde bu şekilde hayırlısını diliyorum.

D
Dün geç geldim eve kayinvalidemle konuşmadık ama kızının istediğini biliyo sözde kızmış baya. Zerre kadar inanmıyorum samimiyetlerine. Zaten inanirmisin eski halim gibi değil artık surat falan yapmaya başladım. Ewe bişey de almıyorum hep evdekilerden pisiriyorum. Ben de bekleyemicem artık her gün zor gelmeye basladi

SutluKahve sen iyilik yapmaya çalıştıkça insanlar remen üstüne çıkmış yeni okudum detayları görümcennde yaptığı çok büyük saygısızlık yani 3 lira 5 lira mı bu gün al yarın ver daha neler yani

o sizin sorununuz mu dedi..? ben olsam içiçm sızlardı yeğenimin altınlarının bozulmasına...
onun dışında konuşmamak aranıza kötülük girmesi ailenize zarar...
siz de daha temkinli olun inşaallah bi daha borç alcak duruma düşmezsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…