Ben şunu merak ediyorum. Marka kısıtlaması yaparak ekonomi yapıyor musunuz?
YA da ne bileyim mesela yumuşatıcıyı hayatınızdan çıkararak olmazsa olmaz değil ya.. bu tür şeyler var mı?
evet bazen o puanlar işe yarayabiliyor. kart kesimine bir iki varken mazot bitmek üzereydi. puanlar aldık. kart kesilinceye kadar idare etti. öneli olan abartmamak. nşallah bundan sona başaracağız.ben kredi kullanıyorum
bir tane kredi kartım var
kartımın hesap kesim tarihinden sonra alışveriş yapar ve her ayın 15 inden sonra zaten otomatik ödemede olduğu için ödenir
bana kartı kullanmanın artısı şu aldığım ürünün parasını 40 gün sonra ödüyorum
ve de alışverişlerimden aldığım puanları arada markette kullanıp geçiyorum o kadar
Ben şunu merak ediyorum. Marka kısıtlaması yaparak ekonomi yapıyor musunuz?
YA da ne bileyim mesela yumuşatıcıyı hayatınızdan çıkararak olmazsa olmaz değil ya.. bu tür şeyler var mı?
Şantiye evet 47 katlı bina daha asansör kurulmadi, kilo vermem lazim zaten inşallah ise yararçık çık ne güzel kilo verirsin. spor olur, hareket olur.
ne sahası şantiye falan mı?
Hoş geldin canımmm.MERHABALAR bugün itibari ile bende birikim yapmak istiyorum bana neler önerirsiniz neleri kısmam lazım.
Farmasi bence yine koyduğun limitler çok iyi.Yani iyi markaları bu fiyata rahatlıkla alabilirsin.yumuşatıcıyı eskiden yarıyarıya sulandırırdım lakin şimdi aynen 1 kapak koyup geçiyorum
eskiden bulaşık makinasına parlatıcı yerine elma sirkesi koyuyordum onu da bıraktım bulaşıklar mat görünümlü çıkmaya başladılar..
mesela bazı markaların indirimde olduğunu yakaladığım an alıyorum bulaşık makinası tabletinde olduğu gibi
benim bazı ürünlerin birim fiyatına koyduğum kota vardır
örneğin bulaşık makinasının tablet fiyatı 0.18 - 0.20 kuruşu geçmemelidir
sıvı çamaşır deterjanında birim fiyat 3.5 tl civarında olmalıdır
toz deterjanda kg fiyatı 3 tl nin altında olmalıdır ideali 2.5 tl ve altı gibi
kaşar peynirinin kg fiyatı en fazla 18 tl civarında olmalı gibi
Ayçiçek yağının lt fiyatı 4 tl yi geçmemeli
zeytinyağının lt fiyatı 12 tl yi geçmemeli
bunlara dikkat ederim
Ben de WC kağıdı, havlu peçete türünden şeyleri orta halli alıyorum. Mutfağa giren şeylerde markaya dikkat ediyorum.evet bazen o puanlar işe yarayabiliyor. kart kesimine bir iki varken mazot bitmek üzereydi. puanlar aldık. kart kesilinceye kadar idare etti. öneli olan abartmamak. nşallah bundan sona başaracağız.
yer sildiğimiz fabuloso gibi ürünlerde marka aramam. ağıt havlu ve tuvalet kağıdında hatta peçete de çok kötü olmayan orta markaları almaya çalışırım. bu ay a101 e gittim. pek çok üründe daha önce kullandığım markaları bulamadığım için farklı şeyler aldım. bakalım nasıl çıkacaklar.
internetten alışveriş çok yapıyorum.gerekli gereksizHoş geldin canımmm.
Bak nasıl işine yarayacak burası.
Kendine göre savurgan olduğun noktalar ne mesela?
Farmasi bence yine koyduğun limitler çok iyi.Yani iyi markaları bu fiyata rahatlıkla alabilirsin.
Benim mesela zeytinyağı takıntım var. Onu da maalesef Migros’un kampanyalarında stok yapıyorum.
internetten alışveriş çok yapıyorum.gerekli gereksiz
birde kızıma çok kıyafet alıyorum
bazen begenmiyor bile aldıklarımı başkasına veriyorum
bunlar dışında normal harcamalrım var yani uç değil
bir tane kredi kartım var düşük limitli öle
hadi gözünaydın canımGüNAydınlar herkese hayırlı haftalar
istediğim foto mak.. yılbaşı indiriminde nasipse bu hafta alacağım..
ben internetten hiçbir şey almıyorum. Yeni yeni bu olay çıkmaya başladığı sırada bir iki denemem oldu de orijinal değildi gelen ürünler. İade ettim, kartıma yansımasını bekledim vs vs. Daha sorunlu bir site de olabilirdi.internetten alışveriş çok yapıyorum.gerekli gereksiz
birde kızıma çok kıyafet alıyorum
bazen begenmiyor bile aldıklarımı başkasına veriyorum
bunlar dışında normal harcamalrım var yani uç değil
bir tane kredi kartım var düşük limitli öle
Günaydın..GüNAydınlar herkese hayırlı haftalar
istediğim foto mak.. yılbaşı indiriminde nasipse bu hafta alacağım..
teşekkür ederim farmasi..hadi gözünaydın canımhayırlı olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?