- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
Günaydın hanımlar :) memur arkadaşların maaşları hayırlı olsun güzel birikimler yapsınlar inşallah, benim de maaş yatmış ama malum borclar cok kredileri gönderdim kalan 1000 liranın hepsini kredi kartına atacaktım ki içimden bi ses dur dedi ufak bir kırpma yaptım 250 tl attım diğer hesaba aslında ocakta baslayacaktım ama bu ay da azcık atayım dedim :) iyi ce birikim canavarı oldum. Kızlar dua edin bize, bugün eşim kredi cekecek tüm parça pincik borçları kapatacak, kartları sıfırlıcak ve hesapları bana teslim edecek hakkımızda hayırlısı inşallah. Sabah eşimden de harçlık aldım 30 tl onu da attım kumbaraya nasıl olsa iş yerinde yemek cıkıyor lazım olursa ordan alırım
herbikese günaydın birikimci hatunlar.
şimdi bu ctesi Migros'a gitmedim. Yağ kampanyası pazarmış.
Pazar gittim. Aldıklarımı teker teker hesaplayarak sepete koydum. İhtiyacım olmayan bir şeyi almadım. Bravo bana.
Bugün kredi kartımın hesap kesimi. Bir noktada duralım demiştik eşimle. Yanımızda 42 TL vardı nakit, onu verdik 58 tl tutarın. Gerisini kartla çektik.
Eski ben olsaydım hesapsızca alırdım ucuzmuş diye.
Artık lazım olmayan bir şeyi almıyorum.
senden ödünç altın mı almıştı pek anlamadım da şekerimeşimle mal alımına girmiştim ( polyester)
aradan 4-5 ay geçti malın bir kısmı satıldı bir kısmı duruyor
arada sıkıştırıyorum ne zaman ödeme yapacaksınız diye
altın düştü çıktı belki tekrar düşecek vs diyorum
o da malı zararına satmak istemiyoruz çekler de firma adına geliyor sana versek bozduramazsın diyor
ama sana senin hesabında olan 63 gram altını vererek ilk ödemeyi yapmış olalım dedi haftasonu( eşim bana daha önceden bir miktar para vermişti bana da altın alıp satıver diye )
Günaydın hanımlar :) memur arkadaşların maaşları hayırlı olsun güzel birikimler yapsınlar inşallah, benim de maaş yatmış ama malum borclar cok kredileri gönderdim kalan 1000 liranın hepsini kredi kartına atacaktım ki içimden bi ses dur dedi ufak bir kırpma yaptım 250 tl attım diğer hesaba aslında ocakta baslayacaktım ama bu ay da azcık atayım dedim :) iyi ce birikim canavarı oldum. Kızlar dua edin bize, bugün eşim kredi cekecek tüm parça pincik borçları kapatacak, kartları sıfırlıcak ve hesapları bana teslim edecek hakkımızda hayırlısı inşallah. Sabah eşimden de harçlık aldım 30 tl onu da attım kumbaraya nasıl olsa iş yerinde yemek cıkıyor lazım olursa ordan alırım
biz pazar günü uğradık migrosa. omo renkliler iin 36 yıkama deterjan aldım hemde bir alana bir bedava 27 gibi birşey tuttu. birkaç daha ihtiyacımızı alınca kasada isterseniz 4 lt ayçiçek yağı 7 lira dedi.herbikese günaydın birikimci hatunlar.
şimdi bu ctesi Migros'a gitmedim. Yağ kampanyası pazarmış.
Pazar gittim. Aldıklarımı teker teker hesaplayarak sepete koydum. İhtiyacım olmayan bir şeyi almadım. Bravo bana.
Bugün kredi kartımın hesap kesimi. Bir noktada duralım demiştik eşimle. Yanımızda 42 TL vardı nakit, onu verdik 58 tl tutarın. Gerisini kartla çektik.
Eski ben olsaydım hesapsızca alırdım ucuzmuş diye.
Artık lazım olmayan bir şeyi almıyorum.
senden ödünç altın mı almıştı pek anlamadım da şekerim
Ben de hiç kullanmıyorum canım. Komili zeytinyağı kullanıyorum. Bunu pastalara kullanıyorum.biz pazar günü uğradık migrosa. omo renkliler iin 36 yıkama deterjan aldım hemde bir alana bir bedava 27 gibi birşey tuttu. birkaç daha ihtiyacımızı alınca kasada isterseniz 4 lt ayçiçek yağı 7 lira dedi.
aslında hiç ayçiçek yağı kullanmam ama uygun gelince aldım ben de.
neyse yeri gelir heralde...
ya ben zeytinyağının kaynağındayım genlede ev yapımı zeytinyağı alıyorum ama şimdi yeni sıkıldı zeytinler ondan bir kaç litre almıştım marketten. ben keki bile zeytinyağıyla yapıyorum. ama ben napıcam bu ayçiçek yağını bilemedimBen de hiç kullanmıyorum canım. Komili zeytinyağı kullanıyorum. Bunu pastalara kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?