BİRİKİMCİ HATUNLAR

tesbihat topiği var aslında. ordan devam edilebilinir .

hadi gözünaydın canım hayırlı olsun şimdiden

Sen profesyonel ya da hobi olarak çekim yapıyorsun galiba.

Benim de hiç merakım yok fotoğrafçılığa.

şuan hobi aşamasında ama hep isterdim ders almak .aşırı meragım ve ilgim var.
bununla bir adım atmış olacagım.

Orası akıcı oluyor mu?

Topik bazında takip etmek daha kolay olur diye düşündüm.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...atif-dilek-icin.741562/page-159#post-38064916
burası sürekli devam ediyor ama tabii ne icin cekilecegine de baglı tesbihat

Günaydın Kızlar benide alın aranıza
kamuda memurum 2040 tl gelirim var. eşim esnaf market manav faturalar ve apartman yakacak ve aidatlarını o öder. 870 tl araba kredim (3 yıllık çektim daha 3 ay ödendi) 550 tl bakıcı parası 200 tl kk taksidi var aylık 100 tl benzin giderim var ve 7 gr altınım var bankada. her ay 100 tl koymayı hedefliyorum . biriktirip araba kredim bittikten sonra evimin içine tadilat yaptırmak istiyorum.

altın yükselişte kızlar aldığım altınlar 0,63 kr karda yani 40 tl civarı satsam mı

merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız 3 yıl önce bir hesabım vardı şifresini bile unutmuşum yıllardır girmedim farmasi özellikle seni takip eder örnek alırdım hala burda olduguna cok sevindim çok dertliyim çoookk anlatmaya kalksam acırsınız ve para biriktirmem lazım nasıl oalcak bilmiyorum ama kesin kararlıyım. ilk ne yapmalıyım altın hesabım var bir kaç gram aldım ve kumbara da yaptım kendime bakalım hayırlısı

merhaba hoş geldin.... öncelikle nelre para harcadığını tespit ederek başlayabilirsin daha sonra tespit yaptığında nelerden vazgeçmen gerektiğini nelerin gereksiz olduğunu tespit etmelisin... kumbara yapıp o biriken parayı bir kenarda ayrı biriktir sonra gram altına falan çevirirsin gelirin giderin nedir bi detaylı yazarsan daha çok yardımcı olabilirm

Kızlar merhaba, ben de size katılmak istiyorum. birikim konusunda fena değilimdir. bes ve birikimli vadeli hesap şu an için kullandığım argümanlar, biraz da ayrıca bir TL biriktirmek istiyorum. ayda 100 tl hedefim için şu an yeterli görünüyor, fazlası olursa da hayır demem yani:)

bereketli olsun hepimizinki..

kzım 4,5 yaşında canım kreşe gdiyo forma olayı da yok kıyafet giyiniyo onun için zor oluyo
Benim kızım da normal giyiniyor okula giderken.
İnsanlar gerçekten ciddi para veriyor çocuk kıyafetlerine.
Hatta geçen Mango'ya gittim çocuk kısmı açılmıştı onun bir süre önce. Yani minik minik şeyler o kadar pahalı ki. İnsanlar çocuklarına buradan alıyorsa merak ediyorum gelirlerini. Biz ortalama yerlerden alıyoruz.

Sanırım sınıftaki herkes bizim gibi, herkes birbirinden göre göre..çocuk ezilmesin diye.

evet.
hep mi böyleydi? yani durak gibi burası sanki.
Mesela geyik toikleri böyle değil.
Gerçi gelenlerin bir kısmı görünmüyor yeniden ama ben geldiğimden beri ne kadar çok gelen var.
yok bu aralar fazla gelen var ama dediğin gibi çok takılmıyorlar
birikim yapmak herkesin harcı değil o yüzden bi bakıp çıkan da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…