- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.126
- 798
Kızlar tesbihat yapalım mı?
Esmaları..
Bir esma belirliyelim mesela 100 bin tane. Okuyan yazar toplaya toplaya gideriz.
Mesela 5000 de kalmış olsun.
Ben 1000 okursam 5000+1000=6000 deriz.
Bir sonraki bunun üstüne koya koya gider.
Sen profesyonel ya da hobi olarak çekim yapıyorsun galiba.günaydın işte bu ;
Orası akıcı oluyor mu?tesbihat topiği var aslında. ordan devam edilebilinir .
hadi gözünaydın canımhayırlı olsun şimdiden
Sen profesyonel ya da hobi olarak çekim yapıyorsun galiba.
Benim de hiç merakım yok fotoğrafçılığa.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...atif-dilek-icin.741562/page-159#post-38064916Orası akıcı oluyor mu?
Topik bazında takip etmek daha kolay olur diye düşündüm.
Bakayım buna da ben topikler arası dağıldığım zaman takip edemiyorum.şuan hobi aşamasında ama hep isterdim ders almak .aşırı meragım ve ilgim var.
bununla bir adım atmış olacagım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...atif-dilek-icin.741562/page-159#post-38064916
burası sürekli devam ediyor ama tabii ne icin cekilecegine de baglı tesbihat
Altın çadırı varmış.altın yükselişte kızlar aldığım altınlar 0,63 kr karda yani 40 tl civarı satsam mı
hahahah yok be canm o kadar param yok bir 63 gr altınım var o kadar bir de onlar 14 ayar ben almıyorum artıkAltın çadırı varmış.
Sen gitseydin ya oraya.
Tam senlikmiş valla.
merhaba hoş geldin.... öncelikle nelre para harcadığını tespit ederek başlayabilirsin daha sonra tespit yaptığında nelerden vazgeçmen gerektiğini nelerin gereksiz olduğunu tespit etmelisin... kumbara yapıp o biriken parayı bir kenarda ayrı biriktir sonra gram altına falan çevirirsin gelirin giderin nedir bi detaylı yazarsan daha çok yardımcı olabilirmmerhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız3 yıl önce bir hesabım vardı şifresini bile unutmuşum yıllardır girmedim farmasi özellikle seni takip eder örnek alırdım hala burda olduguna cok sevindim çok dertliyim çoookk anlatmaya kalksam acırsınız ve para biriktirmem lazım nasıl oalcak bilmiyorum ama kesin kararlıyım. ilk ne yapmalıyım altın hesabım var bir kaç gram aldım ve kumbara da yaptım kendime bakalım hayırlısı
yeni katılanlar açısından mı ?valla bir geldim topike arkamda sürü geldi.
ne bereketli ayağım varmış ya
kzım 4,5 yaşında canım kreşe gdiyo forma olayı da yok kıyafet giyiniyo onun için zor oluyokızın kaç yaşında canım ?
evet.yeni katılanlar açısından mı ?
Benim kızım da normal giyiniyor okula giderken.kzım 4,5 yaşında canım kreşe gdiyo forma olayı da yok kıyafet giyiniyo onun için zor oluyo
yok bu aralar fazla gelen var ama dediğin gibi çok takılmıyorlarevet.
hep mi böyleydi? yani durak gibi burası sanki.
Mesela geyik toikleri böyle değil.
Gerçi gelenlerin bir kısmı görünmüyor yeniden ama ben geldiğimden beri ne kadar çok gelen var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?