BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın hanımlar
sabah sabah oğlumla azıcık atıştık. onu yemem bunu yemem. aç gitti okula.
bugün bir kadro sınavında jüri üyesiyim. allahım beni doğruluktan ayırmasın inşallah.
suefsan paranın bereketine ben de çok inanıyorum.hayat standarmız artıyor fazla para girince. para azalınca da eski hale dönmek zor oluyor.

Günaydın hanımlar :) memur arkadaşların maaşları hayırlı olsun güzel birikimler yapsınlar inşallah, benim de maaş yatmış ama malum borclar cok kredileri gönderdim kalan 1000 liranın hepsini kredi kartına atacaktım ki içimden bi ses dur dedi ufak bir kırpma yaptım 250 tl attım diğer hesaba aslında ocakta baslayacaktım ama bu ay da azcık atayım dedim :) iyi ce birikim canavarı oldum. Kızlar dua edin bize, bugün eşim kredi cekecek tüm parça pincik borçları kapatacak, kartları sıfırlıcak ve hesapları bana teslim edecek hakkımızda hayırlısı inşallah. Sabah eşimden de harçlık aldım 30 tl onu da attım kumbaraya nasıl olsa iş yerinde yemek cıkıyor lazım olursa ordan alırım

herbikese günaydın birikimci hatunlar.
şimdi bu ctesi Migros'a gitmedim. Yağ kampanyası pazarmış.
Pazar gittim. Aldıklarımı teker teker hesaplayarak sepete koydum. İhtiyacım olmayan bir şeyi almadım. Bravo bana.
Bugün kredi kartımın hesap kesimi. Bir noktada duralım demiştik eşimle. Yanımızda 42 TL vardı nakit, onu verdik 58 tl tutarın. Gerisini kartla çektik.
Eski ben olsaydım hesapsızca alırdım ucuzmuş diye.
Artık lazım olmayan bir şeyi almıyorum.

haydi hakkınızda hayırlısı canım Allah yardımcınız olsun

bu şekilde davranman birikim yapmanın özüdür canım tebrikler

eşimle mal alımına girmiştim ( polyester)
aradan 4-5 ay geçti malın bir kısmı satıldı bir kısmı duruyor
arada sıkıştırıyorum ne zaman ödeme yapacaksınız diye
altın düştü çıktı belki tekrar düşecek vs diyorum
o da malı zararına satmak istemiyoruz çekler de firma adına geliyor sana versek bozduramazsın diyor

ama sana senin hesabında olan 63 gram altını vererek ilk ödemeyi yapmış olalım dedi haftasonu ( eşim bana daha önceden bir miktar para vermişti bana da altın alıp satıver diye )

senden ödünç altın mı almıştı pek anlamadım da şekerim

TOPUK TIKIRTISI inşallah geriye dönüp bakmayacağınız güzel bir ödeme planı yapıp kurulursunuz bunların hepsinden

biz pazar günü uğradık migrosa. omo renkliler iin 36 yıkama deterjan aldım hemde bir alana bir bedava 27 gibi birşey tuttu. birkaç daha ihtiyacımızı alınca kasada isterseniz 4 lt ayçiçek yağı 7 lira dedi.
aslında hiç ayçiçek yağı kullanmam ama uygun gelince aldım ben de.
neyse yeri gelir heralde...

senden ödünç altın mı almıştı pek anlamadım da şekerim

şöyleki canım

eşim bana para vermişti kendisi için de altın al--sat yapıvermem için

ağustos ayında ortağıyla eşim hammadde( polyester) alacak oldular işletmeye
bana da dediki eşim 3-5 kuruş kazanmak istiyorsan sen de bizimle birlikte mal al dedi ( o zaman altın durgun seyrediyordu)
ben de tamam dedim eşime 50000 tl verdim
sonrası yazdığım gibi oldu
yani eşim bende olan kendi altınıyla bana yapacakları ödemenin bir miktarını ödemiş oldu

Ben de hiç kullanmıyorum canım. Komili zeytinyağı kullanıyorum. Bunu pastalara kullanıyorum.

Ben de hiç kullanmıyorum canım. Komili zeytinyağı kullanıyorum. Bunu pastalara kullanıyorum.
ya ben zeytinyağının kaynağındayım genlede ev yapımı zeytinyağı alıyorum ama şimdi yeni sıkıldı zeytinler ondan bir kaç litre almıştım marketten. ben keki bile zeytinyağıyla yapıyorum. ama ben napıcam bu ayçiçek yağını bilemedim

GÜNAYDIN HANIMLAR, İYİ HAFTALAR HERKESE

ben cuma günü para harcamadım, akşamına eşim dışarı çıkacaktı bari bana da tatlı al dedim, eşime harcattım biraz yani
cumartesi de 60 çektim 10 da yanımda vardı, 20 ye pazar yaptımbu hafta pazar mı ucuzdu bilmiyorum aman maşallah diyeyim
sonra 30 kendime ayırdım, 20 eşime verdim:)

he bir de cumartesi sabah arkadaşlar kahvaltıya gidelim diye ısrar edince kıramadık, 35 tl falan da oraya gitti, pazar sabahı da simit poğaça falan aldım kahvaltıya 6 tl de oraya gitti.

bu sabah cüzdanda 24 tl vardı, bende 20 tl yi kumbaraya attım, 5 tl kumbaradan aldım, 15 atmış oldum yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…