buaraad yemegın guzel degıl demısımBir öğün yenecek şekilde yapıyorum canım ben, genelde 1 porsiyon kadar artıyor onu da ertesi gün işe getiriyorum.
ay ben çok severim sebzeyi ve bulguru
kompleks karbonhidrat, glisemik endeks falan çok takıntılı olduğum için
ben hafta sonu gelde birkaç çeşit yapıp dolaba koyuyorum, işte çarşambaya kadar o pişirddiklerim idare ediyor, sonra hafta içi dolarptan haşlanmış fasülye nohut falan çıkarıp bir gün onu yapıyorum. bir gün et, bir gün de balık e bir gün de kesin annemlere gidiyoruz bitti gitti işte
ben böyle olduğumda herkes bilirki kalemero kötü onun dışında hep ışıl ışılımdır.....kalemero bende cok fenayım bugun
sacımı taradım ordum bıraktım
ancak bakım babanına bı dıslerımı fırcaladım o kadar
bu aksam kanal var yanı pansuman yapılacak dısıme umarım cuma gunku gıbı kan fıskırmam ya :S
bence yap okuldan da alıyorlarsa alsınlar ne var bundakızlar bana bi akıl verin ya
mebde görevde yükselme varmış
tekniker olarak başvurmak istiyorum yanlız okulda memurum atanırsam okuldan alırlar diye vazgeçecem sanırım maaşıda 400-500 tl artıyomuş naapsam ya
çocuklar için geçtim okula canımbence yap okuldan da alıyorlarsa alsınlar ne var bunda
o zaman durum karışık kararı eşinle birlikte verebilirsin peki gidiş güzergahı çok mu tersçocuklar için geçtim okula canım
okula getirecek götürecek kimse yok sürekli gelip gidemem 2 sene sonra oğlanda kreşe başlıcak yine sorunlar olcak
o zaman durum karışık kararı eşinle birlikte verebilirsin peki gidiş güzergahı çok mu ters
maaşı cezbetmişti beni açıkçası
başka bahara kaldı
okuldada çok rahatım mesai beşte bitmesine rağmen müdür 4te bazen 3 buçukta gönderiyo eve gidip ev topluyorum yemek yapıyorum oğlanı bakıcıdan alıp zamanımı onlarla ilgilenerek geçiriyorum
kızlar bana bi akıl verin ya
mebde görevde yükselme varmış
tekniker olarak başvurmak istiyorum yanlız okulda memurum atanırsam okuldan alırlar diye vazgeçecem sanırım maaşıda 400-500 tl artıyomuş naapsam ya
hımmm ikiniz de evden götürüyormuşsunuz ama yetmez tabi 2 gün.buaraad yemegın guzel degıl demısım
senınde dıcektım yanı benım dısıme gore degıl pırasamda dahıl tabı buna
bende yedım geldım sımdı.
bende hafta sonundan hep yapım dıyorum yapamıyorum coluk cocuk karısıp kalıyorum acıkcası
ama senın yontemın hep yapmak ıstedıgım ancak ayda 1 hafat yapabıldıgım bişi
bıze her gun 1 cesıt yemek yanı 2 cesıt yemek gıdıyor esımde evden alıyor cunku
haftada2 gun annelere gıdıyoruz
bu hafta gıdecem galıbahımmm ikiniz de evden götürüyormuşsunuz ama yetmez tabi 2 gün.
ama anneye gidip de hazır sofraya oturuvermek büyük rahatlık yaabazen o kadar iyi geliyor ki insana..
oh afiyet olsun..bu hafta gıdecem galıba
bu aksam patates yemegı ve pılav var
tursu neyın yerız oh
ben normalde evde zaten yapamıyorum 6 gıbı kalkıyorum 10 gece gıyınmıs oluyorum evı topluyorum ıste orayı burayı, 45 evden cıkıyorum cıdden cok erkenoh afiyet olsun..
bu arada bugün herkeste var bir darmadumanlık galiba..
bende de ne oje ne makyaj ne fön hiçbirşey yok bugünhatta sabah çıkarken parfüm bile sıkmamışım geç kalınca tabi.. işyerinde de canım istemedi yapmayı, bugün de böyle oluversin
tıkabasa tok git benceben normalde evde zaten yapamıyorum 6 gıbı kalkıyorum 10 gece gıyınmıs oluyorum evı topluyorum ıste orayı burayı, 45 evden cıkıyorum cıdden cok erken
hep 10 cıvarında yapıyorum makyajı
yarın da toparlanmıs olucam ınsallah
ama ınsallah dıscıde ısler ters gıtmez yemekte yıyebılcemmı agzımıda uyusturacaklar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?