- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.126
- 798
Bence de 92 gorcek hissediyorum.bence çıkış devam edecek
94 e kadar yolu var çıkacakBence de 92 gorcek hissediyorum.
kızlar hafta sonum yine çok yoğun geçti annemi göz kapağı operasyonu yaptırdım tabii onun bakımı kızımın bakımı hafta sonu işleri falan pertim çıktı.harcamalara gelince eczane muayene derken 100 tl kızımın bezi 52 tl pazar 30 tl ufff çok harcamışım ha bide cuma hastaydım dayanamdım 57 tl hastaneye gittidaha maaş yatmadı 2080 tl de maaşım kızlar rabbim bin bereket versin hepimize inşallah zam alabilirim.
lavin bak eskiye döndüm , konuşmalara baktım
"""Günaydınlar, hayırlı cumalar.
Bugün seminer olduğu için okula gitmedim. Seminerden sonra da taziyeye geçeceğim. Bugun son günü.
Aksilikler üst üste oldu. Dün de eşimin dayısını yoğun bakıma aldılar. Sirozun son aşamasında artık. Allah şifasını versin.""
böyle bir yazışma yapmışsın. ozamanda taziye için başınızsağ olsun dedim. eşinin dayısı içinde geçmiş olsun dedim. ben yanlışmı anladım.
94 e kadar yolu var çıkacak
şuan satsam elimdekileri 50 tl kar olacak.
94 e dek cıkacak ne zaman inecek ?
o da var..
ben çok kararsızım .Bunun ceremesini de çekiyorum.
yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte 3 yıldır şunu gördüm almak için de satmak için fırsatlar her zaman gelir ve gider
bize düşen sabırla aşağı yukarı al-sat noktaları belirleyip ona göre işlem yapmak
yoksa tamamen zirveyi ya da dibi beklemek insanı elindekinden de yapabiliyor
en doğru kararı vermeni dilerim
ben çok kararsızım .Bunun ceremesini de çekiyorum.
aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış.
50 tl kar az bir rakam değil aslında neyin derdini yapıyorum bilmiyorum.Teşekkür ederim.
düzleştirici lazımsa sıfır açılmamış kutu satabilirim..Kizlar ben evli değilim nasipse bu yaz nisanlancam kendime bi tane Çeyiz kolisi yaptım yazma lif havlu falan yapıyorum hem kendime hem disari nişana kadar kolimi doldurmayi planlıyorum hadi hayırlısı
Duzlestirici ve masa Çeyiz setiyle hediye etmişlerdi cnm çok sağoldüzleştirici lazımsa sıfır açılmamış kutu satabilirim..
bana bir destek altın yaparım .
Gorur mu acaba 2,5u dolar?bugun cok ısım vardı bır gıremedım suraya.bi 6200 dolarım var. 2,5 de satabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?