BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ben şunu merak ediyorum. Marka kısıtlaması yaparak ekonomi yapıyor musunuz?
YA da ne bileyim mesela yumuşatıcıyı hayatınızdan çıkararak olmazsa olmaz değil ya.. bu tür şeyler var mı?

YA da ne bileyim mesela yumuşatıcıyı hayatınızdan çıkararak olmazsa olmaz değil ya.. bu tür şeyler var mı?

yumuşatıcıyı eskiden yarıyarıya sulandırırdım lakin şimdi aynen 1 kapak koyup geçiyorum
eskiden bulaşık makinasına parlatıcı yerine elma sirkesi koyuyordum onu da bıraktım bulaşıklar mat görünümlü çıkmaya başladılar..
mesela bazı markaların indirimde olduğunu yakaladığım an alıyorum bulaşık makinası tabletinde olduğu gibi
benim bazı ürünlerin birim fiyatına koyduğum kota vardır
örneğin bulaşık makinasının tablet fiyatı 0.18 - 0.20 kuruşu geçmemelidir
sıvı çamaşır deterjanında birim fiyat 3.5 tl civarında olmalıdır
toz deterjanda kg fiyatı 3 tl nin altında olmalıdır ideali 2.5 tl ve altı gibi

kaşar peynirinin kg fiyatı en fazla 18 tl civarında olmalı gibi
Ayçiçek yağının lt fiyatı 4 tl yi geçmemeli
zeytinyağının lt fiyatı 12 tl yi geçmemeli
bunlara dikkat ederim

evet bazen o puanlar işe yarayabiliyor. kart kesimine bir iki varken mazot bitmek üzereydi. puanlar aldık. kart kesilinceye kadar idare etti. öneli olan abartmamak. nşallah bundan sona başaracağız.

yer sildiğimiz fabuloso gibi ürünlerde marka aramam. ağıt havlu ve tuvalet kağıdında hatta peçete de çok kötü olmayan orta markaları almaya çalışırım. bu ay a101 e gittim. pek çok üründe daha önce kullandığım markaları bulamadığım için farklı şeyler aldım. bakalım nasıl çıkacaklar.

Farmasi bence yine koyduğun limitler çok iyi.Yani iyi markaları bu fiyata rahatlıkla alabilirsin.

Benim mesela zeytinyağı takıntım var. Onu da maalesef Migros’un kampanyalarında stok yapıyorum.

Ben de WC kağıdı, havlu peçete türünden şeyleri orta halli alıyorum. Mutfağa giren şeylerde markaya dikkat ediyorum.

Bir de şimdi zehirli mallar çıktı ya insan gerçekten ucuz ve bilinmedik şeyler almaması lazım.

Hayat gerçekten pahalı.

Hoş geldin canımmm.

Bak nasıl işine yarayacak burası.

Kendine göre savurgan olduğun noktalar ne mesela?
internetten alışveriş çok yapıyorum.gerekli gereksiz
birde kızıma çok kıyafet alıyorum
bazen begenmiyor bile aldıklarımı başkasına veriyorum
bunlar dışında normal harcamalrım var yani uç değil
bir tane kredi kartım var düşük limitli öle

kızıma çizme alıcam netten bakıyorum çok uçmuş fiyatlaryaa altı üstü el kadar çizme

Farmasi bence yine koyduğun limitler çok iyi.Yani iyi markaları bu fiyata rahatlıkla alabilirsin.

Benim mesela zeytinyağı takıntım var. Onu da maalesef Migros’un kampanyalarında stok yapıyorum.

canım sıvıyağ örneğin ; bizim yağ ,orkide, yonca ,olin , Oruçoğlu gibi gayette marka olan yağları indirim zamanlarında alıyorum
kaşar peyniri içim , Sütaş çoğunlukla ve de hesaplıya denk getirebiliyorum

dediğin gibi markayı bile indirim zamanında ucuza alıp geçiyorum sadece biraz takip işi
yumuşatıcı olarak vernel, bingo, mintax abc vs kullanıyorum indirimde yakaladığımı alıyorum

kızın kaç yaşında canım ?

ben internetten hiçbir şey almıyorum. Yeni yeni bu olay çıkmaya başladığı sırada bir iki denemem oldu de orijinal değildi gelen ürünler. İade ettim, kartıma yansımasını bekledim vs vs. Daha sorunlu bir site de olabilirdi.

Ben bakıp,deneyip öyle alıyorum. Hem masa başı çalışınca bu ciddi bir tuzak olabiliyor.

Ben de kızıma kıyafet çok alıyorum maalesef. Okula gittiği için özenmesini istemiyorum ama bununda sonu yok yani. Çocuğun hedeflerini yok ediyoruz işte.

Kızlar tesbihat yapalım mı?

Esmaları..

Bir esma belirliyelim mesela 100 bin tane. Okuyan yazar toplaya toplaya gideriz.

Mesela 5000 de kalmış olsun.

Ben 1000 okursam 5000+1000=6000 deriz.

Bir sonraki bunun üstüne koya koya gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…