BİRİKİMCİ HATUNLAR

geçmiş olsun canım

tamamen tl deyim

cebe girmeyen kar kar değildir dedim ve 89.54- 89.59 tl lerden alınan parçaları sattım
bugünün hasılatı 153 küsur tl oldu Allah bereket versin

Canım eşimin dayısı da vefat etti. Kuzenle ilgili bir durum yok yani.

haydi JPY yüksel sen de artık hasat mevsimi gelsin

şuan satsam elimdekileri 50 tl kar olacak.
94 e dek cıkacak ne zaman inecek ?
o da var..

yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte 3 yıldır şunu gördüm almak için de satmak için fırsatlar her zaman gelir ve gider
bize düşen sabırla aşağı yukarı al-sat noktaları belirleyip ona göre işlem yapmak
yoksa tamamen zirveyi ya da dibi beklemek insanı elindekinden de yapabiliyor
en doğru kararı vermeni dilerim

ben çok kararsızım .Bunun ceremesini de çekiyorum.
aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış.
50 tl kar az bir rakam değil aslında neyin derdini yapıyorum bilmiyorum.Teşekkür ederim.

Altın öğleden sonra yükselmiş. 95 ten aldığım gramlarımı zarar etmeden tl'ye geçme fırsatı bulmayı umuyorum. Böylece sizler de kar etmiş olacaksınız Hepimiz mutlu olacağız

ben çok kararsızım .Bunun ceremesini de çekiyorum.
aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış.
50 tl kar az bir rakam değil aslında neyin derdini yapıyorum bilmiyorum.Teşekkür ederim.

ben de yıllardır öyle yaptım ama artık bi nebze de olsa akıllandım zira kar cebe girmedikten sonra anlamı kalmıyor
mesela ben sattıktan sonra altın biraz daha yükseldi biraz daha kapanışa doğru satsam 223 tl ye satacaktım
lakin umrumda mı asla nedeni daha da yükselir diye eldeki fırsatı kaçırdığım da çok oldu eksiye düştüğüm yani
o nedenle şimdi daha kararlı davranıyorum az kar + az kar : çok kar diyorum

Kizlar ben evli değilim nasipse bu yaz nisanlancam kendime bi tane Çeyiz kolisi yaptım yazma lif havlu falan yapıyorum hem kendime hem disari nişana kadar kolimi doldurmayi planlıyorum hadi hayırlısı

Kizlar ben evli değilim nasipse bu yaz nisanlancam kendime bi tane Çeyiz kolisi yaptım yazma lif havlu falan yapıyorum hem kendime hem disari nişana kadar kolimi doldurmayi planlıyorum hadi hayırlısı
düzleştirici lazımsa sıfır açılmamış kutu satabilirim..
bana bir destek altın yaparım .

kızlar mrhaba fikir almak için geldim bu ay gün parası bende :) 4bin 500 lira geli. ben koyamadım ama üstüne peki elimde nakit mi bekleteyim altın mı alayım ne yapayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…