vakıf bankasına sabahtan beri giremiyorum ki.
sabahtan dolar alsaydım şimdi kaç para kardaydım belki.
bu yaptıklarına ne demeli
sen de bendensin.şimdikinin bi kısmını sattım beklemedeyim.sonra zaten yine faizi arttırıp doları baskı altında tutmaya çalışacaklardır.
ben baya yüksekten almıştım zaten. zarar etmeden çıkarmak istiyorum elden
evet canım ya. e napalım zaten bilsek böyle olacağını ne paralar kazanacağız da...ah darkçım ahhhhh
2.29 - 2.30 lu seviyelerden güvenemedim dolara
eğer sabah bütün tl de bekleyen parayla dolar alıp 2.30 tlden şimdi 2.33 tlden satsam 469 tl kar vardı
kızlar altın 90 seviyesini gördüğünde altın alacağım yülselişte olacak bence olmasa da risk almış olacağım alıp bekletirim ne yapayım
yükseliş devam edecek gibibüyük risk:) eğer yükselişte olursa çok pişman olurum sattığıma :)
altının 90 ı geçmesi çok zor.kızlar altın 90 seviyesini gördüğünde altın alacağım yülselişte olacak bence olmasa da risk almış olacağım alıp bekletirim ne yapayım
kızlar altın 90 seviyesini gördüğünde altın alacağım yülselişte olacak bence olmasa da risk almış olacağım alıp bekletirim ne yapayım
valla şimdiye kadar tüm varsayımlar alt üst oldu ne olcağı belli değil bende hislerimle hareket edeceğim bu yüzden 78 seviyesi deniliyordu ama nerdeee altın birden fırladı 93-94 seviyeleri muhtemel görünüyor şu analtının 90 ı geçmesi çok zor.
abd ekonomisi güçleniyor, petrol düşüyor ve bir zaman sonra dolara da merkez bankasından dur işareti geleceğinden yakın zamanda altının değeri çok artmayabilir. tabi dolara merkez bankasından dur gelmezse onsun düşmesine rağmen TL karşısında değer kazanabilir. yani dediğin gibi büyük risk...
yükseliş devam edecek gibi canm bak şu an tekrer 91 seviyesine dayandı banka alışı 90,10 olduben de kalan parçayı satmayı düşünüyorum
aslında bizim ülkede dolar fırladığından böyle oldu yoksa altının onsu 1210 civarlarında dolanıyor..valla şimdiye kadar tüm varsayımlar alt üst oldu ne olcağı belli değil bende hislerimle hareket edeceğim bu yüzden 78 seviyesi deniliyordu ama nerdeee altın birden fırladı 93-94 seviyeleri muhtemel görünüyor şu an
beklemede ol illaki tekrar düşer ama yılbaşı sürecinde yükselişte olur her zaman bende sattığıma pişmanım şimdi satsam 3 katı kar etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?