- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.126
- 798
en mantıklısını yapmışsın, boşver borçla o uğraşsın, borçla uğraşmanın siniri stresi daha kötü. sen de dediğin gibi elinden geldiğince biriktirirsin, kafan biraz daha rahat olur hem.ah ah cektiklerimi anlatsam aglarsın daha cogunu yazmıyorum bilekaç kez denedim hesaplar onda oldugu sürece bi halt olmuyor en iyisi tüm borcu ona yıkıp kendi maaşımla bir şeyler yapmak baska carem yok çünkü ondan gizli yaklasık 10 gr altınım var 130.000 borcun yanında lafı bile olmaz ama olsun beyfendi çalışssın ödesin borcları zaten banka otomatik kesiyor iyi olacak böyle inşallah ben de biraz nefes alırım cok bunaldım cok saçlarım dökülüyor sıkıntıdan stresten
çok teşekkürler güzel düşüncelerin içinvalla ben bile hatırlamıyorum ne vardı boş ver gitsin :) sen hala aynısın ya o kontrollü idealist tutumlu kadın hastayım sana farmasi idolümsün :)
teşekkürler canımNakit Kart bankamatik kartım cnm maaş kartm
güle güle kullansın senin de kesene bereketMerhaba kızlar
banusultan çok geçmiş olsun canım. Aman kendime dikkat et. Sana faceden mesaj attım tatlım
K kalemero güle güle kullan. Çok güzelmiş montun.
Benim de dün aldığım kek kalıplarını yardımcımız çok beğenmiş. Telefonda sordu nerden aldın diye. Eve gelirken ona da aldım. Güle güle kullansın inşallah. evimi çocuğumu emanet ediyorum ona.
Elektrikfatırası 110 tl gelmiş bu ay.
Ayyyy canım çok teşekkğr ederim.
Inşallah canım. Âmin....çok teşekkürler güzel düşüncelerin için
teşekkürler canım
güle güle kullansın senin de kesene bereket
Günaydınlar herkese
dün buraya da aralıksız yağdı. yarım saatte gittiğim eve trafik yüzünden 1,5 saatte gittim.Allahtan İzmir'e kar falan yağmıyor ,yağsa demek ki yolda mahzur kalcaz
her sene aynı çilekeş anlamıyorum ben ya. sadece yağmur yağıyor ona göre yap alt yapını trafigini ayarla.Rezillik yaşıyoruz başka birşey değil.
evet canım o yagmuru ben de yedim bu arada ben bornovada oturuyorum :) memnun oldum tanıştıgımıza
Günaydın kızlar ,
dün iş yerinde günümüz vardı parasız yemek günü,
akşam üstü burada yiyince evde yemedim ben gidene kadar oglumla babası yemeklerı yemişlerdi ,
biraz kahve filan içtim daha sonra buzluktaki bütün etlerimi cıkarmıştım eşim doğradı ben onları pişirdim kendi sularında.
daha sonra yemeklere atmak için veya etli pilav için buzdolabı poşetlerine cok az olmamak kaydıyla koydum yaklaşık 7 poşet çıktı
hafta sonuda fasulye ve nohut kaynatmıstım
vbarbunya vardı aynı sekılde
bezelyede
pişmeye hazır bısıler var yanı iyi oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?