benim senin kadar vaktim olsa ben de girerdim zevki bir şey.kızlaarrrrr geçennn 86,26 dan aldığım altınları 87,07 den sattım 51,03 tl kar Allah bin bereket versin sevdim ben bu işi
canm benm de çok vaktim yok açıkçası öğlen arasına denk geldi toplantıdan çıkıp bir bakayım dedim iyi oldu valla baya zevkli batma riskide yok eğlenceli valla bankaya koysan 1 yılda vermez o parayı kiiii ben o faiz işine karşıyım hiç yatırmadım şimdiye kadarbenim senin kadar vaktim olsa ben de girerdim zevki bir şey.
damlaya damlaya göl olur misali.
Ben kredi kartı yerine nakit kart kullanıyorum hem ondada puan bırikıyor üstelik faiz ödeme zorunlulugum da olmuyor kartta varsa harciyorumben kredi kullanıyorum
bir tane kredi kartım var
kartımın hesap kesim tarihinden sonra alışveriş yapar ve her ayın 15 inden sonra zaten otomatik ödemede olduğu için ödenir
bana kartı kullanmanın artısı şu aldığım ürünün parasını 40 gün sonra ödüyorum
ve de alışverişlerimden aldığım puanları arada markette kullanıp geçiyorum o kadar
zaman açısından şöyle ben Organize sanayideyim. yani merkeze gitmem mümkün değil..canm benm de çok vaktim yok açıkçası öğlen arasına denk geldi toplantıdan çıkıp bir bakayım dedim iyi oldu valla baya zevkli batma riskide yok eğlenceli valla bankaya koysan 1 yılda vermez o parayı kiiii ben o faiz işine karşıyım hiç yatırmadım şimdiye kadar
canm bende senn gibiyim yaşadığım yere 70 km...internetten al sat yapıyorum şubeden değil ki ekrandan yanizaman açısından şöyle ben Organize sanayideyim. yani merkeze gitmem mümkün değil..
sen yemek arası bile halledebiliyorsun ne güzel.
aaaaa. bu da iyi be..canm bende senn gibiyim yaşadığım yere 70 km...internetten al sat yapıyorum şubeden değil ki ekrandan yani
Banka hesabındaki altınlar için internetten alım-satım yapabiliyorsunuz, daha pratik aslında bence..zaman açısından şöyle ben Organize sanayideyim. yani merkeze gitmem mümkün değil..
konut kredilerinin faizleri daha uygun olur, banka ismi vermeyeyim ama peşinat kısmı için ayrıca paraya ihtiyacınız yoksa tamamını konut çekmenizi tavsiye ederim.aaaaa. bu da iyi be..
Ben de bankada altın hesabı sevmiyorum.
şu an bir ev alma projemiz var bizim. o olursa kredi çekeceğiz bir miktar, aylık elimde kalan için senin gibi yapabilirim o zaman.
Hangi bankanın kredisi uygun ki?
Bir de bir miktar paramız var bir miktar çekeceğiz.
Ev benim üstüme olacak ama eşim kredi çekecek benim zamanım yok git gel.
Bu durumda ev onun üstüne mi olur ki öyle diye biliyorum.
Hangi bankanın faizleri düşük acaba?
Ev kredisi? Tüketici kredisi??
ben hep sıcak para ve sıcak altın seviyorum. altını da sanala bulaştırıdılar ya daha ısınamadım o olaya.Banka hesabındaki altınlar için internetten alım-satım yapabiliyorsunuz, daha pratik aslında bence..
yılda kümülatif bakınca gerçekten hem eğlenceli olabilir hem de karlı.Kalemero bereketli olsun canım..
bende bir 50 gramlara gelebilsem bende al sata baslayacagım inşallah..
ciddi kar edilebilinir.
kzım 4,5 yaşında canım kreşe gdiyo forma olayı da yok kıyafet giyiniyo onun için zor oluyo
Allah bereket versin canımkızlaarrrrr geçennn 86,26 dan aldığım altınları 87,07 den sattım 51,03 tl kar Allah bin bereket versin sevdim ben bu işi
nakit kart nedir canım ?Ben kredi kartı yerine nakit kart kullanıyorum hem ondada puan bırikıyor üstelik faiz ödeme zorunlulugum da olmuyor kartta varsa harciyorum
internetten al-sat yapıyoruz canımzaman açısından şöyle ben Organize sanayideyim. yani merkeze gitmem mümkün değil..
galiba krediyi kim çekiyorsa ev onun üzerine oluraaaaa. bu da iyi be..
şu an bir ev alma projemiz var bizim. o olursa kredi çekeceğiz bir miktar, aylık elimde kalan için senin gibi yapabilirim o zaman.
merhaba benim kızımda 1. sınıf ve okulda forma yok sivil gidiyor lcwdan alıyorum bende daha uygun oluyor.kzım 4,5 yaşında canım kreşe gdiyo forma olayı da yok kıyafet giyiniyo onun için zor oluyo
ipek hanım halk ziraat ve vakıf bankaların kredileri diğerlerine nazaran daha uygun oluyor bakmanızı öneririmaaaaa. bu da iyi be..
gözünaydın canım :)GüNAydınlar herkese hayırlı haftalar
istediğim foto mak.. yılbaşı indiriminde nasipse bu hafta alacağım..
o şekilde alındığına inamıyorum canım ya o zamna tek düze yıyecek ucuz şeyler et yok mesela temızlık ürünü desen kıyafet ve sosyal hayat desen öyle yoksa mumkun değil 2 çocukla ve tek maaşlaIyi akşamlar kızlar hayırlı kazançlar bol birikimler .. Bugün uzun zamandır gormedigim bi arkadaşlar görüştüm eşi çalışıyo tek maaşla borcsuz ev almışlar iki de çocukları var maşallah dedim çok tasarruflu bi kadın tabakta kalan üç tane makarnayi strecleyip dolaba koyar mutfağından hic bişey çöpe gitmez benim diyo takdir ettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?