vvaallahi doğru :))Bugün haberlerde gosterdi kızlar Türk kadını altın seviyormus ve her on kişide yedisi altın alıyorMuş
inşaallah inşaallah...40 tl ye kitap aldım netten
Ve inşallah bundan sonra kart kullanmayacağım. Yani bir kere daha depoyu doldururum o kadar.
Benimde var bi kredi kartim ama kullanmıyorum hergün ariyolar kullanin diye zorla kapattiracaklar kartı banaGünaydın hanımlar
Güzel bereketli bol ve hayırlı kazançlı bir hafta olmasını dilerim.
Sahihuban ben usandım taksitlerden. Bu bizim iyi halimiz. Bir ara kartımızda 2200 tl taksidimiz vardı. Bu at 770 var. Bayağı düşürdük. Inşallah bitireceği de. Başka taksit yapmamak hedefimiz.
Alınanları da güle güle kullanın inşallah
Benimde var bi kredi kartim ama kullanmıyorum hergün ariyolar kullanin diye zorla kapattiracaklar kartı bana
Keşke biz de kullanmasak. Aslında biz sıfırlamayı Yada kapatmayı düşünmüyoruz. Daha doğrusu düşünemiyoruz. Sıfırlamak için karttan hiç harcama yapmamak gerek. Bunun için de en azından bşr ay hem kartı Ödeyecek paraya hem de market mazot için nakit paraya ihtiyaç var. Bir ara Karttaki taksit 2200 tl idi. Bu ay kart harcamasını 2250 tl ile sınırladık. Bu bile gelişmedir bizim için. Şu anda 1000 tl hakkımız kaldı. Onu da mümkün olduğunca kullanmayacağızgünaydınlar. ben çok kullanıyorum kredi kartı maalesef. 2 aylık hedefim sıfırlamak bakalım
Günaydın kk da hareketli bu sabah nedense..Günaydın kızlar enerjik gördüm sizi pazartesi pazartesi masallah
Valla topik baya hareketlendi hızına yetisilmiyor, ben de öyle halsizim ki hiç çalışasim sahaya çıkasim yok. Kim çıkar o kadar merdiveni öfGünaydın kk da hareketli bu sabah nedense..
Bir enerji başladık bakalım.
işte burada otokontrol çok önemli.ben kredi kullanıyorum
bir tane kredi kartım var
kartımın hesap kesim tarihinden sonra alışveriş yapar ve her ayın 15 inden sonra zaten otomatik ödemede olduğu için ödenir
bana kartı kullanmanın artısı şu aldığım ürünün parasını 40 gün sonra ödüyorum
ve de alışverişlerimden aldığım puanları arada markette kullanıp geçiyorum o kadar
çık çık ne güzel kilo verirsin. spor olur, hareket olur.Valla topik baya hareketlendi hızına yetisilmiyor, ben de öyle halsizim ki hiç çalışasim sahaya çıkasim yok. Kim çıkar o kadar merdiveni öf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?