BİRİKİMCİ HATUNLAR

ben mi çok yoğnum yaa.. sizlerin maşallahi var hem çalışıp hem burayı takip edebiliyorsunuz

ah ah cektiklerimi anlatsam aglarsın daha cogunu yazmıyorum bile kaç kez denedim hesaplar onda oldugu sürece bi halt olmuyor en iyisi tüm borcu ona yıkıp kendi maaşımla bir şeyler yapmak baska carem yok çünkü ondan gizli yaklasık 10 gr altınım var 130.000 borcun yanında lafı bile olmaz ama olsun beyfendi çalışssın ödesin borcları zaten banka otomatik kesiyor iyi olacak böyle inşallah ben de biraz nefes alırım cok bunaldım cok saçlarım dökülüyor sıkıntıdan stresten

kalemerocum güle güle kullan
ben deri ceketi çok severdim kapanınca artık giymiyorum kalçamdan yukarda kalan giysiler
aldığım deri ceketler elde kaldı
gün onu gerektirdi onu giydim şimdi böyle
çok saol canm
yani öyle tabi şartlar neyse ona uyum şart

yazık size.huy işte,kimi plan yapar kimi günlük yaşar.
ortada çocuk olunca kimsenin keyfi davranma hakkı yok,haklısınız.

farmasi hoş geldin nasılsın iyisin inşallah :) seni gördüğüme cok sevindim 3 yıl önce yine böyle bir topikte yarenlk ederdik hatırlamazsn o zman ben hamileydim her ay bir ceyrek falan alıyorduk :) hey gidi günler yaa

selamlar herkese.2 gündür yatıyorum belimden.şükür bugün kalktım biraz.sizler de iyisinizdir inşallah.

canım Allah şifanı versin

merhaba canım kusura bakma hatırlayamadım
rumuzun aynı mıydı farklı mıydı ?

yazık size.huy işte,kimi plan yapar kimi günlük yaşar.
ortada çocuk olunca kimsenin keyfi davranma hakkı yok,haklısınız.

malesef işte aile ne kadar önemli cocuk yetiştirmek gercekten zor babası batakçı deiğimiz tiplerden hep bi icrada hep bi rezillk annesi garibim ev hanımı bi kuruş parası yok hesap kitap bilmez öyle bir ailede yetişince eşimden de cok şey beklememk lazım 6 yılda ancak bu kadar oldu evine cocuguna düşkün ama savurgan işte ama kızım onun gibi olmasın diye elimden geleni yapıyorum 3 yasında kumbra yaptım eşimi yola getircem bundan sonra zırnık yok çalışsın ödesin kalanıyla da idare etsin. benden bu kadar 6 yıldr maaşımı verdm bileziklerm her şeyim ne oldu hiç hala borcun içindeyiz bu sefer kararlıyım.. lütfen siz de bana yardım edin

f

farklıydı cerenim di galiba hamileydm kızım olursa ceren koyarım diyordum öykü koydum :) 3 yıl oldu unutman normal
ceren hatırladım sanırım profilde sarışın bir kız çocuğu mu vardı yoksa yanlış mı hatırlıyorum ?

banusultan geçmiş olsun canım
K kalemero çok güzelmiş cnm montun güle güle giy,herkesin bütçesine göre oluyor harcaması,sen yine biriktirmeye de çalışıyorsun,bu yolda devam :)
TOPUK TIKIRTISI hoşgeldin cnm evet artık dizginleri ele almanın zamanı gelmiş,taktiğin güzelmiş cnm eşin borçlara baksın sen birikimleri ayarlarsın

çok saol canm valla uzun zaandır hiç bişey almıyordum ufak tefek şeyler dışında tabi canm ben 3 ayda güzel bir birikim yaptım

Nakit Kart bankamatik kartım cnm maaş kartm

Merhaba kızlar
banusultan çok geçmiş olsun canım. Aman kendime dikkat et. Sana faceden mesaj attım tatlım
K kalemero güle güle kullan. Çok güzelmiş montun.

Benim de dün aldığım kek kalıplarını yardımcımız çok beğenmiş. Telefonda sordu nerden aldın diye. Eve gelirken ona da aldım. Güle güle kullansın inşallah. evimi çocuğumu emanet ediyorum ona.

Elektrikfatırası 110 tl gelmiş bu ay.

banusultan çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin. soguklar geldi benim de boynum başladı ağrımaya.

K kalemero güle güle giy canım.. Ben olsam desanın indirimini takip ederdim. şuan sezon diye belli ki fiyatı yüksek.
ayrıca bir arkadaşımızın yaptıgı yoruma ben bile üzüldüm yani. Çok sert ve acımasızca.

Herkes bütçesine göre alıyor harcama yapıyor.. Belki arkadasım maaşına göre o ceket normal.
senin maaşına göre 200-300 e tekabül eder. kıyaslama yapılacaksa.

O yüzden kırıcı olmaya gerek yok.

Kalemero bekarsın iyi kazanıyorsun. Öncekilere göre az harcama yapıyorsun ama biraz daha törpüleyeceğine inanıyorum kendini.
Bekarken çeşme oluk oluk akarken ne kadar biriktirebildiğin çok önemli. İlerde evlilik sorumluluk vs daha farklı olabilir herşey. İmkanın varsa bir ev kredisine bile girebilirsin aslında.
Çünkü özel sektör ne de olsa.Ve yaş da geçmeye başlayınca zor gelir bazı şeyler ilerde.

Ben de bu hafta sonu hep tüketim yaptım ama ihtiyacım vardı. Çünkü sık sık bir yere kadar oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…