günaydınn kızlarrrr....
sabahları uyanamadığımdan her gün arabayla geliyorum işe yaklaşık 80 km gidişi bu işe bi çözüm bulmam lazım sanırım benmm en büyük tasarrufum yakıttan olacak gidişim gelişim 50 tl çünkü günlük hafta da 1 buçuk depo gidiyor yani 200-250 tl arası
canm ben memur değilim özel sektördeyim 6.yılım bitti 7 yıldayım alırsın inşallahbene araba istiyorum
kaç senelik memursun
canm ben memur değilim özel sektördeyim 6.yılım bitti 7 yıldayım alırsın inşallah
yani arabanın derdi çok yakıtı bakımı cezası bitmiyorBende 4 sene özel sektördeydim. 1 buçuk senelikte memurum. Almak istiyorum. Biraz para biriktirip öyle kredi çekeyim diyorum. Bazende belki evlenirim yazın diyorum. Belirsizlik yani:)
Kazasız belasız kullanman dileğiyle:)
ben zarardayım şu an
- Gram Altın
- 88.9278
- 89.8261
ben zarardayım şu an
aynen bende de öyle olduuu neyse kalsın altındaşimdi altın alsam ben sanırım düşer
günaydınn kızlarrrr....
sabahları uyanamadığımdan her gün arabayla geliyorum işe yaklaşık 80 km gidişi bu işe bi çözüm bulmam lazım sanırım benmm en büyük tasarrufum yakıttan olacak gidişim gelişim 50 tl çünkü günlük hafta da 1 buçuk depo gidiyor yani 200-250 tl arası
bende tl de yok sayılır 1.000 liram var altın alırım diye ayırdığımBen de zarardayım ama tl var elimde, düşerse alırım artık.
öyle bişey olmaz canm iş yerinde yöneticiyim ya yöneticilerin servisiyle gidip gelirim ya da arabayla yakıt parası aldı dedirtmm kimseyegünaydınn. işyerinden başka bir arkadaşınla beraber gitsen olur mu ki. yakıtı bölüşürsünüz hem de arabanın konforundan vazgeçmemiş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?